Mums skolā diezgan izteikti bija tie populārie (es neteiktu, ka pārējie tika apsmieti un pazemoti, bet viņi bija vienkārši tādi, kuri nevienam neinteresēja). Es vienmēr iemanījos būt ar populārajiem, varbūt vairāk ne sevis pašas dēļ (es biju diezgan neglīta visu pārmaiņu iespaidā), bet tieši tāpēc, ka draudzējos ar tiem, kuri visiem interesēja. Skatoties atpakaļ, tie bija lieliski laiki, labas atmiņas, daudz mācības, bet tagad neko tādu vairs negribētu. Iestājoties augstskolā, ļoti izmainījos, attālinājos no vidusskolas draugiem un labi, ka tā. Daudzi no tiem maniem "populārajiem" draugiem nav ne par kripatiņu izauguši un palikuši gudrāki.
Mani ļoti pārsteidz, ka tie, kas bija izteikti gudrie (es vienmēr labi mācījos, bija priekšmeti, kuri man padevās ļoti, ļoti labi, bet tāda viszine nebiju) pameta studijas un, cik redzams pēc facebook kontiem, vēl dzīvo ar vecākiem.. Katram, protams, savas vērtības, bet atceros, ka vienu meiteni slavēja, ka kādu dienu kļūs par lielisku ārsti.. tā nu strādā mikrorajona frizētavā un skaita ķīmijas tabulu, jaucos krāsas (atkārtošos vēlreiz, katram savas vērtības).