Pēc krēma pačamdīšanas nebrīnos, kāpēc arābi Dzintaru uzmeta
tu par iepakojumu ?
Radiniece nopirka Dzintars smaržas, tonālo un lūpu dziedējošu krēmu? Ok, dzintars smaržas man nekad nav bijušas ļoti mīļas, lai gan tāpat aiziešu uz viņu veikalu ķeksīša pēc par to pārliecināties. Toties smaržas iepakojums gan mani uzjautrināja. Tā iepakojuma izveidošana ir dārgāka nekā dārgajām smaržām citos veikalos un tāpat kvalitātes ziņā sliktāks kopsaucējs. Nav ideāli nostrādāts, neprecīzi locijumi un pats vāciņš/kastītes virsma šķībi uzliekas uz iepakojuma pamata.
Krēmam nebija ne vainas izskata ziņā (laikam no Lauras kolekcijas), bet pats tonālais man nekad nav paticis. Vispār tonālie man vairs nepatīk, baigi biezi visi liekas. Tas lūpu aizsargkrēms smaržo nevis pēc tējas koka, bet gan pēc vecām sakaltētām tējaspuķēm (nepatīk tādas smaržas), uzklājot ir biezs kā vasks, bet ok, ja tas krēms aizsargā, tad var arī paciest. Iepakojums gan nemoderns. Ok ja uz kastītes pašas ir ļoti daudz info tas labi, ja vel iekšā ir instrukcija, tad tas arī labi. Tomēr arī pata lūpukrāsa ir aprakstīta no visām pusēm, nesmukas krāsu kombinācijas, ļoti uzkrītoša un domāju, ka nevienai lūpukrāsai nebūtu jābūt tik uzbāzīgai skatā. Var būt vienkārša, var būt grezna, bet ne tik pamanāma. Un pati lūpukrāsas tūbiņa arī tāda ļoti viegla un lēta paņemot rokā, vāciņš arī ar klikšķīti aiztaisas ciet, bet ļoti vaļīgi un tieši starp pamatu un vāciņu ir atstāta pliki dekoratīva šķirbiņa kas man zemaziņā visu laiku saka priekšā, ka tas iepakojums nav aizvērts līdz galam.
Tādi sanāca tie secinājumi par produktiem, bet aiziešu pati uz viņu veikalu un aplūrēšu tos produktus kuri mani piesaistīja.