Vakara garlaicība ir klāt . :'-( Parunājam par kautko smieklīgu , kas ar Jums pēdējā laikā ir noticis smieklīgs vai neveikls . Visur tikai problēmas, rudens depresija un strīdi ar kādu . (t) Sākam !! (l)
Man 29 gadi, gribēju nopirkt labāko rumu Rīgā. Draudzene teica, ka jāiet uz LB veikalu. Aizeju, prasu mazo pudelīti pagaršošanai, nav. Prasu lielo. Velku ārā jau karti, man saka - "Dokumentus lūdzu, Jūs esat par jaunu". Draudzene rēc.
Fejumeitene, un tā arī nepārdeva? :D :D laikam dokumenti netiek prasīti tikai tiem, kuriem sirmu matu pilna galva un krunciņas :D tā ka ja gribi alkoholu bez pases rādīšanas, sāc izskatīties veca
Nepārdeva. Aizgāju uz kafejnīcu, kur mani pazīst un neprasa dokumentus, lai tiktu pie sava ruma. Es par skolotāju strādāju. Uz 19-23 izskatīties, kad jāmāca 12.klasnieki ir visai, kā lai saka - dažāda pieredze.
Šīsdienas "smiekliņš" man bija rimčiikā pie eļļu stenda. Pusaudžu meičas stāv, meklē ar acīm, meklē.. "Nu KUR tā rīcineļļa ir?" :D Sarēcos pie sevis un pateicu meičukam, ka rīcineļļa aptiekā jāmeklē , ka to izmanto caurejas izraisīšanai :D