Sveikas!
Maggi, mēs ar māsu vasarā braucām uz Itāliju ar TravelRSP, no manas puses tikai sliktākās atsauksmes :-/ Autobusa šoferi bija mūjābeļi, kuri ļoti daudz brauca nepareizi, līdz ar to mums regulāri samazinājās laiks galapunktā, ko pavadīt. Visu ceļojuma laiku bija jāklausās kā gide ar šoferiem strīdas. Vispār viss brauciens bija vienā lielā skrējienā, gide nesagaida visu grupu pie objektiem un pirmajiem, kas atnākuši, jau visu izstāstījusi. Arī tēloja muļķi par cenām, jo viņai bija izdevīgi, ka mēs pērkam preci vietā, kur viņa mūs ieveda, nevis citur.. attiecīgi, viņai atleca kāds % no ietirgotā. Aizbraucām uz vecpilsētām, kurās iebraukšanas maksa ļoti dārga, bet nepieklājīgi maz redzējām. Itālija skaista, bet viss pārējais bija murgs. Un TravelRSP uz manu atsauksmi uzspļāva - vispār neatbildēja.. tātad, viņiem nerūp klientu atsauksmes un pakalpojuma kvalitāte. Ir labi aizbraukt un galā izvēlēties dažas ekskursijas, nevis visu paketi ņemt, kā mēs to darījām. Jo būtībā, pašu kūrortpilsētiņu neredzējām, jo nebija laika.
MissJoker, es arī vienreiz uzskrēju drauga bildēm, kur viņš ar ex un man bija tieši tādas pašas pārdomas - vai viņš tad bija laimīgāks? Vai mēs esam tik pat laimīgi kā viņš bija tajās attiecībās? Bet es jūtos tik ļoti laimīga!! Es ceru, ka viņš arī..ir man to teicis un ceru, ka no sirds (l) atkal uzjundīji atmiņas par tām bildēm..(t)
Bet es neesmu savādāka, man datorā arī ir bildes ar ex. Tie ir 7 gadi no manas dzīves, es taču tagad nedzēsīšu lērumu bilžu, ar daudziem notikumiem, pasākumiem, jo tur ir ex. Es ieliku atsevišķā mapītē un neesmu iespringusi uz veco bilžu skatīšanos :-)