Tiešām šķiet tie cilvēki, kuri saka, ka ilgas un laimīgas attiecības nevar sabojāt citi, dzīvo rozā mākoņos, ka attiecības, piemēram, visus 20 gadus būs tikpat laimīgas, cik pirmajā mēnesī.
Beet, ja visu laiku ir blakus tā mistiskā meitene, kas uzklausa katru šo attiecību problēmu, kas paķiķina, pakorķetē, parāda, ka viņa tāda nav, viņa jau tā nedarītu.. respektīvi, karina makaronus uz ausīm, laika gaitā puisis sāks domāt, ka ar viņu tak būtu labāk.. mums tak tik labi saskan domas, vieni uzskati.. un tās ir pupu mizas, tikai draugi.. HA
un tā dara arī vīrieši.. šobrīd tieši viens šāds indivīds mani neliek mierā.. pievērš uzmanību, vēlas papļāpāt, tāpat vien, ne par ko, ik pa laikam kādu jauku komplimentu izsaka.. vienreiz pieķēru sevi pie domas, a kā būtu... Tā vienkārši ir psiholoģija
Nē, tie visdrīzāk ir cilvēki, kas nav vāji raksturā un attiecības uztver nopietni.
Lai es piekrītu, ka veiksmīgas attiecības prasa izlēmību un zināmu rakstura stingrību, tā tomēr nav simtprocentīga garantija.
Nesaku, ka tas ir attaisnojami, bet man nudien ir grūti iedomāties vairākus desmitus gadu ilgas attiecības bez neviena paša šaubu brīža.