Man lasot jūsu sprediķus pretīgi paliek. Lielākā daļa esošo čiksu sūta lētus sūda pakaļdarinājumus ebey un aliexpress un citos ķīniešu internetveikalos. Un ja kāda teiks, ka tas 1 eur vērtais sūds ir kaut kādā ziņā labāks par mūsu pašu ražotajiem produktiem, lai sūtītu tos no ķīnas, tad kāds ir smagi saspiedis galvu. Vot ja chanel izlaiž jaunas smaržas pa 40 eur dārgākas kā iepriekšējās, tad uzreiz sauciens no jūsu puses- oooooo, tad jau laikam labākas, būs jānopērk. Bet ja mūsu pašu dzintars izlaiž jaunas smaržas pa lielākām izmaksām, tad no jūsu puses brēciens- sūda dzintaram laikam maksātnespēja radusies, ka cenu paaugstināja, kā nav kauna... kpc dzīvo uz veciem lauriem... utt.... Bļin. Vai nu te ir salasījušās kaut kādas mazgadīgās, kuras tālāk par pakaļgalu nedomā vai kas? Sakat, ka jādod citām lv ražotnēm plaukt un zelt, bet zin, jeb kuram uzņēmējam jaunajam redzot šādu noraidošu vietējo attieksmi pret mūsu pašu centību, darbiem nolaižas rokas. Kāda jēga dzintaram šobrīd aizņemties vēl naudu un iekļūt vēl lielākos parādos ,jo redz vietējās slampas uzskata, ka mārketinga nodaļa jāceļ gaisā jauna, jauni dizaineri jāmeklē, pārdevējas papildus jāapmāca, citi speciālisti jānoalgo, lai vēl algas tiem maksātu. Un kur ir garants, ka ja viņi to darīs no vietējo attieksmes kaut kas mainīsies? NEMAINĪSIES! Un ja radīs zināmu interesi, tad tikai sākumā. Un nav teikts, ka uz ilgu laiku. Esmu rupja, jā, jo reāli aizkaitināja mani lielākā daļa. Un es varu pateikt, ka tieši dzintars ir viens no retajiem, kurš visu laiku pilnveido savus produktus, cenšas un tiešām neapstājas pie viena. Jūs minat tās pašas smaržas opera. Starp citu, viņas nemaz tik sen nav, lai varētu teikt, ka 20 gadus NEKO NEDARA. Un esmu pamanījusi miss joker, kura vnm iejaucas un lielāko ties ar aplamu viedokli. Vnk viņai IR ko pateikt. PAR VISU VISĀS TĒMĀS! Nav problēmu, ja cilvēkam ir viedoklis, bet te cilvēks vnm cenšas to uzpiest un izlikties viszinoš visās tēmās. Ok, pateici savu un pietika. Bet šādi ņemt un klaji nodirst mūsu ražotājus, uzņēmējus, kas patiešām jau sevi ir pierādījis tik ilgi izdzīvojot. Un , tieši tas, ka ir daži produkti, kas nepazaudē savu indovidualitāti ir apsveicami, jo tas parāda tomēr no kurienes nākam. Ja viss internacionalizēsies un nepaliks ne kā sava, tad kpc vel saucam sevi par latviju? Aizbrauciet uz citām zemēm, tur par savu kultūru, nacionalitāti cīnās, lai neizzustu. Tā pati polija ar savām mazajām ieliņām, tā ir daļa no viņu kultūras. Mums ir palikusi tikai pa lielam vecrīga, viss kara ietekmē tika iznīcināts. Kpc iznīcinat pat visu kas kaut nedaudz asociējas ar mūsu vēsturi? Virtuālais fuj jums!