Draugs, kuram "trūkst asumiņa"

Reitings 51
Reģ: 10.04.2015
Sveikas, problēma it kā maza, bet tajā pašā laikā...liela.
Esmu kopā ar savu draugu pusotru gadu, un nu jau kādu laiku dzīvojam kopā. Attiecības ļoti skaistas.
Nereti nodarbojoties ar seksu, čukstam viens otram savas pikantākās fantāzijas, esmu pamanījusi, ka viņam tās visas saistās ar citām - sekss trijatā, sekss ar vēl kādu pāri, manis vērošana ar citu meiteni u.t.t. Pēdējā laikā viņš par to runā vairāk, ne tikai gultā.
Vakar runādamies, viņš man pateica, ka fiziski ir ļoti apmerināts, taču saistībā ar dzimumdzīvi viņš izjūt morālā apmierinājuma trūkumu. ( Kā to saprast?) Viņš to paskaidroja kā "asumiņa trūkumu". Grūti iedomāties, kas slēpjas aiz vārda "asumiņš", ja gultā mūsu dzīve ir diezgan raiba.
Bail, ka viņam reiz paslīdēs kāja, vai notiks vēl kas.
Es neesmu tā, kas savu draugu dalīs ar citu, jo sekss man ir ne tikai fizisks apmierinājums, bet arī kas ļoti....dvēselisks.
Nezinu ko darīt, kā rīkoties, kā šo visu uztvert, jo tomēr uzskatu, kas sekss un mīlestība ir ļoti pat saistīti.
31.10.2016 12:52 |

Reitings 180
Reģ: 12.09.2016
Mele Nevar izlabot cilvēku kuram nekad nav gana,nevar... (nu nebūs viņam gana.. piem., vienreiz ļausies lai viņš izbauda 3jatā, un kas tālāk, tu domā ka apstāsies, noteikti..mhm.) (t)
tas nav tavs cilvēks, un ja viņš ir spējīgs savai mīļotajai meitenei mīlēšanās laikā čukstēt, ka trūkst vēl kāda,tur kur vieta ir diviem ķermeņiem.
Kur vēl var būt runa par attiecību uzlabošanu? (cilvēkam ir cits mīlēšanās modelis, nezinu iz dzīves radies vai gadiem slīpēts, nepalīdzēs ja arī viņš pateiks ka ok, nerunāsim, kur 100% garantija, ka viņš par to visu laiku nedomās, ka tā pietrūkst līdz mirklim kad vairs nespēs izturēt.)
Es nesparotu kur vispār mīlēšanās laikā, pietiek laika runāt tādus tekstus, es parasti esmu aizņemta ar ko citu, nevis mutes virināšanu par fantāzijām.
Fantāzijas var atstāt tām reizēm, kad ilgi nesatiekaties, vai esat šķirti uz kādu laiku, bet lai to ikdienā pielietotu, nezinu, nesaprotu, negribētu.Bet nu cik cilvēku tik viedokļu.;-)
31.10.2016 14:58 |

Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
Galvenais nedari to, ko negribi viņa dēļ, jo šī tiešām nav tā lieta, kur vajadzētu uzupurēties.
Muļķīga situācija, kā nekā attiecības tiešām ir domātas diviem (arī manā izpratnē) un trešais tur ir lieks.
Varbūt, ka viņam tās fantāzijas norimsies, vajag paskaidrot, kāpēc esi pret to, bet ja nē, tad tur tiešām nevar neko mainīt un tālāk jau būs viņa izvēlē doties prom tā dēļ, lai apmierinātu savas seksa fantāzijas vai arī palikt un atrast citus veidus,kas izdzēstu šo neprātīgo vēlmi pēc grupveida seksa.
31.10.2016 15:24 |

Reitings 169
Reģ: 29.10.2015
Pēc tādiem tekstiem viņš vairs nebūtu mans draugs, ļoti vienkārši. :-|
31.10.2016 16:02 |

10 gadi
Reitings 4681
Reģ: 29.01.2009
No savas pieredzes ar bijušo draugu...
Man vienmēr bija tā fantāzija par vēl vienu vīrieti gultā, bet tā biji tīri fantāzija, bez nodoma to realizēt un viņš to skaidri zināja. Sākumā viņam īsti nepatika mana fantāzija, bet tad viņam arvien vairāk šī doma iepatikās.
Kad attiecības sāka iet pavisam uz galu viņš sāka jau reāli ieminēties par trešā paņemšanu. (vīrieti). Un tad es sapratu - tās ir beigas. Jo kādreiz viņš drīzāk nogalinātu to trešo, nevis ielaistu guļamistabā.
Uzskatu, ka vīrietis, kurš visu laiku bijis greizsirdīgs, sāk gribēt dalīt savu sievieti ar vēl kādu - tas ir signāls kam nelabam un varētu būt vērtīgi atvērt acis un pavērot, kas notiek attiecībās ;-)
Tā, lūk.
31.10.2016 16:05 |

Reitings 135
Reģ: 25.09.2016
Negribas jau baigi spekulēt, bet vienkārši ir cilvēki, kuriem ar vienu cilvēku ilgu gadu garumā vienkārši nepietiek. Prasās visu laiku testēt citus ūdeņus, pavedināt, spēlēties un iekarot. Manu paziņu lokā ir tādi klejotāji un paši to atzīst, nemaz nejūtas slikti par to. Tīri teorētiski, nav jau arī par ko pārdzīvot, ja vien tīši nemāni otru cilvēku un nesoli to, ko nepiepildīsi.
Es iesaku runāt, daudz un dikti, par to, ko viņš īsti vēlas jūsu dzimumdzīves uzlabošanai un tālāk jau Tev pašai jālemj, ko Tu vari un ko nē. Nav jāļaujas visām iegribām, ja tās Tev liek justies neērti un ja viņš to nesaprot, tad vari sūtīt dillēs. Sekss ir gana svarīga attiecību daļa un ja Tevi tajā nerespektē, nu... saproti pati.
31.10.2016 18:40 |

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Nu ne vienmer ir taa, ka ja virietis grib trijataa tad uzreiz grib kraapt nav monogaams utt.
Man agraak arīi patika trijataa, izjutu patiku pret meiteneem un gultaa ar virieti runaajaam visaadas fantaazijas par seksu trijataa ar velvienu meiteni. Nevienam tas nelikaas pazemojoshi un abus tas uzkurinaaj
31.10.2016 18:47 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Viņam ir bijis sekss trijatā iepriekš? Man izklausās, ka puisis vienkārši vēl nav izdauzījies un izmēģinājis to, ko nu viņam tur gribas. Būtībā jau tas nekas slikts nav, slikti tas paliek tad, kad otra puse ar šādām vēlmēm nav mierā un tad, manuprāt, vienā brīdī katrs tāpat aizies savu ceļu, jo nebūs apmierināti. Nedomāju, ka obligāti krāps.
31.10.2016 18:55 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Eiprill, Tu viñam esi pateikusi, ka neesi ieinteresēta 3-atā? Ja, jā, tad viñam nevajadzētu uzspiest, bet, ja nē, tad vajag puisim darīt to zināmu. Es piekrītu Klaviatūras komentāram un piebildīšu, ka neuzskatu, ka būtu jāceł brēka, jo nekas jau nelikumīgs tas nav (ja visi iesaistītie ir pie pilnas saprašanas un pilngadīgi), vienkārši jums varbūt 'nesapasē' visas seksuālās intereses.
31.10.2016 19:13 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Čalis vismaz atklāts:-D
Bet ,vispār jādomā ar galvu, ko saki,kam un kurā mirklī.:-|
31.10.2016 19:14 |

Reitings 201
Reģ: 11.07.2016
Piekrītu Cormeum..:-)
Man tas nebūtu pieņemami, tiklīdz es dzirdētu, ka mans mīļotais cilvēks ko tādu pateiktu, man ar viņu vairs nebūtu nekā kopīga un attiecības momentā būtu beigušās....Man pietiek ar vienu cilvēku, vēl kādu es nevēlētos, tāpēc es vēlētos būt ar cilvēku kas domā tieši tāpat..
Bet, lasot šo forumu, visai bieži var izlasīt, ka vīrietis vēlas seksu trijatā utt....Tādi vīrieši, kas to vēlas ir daudz...;-)
31.10.2016 19:25 |

Reitings 51
Pasadena Mans uzskats ir līdzīgs, kā jau iepriekš pieminēts - man gribētos paeksperimentēt, bet ne ar savu otru pusīti, ja es būtu vieglas uzvedības un ar cilvēku, ar kuru neesmu attiecībās, varbūt pat piekristu tādām orģijām, bet ne es pēc tā alkstu, ne gribu, ne domāju par to. Man ir viņš, vairāk nevajag, skumji tikai, ka ne abpusēji. :/ Un šo manu nostāju, viņš zina.
Klaviatūra Nē, nav bijis, bet it kā nav jau arī puišelis, tuvojās jau 30mit.
31.10.2016 19:42 |

Reitings 51
Gribas pilnīgi šo editot.
Tikko gatavojot vakariņas, runājām par sapņu karjeru...
Kailfoto fotogrāfs. Interesnti pēc pusotra gada ko tādu uzzināt.
Un vēl tā viņa piebilde - "Īsts fotogrāfs pat ar telefonu varēs uztaisīt tādu bildi, ka paskatoties uz sievieti jau varēs beigt... "
:-(:'-(
31.10.2016 19:45 |

Reitings 3665
Eiprill, ja viñš zina Tavu nostāju, bet turpina uzstāt, tad tas ir diezgan atklāts mēginājums Tevi izmantot.
31.10.2016 20:10 |

Reitings 924
Reģ: 02.09.2014
bet it kā nav jau arī puišelis, tuvojās jau 30mit.

Pēc viņa uzvedības gan tā nešķiet. Kāpēc gan pieaugušam vīrietim, kurš nopietni attiecās pret attiecībām, vajadzētu gultā ievilkt vēl kādu trešo? Jo otram būtu jārespektē viedoklis, nevis jāuzspiež savējais - īpaši gultā. (Kur divi, tur trešais lieks, tik vienkārši)
Pusotrs gads nav nemaz tik daudz, vēl pēc pusgada var būt iespēja atklāt vēl aizraujošākas lietas.
Izvērtē pati, cik Tev šīs attiecības ir nozīmīgas, jo pagaidām izskatās, ka vienpusēji.
31.10.2016 20:16 |

Reitings 51
Pasadena - viņam nesanāks, bail tik, ka kādu dienu šim ar fantāzijām vairs nepietiks ;/
31.10.2016 20:17 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Nu sekss trijatā ir katra vīrieša sapnis un seksuālo fantāziju sarakstā. Tiešām nezinu nevienu vīrieti, kas kaut reizi mūžā negribētu pamēģināt seksu ar divām sievietēm. Nu ja tu galīgi neesi kam tādam gatava, un tiešām neesi gatava piekāpties vina dēl un pamēģināt, tad vabūt neesat nemaz saderīgi
31.10.2016 20:31 |

Reitings 3665
Varbūt pamēgini tiešā tekstā vēlreiz pateikt kā jūties, kad viñš šādi runā? Ja tas turpinās, atbildi sev godīgi - vai tiešām esat domāti viens otram?
31.10.2016 20:34 |

Reitings 403
Reģ: 30.06.2016
Rīdzinieks
Nu sekss trijatā ir katra vīrieša sapnis un seksuālo fantāziju sarakstā. Tiešām nezinu nevienu vīrieti, kas kaut reizi mūžā negribētu pamēģināt seksu ar divām sievietēm

nu ko tu lej? :D reāli lej? ne jau ar sievieti, ar kuru kopā dzīvo normālu ģimenes dzīvi :D nu nav katra vīrieša sapnis.
Normāla vīrieša sapnis ir uzticīga un jauka sieva, nevis atvainojos, mau*a.
Neliec visus vienā maisā, kurā pats lien iekšā.
ar svešām sievietēm cita lieta, who cares? bet normālās ģimeniskās attiecībās ar nākotni, tas ir nepieņemami...
31.10.2016 20:37 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Varbūt es vienkārši neesmu aprobežots, bet kas vainas seksam trijatā esot attiecībās? Ja abi ir brīvi domājoši? Tieši ilglaicīgās attiecības pāris viens otram ir noriebūsies un trešais cilvēks ir viena no labākajām opcijām lai atsvaidzinātu seksuālo dzīvi.
Ja vinam tas tiešām ir viens no to do list dzīvē, nu kapēc gan nepiekāties mīlotā dēl un 1x mūžā nepamēģināt? Sarunājat kaut vai ka pēc tam viņš nedēlu gatavos ēst :D Nezinu, neredzu tur neko traku. Man tieši traki liekas ja abi cilvēki attiecībās aprobežojas tikai ar ierastām lietām un tikai ar gultu.
31.10.2016 20:37 |

Reitings 403
Reģ: 30.06.2016
31.10.2016 20:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits