Strijas, protams, netraucēs, bet iesaku no sākuma padomāt, vai tiešām vēlies iet iekšā modes biznesā, jo tas nav nemaz tik skaisti un forši, kā izskatās no malas. Mana labākā draudzene agrāk modelēja, kopā gādus 5, 6 gadus. Braukājās apkārt pa pasauli, jo Latvijā ar to reāli nopelnīt nevar, tāpēc regulāri kavēja skolu, vispār nepavadīja laiku ar ģimeni un draugu viņai vispār bija tik, cik uzvienas rokas pirkstu. Turklāt modes industrija ir šausmīgi nežēlīga, jo vienā brīdī tevī var slavēt un dievināt, bet otrā apvainot kastingā visu pārējo modeļu priekšā. Ja tu paraksti līgumu ar aģentūru, jārēķinās ar to, ka viņi diktēs tavu dzīvi, nosakot ierobežojumus, gan ēšanas, gan sporta, gan brīvā laika pavadīšanas ziņā. Aģentūra, ar kuru manai draudzenei bija līgums piedāvāja arī man sākt modelēt, jo uzskatīja, ka varētu labi sanākt, bet pēc dažiem pasākumiem un kastingiem sapratu, ka tas ir ļoti smags darbs un ka neesmu gatava ziedot savu dzīvi tam, lai kļūtu par modeli.
Es protams necenšos tevi atrunāt, vienkārši no pieredzes un draudzenes stāstiem saku, ka modes biznesā bez dzelzs iekšām neizdzīvot..