Otras pusītes nocelšana

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Esmu nonākusi situācijā, kad mani vaino puiša nocelšanā/nozagšanā. Ar pusi bijām labi draugi, laikā gaitā tas pārauga jūtās. Tobrīd viņam bija draudzene (2 gadus), ar kuru galu galā izšķīrās manis dēļ. Nekāda krāpšana nenotika, viņu attiecībās arī nejaucos. Puisis pats izlēma, ka jūtas pret mani ir stiprākas, un viņš vēlētos veidot attiecības ar mani.
Aizdomājos par to, vai mīļoto tā maz var ņemt un ''nocelt'' :-| Cilvēks taču nav lieta, pats domā un dara, izlemj ar ko pārtraukt attiecības un ar ko sākt veidot. Kāds ir jūsu viedoklis?
18.10.2016 18:44 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Tiešām šķiet tie cilvēki, kuri saka, ka ilgas un laimīgas attiecības nevar sabojāt citi, dzīvo rozā mākoņos, ka attiecības, piemēram, visus 20 gadus būs tikpat laimīgas, cik pirmajā mēnesī.

Nē, tie visdrīzāk ir cilvēki, kas nav vāji raksturā un attiecības uztver nopietni. Ja pietiek ar to, ka kāds sāk pievērst uzmanību un viens no pāra pārtrauc attiecības, tad tās attiecības bija vājas, vai arī šis partneris bija vājš. Attiecības ir atbildības uzņemšanās. Bet daudzi ir bez rakstura un nav spējīgi pretoties kārdinājumam.
...
Beet, ja visu laiku ir blakus tā mistiskā meitene, kas uzklausa katru šo attiecību problēmu, kas paķiķina, pakorķetē, parāda, ka viņa tāda nav, viņa jau tā nedarītu.. respektīvi, karina makaronus uz ausīm, laika gaitā puisis sāks domāt, ka ar viņu tak būtu labāk.. mums tak tik labi saskan domas, vieni uzskati.. un tās ir pupu mizas, tikai draugi.. HA

Kāpēc vispār sūdzēties par attiecībām ar trešo personu? Tas ir jāizrunā ar partneri, nevis kādu citu. Nav ko publiski mazgāt netīro veļu! Varētu padomāt, ka pats viņš ir perfekts..
...
un tā dara arī vīrieši.. šobrīd tieši viens šāds indivīds mani neliek mierā.. pievērš uzmanību, vēlas papļāpāt, tāpat vien, ne par ko, ik pa laikam kādu jauku komplimentu izsaka.. vienreiz pieķēru sevi pie domas, a kā būtu... Tā vienkārši ir psiholoģija

Tādā gadījumā man žēl tava puiša/vīra. Tā ir vārguļu psiholoģija. Tu savam puisim/vīram izsaki komplimentus? Un viņš tev? Ja kaut kas neapmierina attiecībās, par to ir jārunā nevis ar trešo personu, bet ar partneri.
20.10.2016 16:45 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Flirtēšana, manuprāt, ir dabiska. Bet ja cilvēks pavelkas un veido ilūzijas, tā jau paliek viņu problēma. Lielākās problēmas ir, ka daudzi to flirtēšanu uztver kā nocelšanu un otrs, ka cilvēks neprots pateikt .
Vai nu tu esi kopā, vai nē. Kā var dzīvot skaisti, ja ik pa laikam jādomā, ka B būs labāks par A? :-D
20.10.2016 16:57 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nē, tie visdrīzāk ir cilvēki, kas nav vāji raksturā un attiecības uztver nopietni.

Lai es piekrītu, ka veiksmīgas attiecības prasa izlēmību un zināmu rakstura stingrību, tā tomēr nav simtprocentīga garantija. Cilvēki ir emocionālas būtnes, kam gadās vājuma un šaubu brīži. Varbūt pat ārēju, ar attiecībām tieši nesaistītu iemeslu dēļ. Ja zvaigznes sakrīt tā, ka tobrīd blakus ir saprotošs cilvēks un simpātijas ir abpusējas...Nesaku, ka tas ir attaisnojami, bet man nudien ir grūti iedomāties vairākus desmitus gadu ilgas attiecības bez neviena paša šaubu brīža. Atšķirība tikai, vai tā laikā sadara muļķības vai arī ne.
20.10.2016 17:00 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Lai es piekrītu, ka veiksmīgas attiecības prasa izlēmību un zināmu rakstura stingrību, tā tomēr nav simtprocentīga garantija.

Ja kāds nav spējīgs pretoties kārdinājumiem vai cer, ka attiecības notiks pašas par sevi, tajās neko neieguldot, nerunājot ar partneri, tad pastāv lielāka iespēja, ka tās izjuks. Krāpšana ir izvēle.
...
Nesaku, ka tas ir attaisnojami, bet man nudien ir grūti iedomāties vairākus desmitus gadu ilgas attiecības bez neviena paša šaubu brīža.

Un vārguļi šaubu brīžos padodas spiedienam.
20.10.2016 17:22 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
es uzskatu, ka nav iespējams gluži "nocelt". otrai pusei ir jābūt ieinteresētai, atvērtai. jābūt atvērtai iedziļināties un iepazīt citus cilvēkus vairāk par koleģiālām attiecībām.
acīmredzot, attiecības ar pirmo meiteni nebija tik jūtpilnas, lai neielaistu sevī vēl kādu citu cilvēku.
21.10.2016 00:34 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
raven, kurā mirklī es teicu, ka kaut ko neizrunāju ar otro pusīti? un jā, izsaku gan viņam, gan viņš man :)
23.10.2016 14:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits