Cik daudz jādara vīrietim?

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Kā jūs uzskatāt, cik daudz:
*vīrietim jāpelna
*cik liela daļa maksājumu jāveic
*cik daudz jānodarbojas ar mājas darbiem
*cik daudz jāvelta laiks bērnu audzināšanai
Zinu, ka nav viens pareizais modelis, citās attiecībās vīrietis labi pelna un veic visus maksājumus, bet mājās neko nedara, citās atkal ņemās ar bērniem un dara mājasdarbus , bet maksājumus dala kopā ar sievieti. Varbūt kādai ir ideālais variants, ka visu maksā un vēl mājas darbus veic un aktīvi iesaistās bērnu daudzināšanā? Es te tā aizdomājos par to tēmu. Kā ir jums? Padalamies!
01.11.2016 18:48 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Annie- Zini, cilvēkam, kuram liekas ka viss grozās tikai par un ap naudu, neko citu vienkārši nevar novēlēt.
02.11.2016 17:12 |

Reitings 727
v35- Nī cenas krīt, drīz tam nebūs nekādas vērtības un pa kapeikām varēs nopārdot labākajā gadījumā un 5-6 un tālāk? Pienemu ka tava sieva jau ir pieradusi ka tu pret vinu kā pret nevarīgu mamzeli izturies un ir atrofējusies galīgi no strādāšanas un noteikti aizmirsusi kā tas ir, tad kā vina pastrādātu pēc tik daudzu gadu parazitēšanas uz tava kakla, lai UZ PUSI nopelnītu tā lai var vismaz bērnu pabarot minimāli. Droši vien 3 dienas pastrādātu un iestātos depresija, ko darit? Nauda tak smagi un ir ari janopelna, a es tik teret pieradusi, neko citu dzive nemaku, ka jau visam, kuras tup uz virelisu rekina, princesites nevarigas bleg. :-D:-D
02.11.2016 17:18 |

Reitings 438
Reģ: 04.05.2013
es tev, Rīdziniek, novēlu atrast labu darbu un sievieti, kuras dēļ būsi gatavs novilkt pēdējo kreklu :)
02.11.2016 17:18 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Ophelie - nu redzi, tu iemīlējies cilvēkā ar mērķi. Cilvēks ar mērķi vienmēr, manuprāt, ja ne uzreiz, tad ar laiku atradīs veidu kā to sasniegt, pat, ja sākumā būs jāēd plika maize. Atradīs veidus kā sevi nodrošināt un nonākt pie galamērķa. Un, kad pirmais mērķis sasniegts, tad meklēs citus mērķus uz kuriem tiekties. Bet vai tu spētu mīlēt vīrieti, kam mērķu vienkārši nav, pelna savu minimālo un tad čīkst, vai man ir tik slikti? Tas tavā uztverē ir vīrišķīgs vīrietis?
Te jau runa iet par to, ka 600 eiro alga apmierina un cilvēks necenšas sevi realizēt tālāk. Es labprāt būtu kopā ar nabadzīgu puisi, bet tādu, kuram lieli mērķi un uz tiem tiecas palēnām nevis tādu, kurš ir viduvējs un neko tālāk par savu viduvējo pēcpusi neredz...
Raivi Keitlina Džennere ir sieviete, tā kā atkal muļķības gvelz.
02.11.2016 17:20 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
Nī cenas krīt, drīz tam nebūs nekādas vērtības un pa kapeikām varēs nopārdot labākajā gadījumā
> Cilvēks, kam pašam kādreiz ir bijis NĪ, pirms šāda apgalvojuma izteikšanas būtu painteresējies, vai tā ir investīcija, vai pašu vajadzībām izmantojams objekts. Un otrajā gadījumā būtu painteresējies par tādiem raksturlielumiem, kā ekspluatācijas izmaksas.
02.11.2016 17:21 |

Reitings 403
Reģ: 30.06.2016
02.11.2016 17:23 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
ticet var TIKAI SEV un ka vins tikai dara ka pats uzskata par pareizu, nevienu neklausa un vienmer bus SAVS viedoklis par lietam

Attiecībās tas nekad nestrādās. Īsts vīrietis tomēr rēķināsies arī ar savu sievieti. Uzsišana ar dūri pa galdu un teikšana, ka būs tā, kā viņš saka, nepadara par vīrieti. Vīrišķība izpaužas attieksmē pret cilvēkiem - tieviem un ienaidniekiem, viņu viedokļiem, tam, kā viņš māk piekāpties, rast kompromisu, atvainoties. Ne nauda, ne mājas lielums vai mašīnas marka, ne sasniegtais dzīvē NELIECINA par to, cik vīrišķīgs ir vīrietis! Var sasniegt daudz gan nodarbojoties ar nelegālām lietām, gan visu darot legāli, bet kāpjot pāri cilvēku galvām, nerēķinoties ar citem cilvēkiem. Abos variantos man tieši vairāk liekas, ka tas NAV īsts vīrietis, kas tā dara.
02.11.2016 17:26 |

Reitings 727
callmetwisted- Jebal, izrauj vienu rindinu no visa teksta un parejo pat neizlasa vai neidzilinas :D:D Kas vins bija agrak? Suns, kakis jeb tomer virietis? :D Bet ok tas jau ir offtopisk.
TAGAD atbildi man pilnigi atklati un godigi, ja tev butu jaizvelas starp 2 viriesiem, viens dara savu sirds darbu un nopelna pavisam nelielu summu, bet vinam sis darbs ir sirdsdarbs un tuvakos 1- gadus neplano to mainit, vai otru, kurs strada atbildiga darba, loti daudz strada, nopelna pietiekami lai tevi uzturetu, bet darbs no vina izsuuc visu un vinam praktiski nekam citam neatliks laika? Bus tikai darbs,darbs un ari brivdienas darbs un vislaik bus nostrsojies un parstradajies bet pelnis diez gan daudz. Starp kuru no SIEM abiem tu izveleesies labak? Bez nekadam zelta vidusceliem kas ir loti reti sastopama lieta. Bet TIESI SIEM ABIEM?????
02.11.2016 17:27 |

Reitings 727
tuvakos 10-15 gadus
gribēju rakstīt.
02.11.2016 17:28 |

Reitings 1267
Bet TIESI SIEM ABIEM?????
> Kādēļ gan kāds no šiem būtu jāizvēlas? Ne viens, ne otrs šajā dzīves posmā attiecībām nav piemērots.
02.11.2016 17:30 |

10 gadi
Reitings 626
Reģ: 01.02.2015
Rīdziniek nu ir tur sakars ar to aprobežotību, jo, citējot tevi:
ticēs tikai sev, neinteresēs citu domas, bet tikai savējās, darīs tikai tā, kā pats uzskata par pareizu

ka vins tikai dara ka pats uzskata par pareizu, nevienu neklausa un vienmer bus SAVS viedoklis

uz tevis aprakstītā cilvēka aprobežotību norāda viņa nespēja/nevēlēšanās ieklausīties citu cilvēku pieredzē un viedoklī, un pat dažkārt atzīt to par pareizu, jo vienam cilvēkam nevar būt taisnība 100% gadījumos un tas ir tikai normāli. Aprobežotība ir nespēja pieņemt jaunas zināšanas no citiem cilvēkiem, pamatojoties tikai un vienīgi uz saviem uzskatiem, kas, atkal jau, nevar 100% gadījumos atbilst taisnībai. Aprobežots ir cilvēks, kura "prāts" ir ierobežots ar rāmjiem, kurus šis cilvēks pats sev ir uzbūvējis un kurš nevēlas tiem kāpt pāri (tu tos vari saukt arī par "principiem" - vīriešiem patīk šis vārds, cik pamanīju).
Tas, ka tu centies vai arī tev vienkārši sanāk domāt "citādi" ir plusiņš (manā izpratnē), bet tas, ka tu pieņem savu viedokli vienīgi par pareizu - tas ir mīnuss, kas to tavu viedokli un principus pilnībā atspēko.
02.11.2016 17:31 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Starp kuru no SIEM abiem tu izveleesies labak?

Da, b*e, to, kurā iemīlēsies!
02.11.2016 17:32 |

Reitings 1267
tuvakos 10-15 gadus
> Tu te gudri spried par NĪ cenu tendencēm, bet neesi pamanījis, ka mūsdienās tik ilgi vienā jomā / vienā darbā nostrādāt ir nereāli? :-D

Reitings 243
Reģ: 02.10.2015
Hmm, autore Kristel, es tev ieteiktu vairak piedomat par to ko raksti, jo ja nemaldos, tad tu biji ta, kas atkal biji neapmierinata par savu draugu, bija laikam tur darbs iesaistits, cik strada, un kkas tads? Tu jau noteikti zini, kad dzive viss var viena bridi mainities un nav labi, ja visu laiku sudzas, ja tev nav pamats, 2000, tas ir kas, minimala alga? Ja tere naudu pa labi pa kreisi, tad jau nepietiek, bet ja normali plano budzetu, tad es domaju gan, ka var atlauties dzivot ne izdzivot, es domaju, kad tada liela sudzesanas, muziga, var reiz novest pie tadam problemam, kad nu tik saturies, tpc labak esi pateiciga ;)

Reitings 727
v35- es callmetwisted jautāju ne tev, bet tādēl lai redzētu ko vina izvēlētos labāk- vīrieti vai naudu. Bez nekadiem iznemumiem ka zelta viduceli.
02.11.2016 17:33 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Pienemu ka tava sieva jau ir pieradusi ka tu pret vinu kā pret nevarīgu mamzeli izturies un ir atrofējusies galīgi no strādāšanas un noteikti aizmirsusi kā tas ir, tad kā vina pastrādātu pēc tik daudzu gadu parazitēšanas uz tava kakla, lai UZ PUSI nopelnītu tā lai var vismaz bērnu pabarot minimāli. Droši vien 3 dienas pastrādātu un iestātos depresija, ko darit? Nauda tak smagi un ir ari janopelna, a es tik teret pieradusi, neko citu dzive nemaku, ka jau visam, kuras tup uz virelisu rekina, princesites nevarigas bleg.

Pēc Tavas spriestspējas viņa taču ir parazitējoša maita, tā ka neuztraucies, kad atgūtos, gan jau atrastu atkal kādu foršu vīrieti (pēc Tavām domām idiotu) un atkal būtu laimīga.
02.11.2016 17:37 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Tieši kā v35 uzrakstīja, neviens modelis neapmierinātu - laika gaitā izšķirtos gan ar pirmo, gan ar otro, ja neviens netieksies uz labāku dzīvi kā tu te pats aprakstīji.
Esmu vienmēr esmu zinājusi, ka gribu ģimeni agrā vecumā, tāpēc manam dzīvesstilam nederētu neviens.
Tu tā jautā it kā es nevarētu dabūt draugu, kas atbilst visām manām prasībām :D
Man tagad ir draugs, kuru mīlu ļoti un viņš mani, tāpēc nodrošina mani ar labiem dzīves apstākļiem. Aj, aj, kas par golddiggeri, ne?
Un P.S. Keitina Džennere ir oficiāli mainījusi dzimumu, tāpēc tavs teikums par viņu ir nevietā
02.11.2016 17:38 |

Reitings 112
Reģ: 22.08.2016
Bet vai tu spētu mīlēt vīrieti, kam mērķu vienkārši nav, pelna savu minimālo un tad čīkst, vai man ir tik slikti? Tas tavā uztverē ir vīrišķīgs vīrietis?

Vīrietis, kurš čīkst, ka viss ir slikti, protams, manās acīs nebūs vīrišķīgs vīrietis. Vīrietis, kurš varbūt pelna maz, taču ir apmierināts ar savu darbu, man vienmēr liksies vīrišķīgs, ja redzēšu, ka viņš darbu dara ar dzirkstelīti acīs, ir laimīgs, ka nodarbojas tieši ar to, ko mīl. Manā draugu lokā ir vīrieši, kuri darbojas mākslas pasaulē. Ne vienmēr viņu darbs ir pienācīgi atalgots, taču tā sajūsma, degsme un mīlestība pret savu nodarbošanos, liek man viņus apbrīnot un censties kaut daļiņu viņu prieka paņemt sev. Cita lieta, ja vīrietis ne tikai pelna minimālo, bet pie reizes arī vaino visu pasauli pie tā, ka viņam neveicas. Tiesa gan, tādi cilvēki var gadīties arī starp tiem, kuri pelna daudz, līdz ar to, ja vīrietis, kurš pelna daudz, ir neapmierināts ar to, ko dara, labāk lai pelna mazāk, bet vismaz dara to, ko darīt grib sirds. :)
02.11.2016 17:44 |

Reitings 727
lenl- Nesaprati, es teicu ka vins nemainis savas domas un viedokli kaut kādu iespaidu dēl tikai, nevis ka neieklausies citos un nerespektes citu viedokli. Respektes, bet VIENMER paliks pie sava. Ta es to domaju.
02.11.2016 17:47 |

Reitings 1267
ja vīrietis, kurš pelna daudz, ir neapmierināts ar to, ko dara, labāk lai pelna mazāk, bet vismaz dara to, ko darīt grib sirds
> Priekš tam ir hobiji. Kurus vieglāk ir finansēt tad, kad pelna vairāk.
02.11.2016 17:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits