Manuprāt, tāda "nocelšana" nepastāv.
Ja attiecībās viss ir kārtībā un ABI ir patiesi laimīgi ar savu partneri, tāda skatīšanās pa labi un pa kreisi nebūs. Un pārējās dāmas var no ādas līst ārā, jo vīrietim interesē tikai sava partnere (un otrādi). Par sevi runājot, ar draugi iepazināmies Tinder, abi nemeklējām neko nopietnu, bet nu pēc vairākiem mēnešiem abi kaut kā nonācām pie secinājuma, ka citi cilvēki mums vairāk neinteresē (tā nebija noruna, vienkārši katrs pats to savā galvā izdomājām). Tā kā es pirms tam regulāri staigāju uz randiņiem un manā kontaktu sarakstā bija parādījušies daudz jauni vīrieši, viņiem bija liela interese par mani. Nu un? Es varēju uzturēt draudzīgu sarunu, bet uzreiz kā jutu, ka saruna iet tālāk, tā tika izbeigta vai apskaidrota jaunā situācija. Daži vīrieši sajūt kaut kādu sacensības garu, uzzinot, ka sieviete jau ir aizņemta un cenšas ar vien vairāk, bet atkārtošos - nu un? Mani tas absolūti neinteresēja, jo prātā un sirdī bija tikai viens cilvēks. Pēc kāda laika ar draugu par šo runājām un viņš teica, ka viņam bija tāpat.
Vēl pastāv iespēja, ka cilvēks pats par sevi ir gājējs un aizies pie pirmās izdevības (bet arī šeit problēma ir tā, ka attiecības nav veselīgas).
Es personīgi nekad neveidotu neko nopietnu ar vīrieti, kurš ir krāpis savu partneri.. Jo vienkārši, manuprāt, ja divi pieauguši cilvēki jebkad ir izjutuši siltas jūtas viens pret otru, tad tas ir cieņas jautājums - izbeigt attiecības pirms mesties nākamajās.. Attiecību izbeigšanās nav nekāds pasaules gals, dažreiz cilvēkiem vienkārši nav pa ceļam, bet krāpšana ir vājuma pazīme un vienkārši pretīga paņirgāšanās par otru cilvēku.