Migrēnu sāpes un veidi kā ar tām cīnīties.

Reitings 22
Reģ: 18.01.2016
Sēžu visu rītu ar migrēnu un nesaprotu, ko darīt. :-| Daudz visu ko esmu izmēģinājusi, bet īsti laikam nekas nepalīdz. Varbūt kādai ir līdzīgas prblēmas ar migrēnām un varbūt vēlas padalīties ar idejām par to, kas potenciāli viņas izraisa, kā ar tām tikt galā? (t)
01.11.2016 10:28 |

Reitings 403
Reģ: 30.06.2016
iesaku šo - http://www.modernreflexology.com/6-effective-acupressure-regions-to-treat-migraine-headaches/ bet diezgan sāpīgi....
parasti ja ne migrēna pāriet, tad vismaz samazinās no stipras uz kautcik ciešamu...
Kā Tev ģimenē nav kāds tēvs/māte ar migrēnas problēmām?
01.11.2016 18:27 |

Reitings 391
Reģ: 29.01.2009
Es izveidoju migrēnu dienasgrāmatu, kur atzīmēju visus iespējamos izraisītājus pie katras lēkmes. Tas man palīdzēja saprast, kuri ir tie faktori, kas var palielināt migrēnas varbūtību manā gadījumā.
Man ir ārsta izrakstītas tabletes (satur zolmitriptan), bet citādi sāpes nedaudz atvieglo tumša, klusa telpa un gulēšana, kamēr migrēna pāriet. Es parasti uzsmērēju arī 9 aromātisko eļļu mix galvassāpēm, kas arī nedaudz palīdz, bet nu tikai tik, ka var izturēt.
01.11.2016 18:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)