Otras pusītes nocelšana

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Esmu nonākusi situācijā, kad mani vaino puiša nocelšanā/nozagšanā. Ar pusi bijām labi draugi, laikā gaitā tas pārauga jūtās. Tobrīd viņam bija draudzene (2 gadus), ar kuru galu galā izšķīrās manis dēļ. Nekāda krāpšana nenotika, viņu attiecībās arī nejaucos. Puisis pats izlēma, ka jūtas pret mani ir stiprākas, un viņš vēlētos veidot attiecības ar mani.
Aizdomājos par to, vai mīļoto tā maz var ņemt un ''nocelt'' :-| Cilvēks taču nav lieta, pats domā un dara, izlemj ar ko pārtraukt attiecības un ar ko sākt veidot. Kāds ir jūsu viedoklis?
18.10.2016 18:44 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Viņš jau neizšķīrās tiklīdz kā iepazinās ar autori, viņš sagaidīja kamēr iemīlas un tikai tad izšķīrās

Tad, Tavuprāt, būtu pareizāk šķirties no esošā partnera pēc jebkuras iepazīšanās? Arī tādas, kurai nav nekāda turpinājuma? Tad jau nevienas attiecības neturpinātos ilgāk par dažām dienām.
18.10.2016 19:19 |

Reitings 267
Reģ: 13.09.2016
Ja divu cilvēku attiecības ir aizpildītas ar mīlestību, tad trešajam tur vienkārši nav vietas un nekāda nocelšana nevar būt. Trešais var ienākt tikai tādās attiecībās, kurās jau ir plaisas.
18.10.2016 19:20 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tad, Tavuprāt, būtu pareizāk šķirties no esošā partnera pēc jebkuras iepazīšanās? Arī tādas, kurai nav nekāda turpinājuma? Tad jau nevienas attiecības neturpinātos ilgāk par dažām dienām.

+++++
18.10.2016 19:21 |

Reitings 4962
ja jau no sākta gala flirtē (apzināti vai nē), tad jau skaidrs

Kurš flirtē? Tas, kurš attiecībās vai brīvais? Un, ja jau neapzināti, tad kā kaut kas var būt skaidrs?
Vispār, manuprāt, flirts, koķetēšana ir stipri pārvērtētas, man, piemēram, ir tīri dabiska maniere komunicējot ar cilvēkiem koķetēt, varbūt dažreiz flirtēt, bet tas pilnīgi neko nenozīmē, vienkārši patīkama komunikācija.
18.10.2016 19:24 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Daudz atkarigs no otras personas rakstura. Ir tadi cilveki kuri muzam ir labaka partnera meklejumos. Tadus ir viegli nocelt regulari un aktivi luncinoties ap tiem. Jo vini sajutas svarigaki un vajadzigaki neka esosajam partnerim.
Un vispar ja para starpa ir rutina tad svaiga gala vilina daudzus. Jautajums cik loti ciena otru, abu attiecibas lai nekristu kardinajuma. Kardinajums nereti ir tikai kardinajums kurs ar laiku noplok. Un tikai tad apzinies, ka vecais labais partneris bija tev vajadzigs un pielavi kludu.
18.10.2016 19:38 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Par draugu busanam ar pretejo dzimumu. Man ar gadiem izkristalizejies, ka es varu vnk draudzeties tikai ar tiem viriesiem ar kuriem man ir bijusas intimas attiecibas un vispar kautkada vilkme kura pagaisusi. Tad nav vairs tas kardinajums ka pret vnk virieti ar kuru vieno tikai draudziba. Tada draudziba manas acis gan ir bistama. Bet ta ir man, tas ir tiri individuali.
18.10.2016 19:40 |

Reitings 954
Vispār interesanti palasīt viedokļus.
Savstarpējas simpātijas mums bija jau pirms sākām runāties, viņš mani tik bieži vēroja :-D Uzskatu, ka kaut kāda veida simpātijas nav nekas neparasts arī tad, ja esi attiecībās. Ir tomēr cilvēki, kuri pievelk... un bieži gadās aplauzies, to cilvēku iepazīstot. Ne manā gadījumā :)
Ja divu cilvēku attiecības ir aizpildītas ar mīlestību, tad trešajam tur vienkārši nav vietas un nekāda nocelšana nevar būt. Trešais var ienākt tikai tādās attiecībās, kurās jau ir plaisas.

++++
18.10.2016 19:42 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Nu beidz, skaidrs var būt gan... ja tu neapzināti sarksti, svīst plaukstas, ja visu laiku sanāk ķiķināt neapzināti.. tad saproti, ka tev tas cilvēks patīk. Tāpat arī no otras puses, ja tādi signāli nāk. Nu come on, cilvēki nav stulbi un ļoti labi saprot, kad ir vienkārši draudzība un kad ir kas vairak... nevajag tēlot muļķus :)
18.10.2016 19:43 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Ir tadi cilveki kuri muzam ir labaka partnera meklejumos.

Manuprāt, tādi ir vairums cilvēku.
18.10.2016 19:44 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ja Tu virsū nebāzies (speciāli miņukos nestaigāji regulāri garām) un nesāki pievērst uzmanību ar kailfoto sūtīšanu, bet puisis vienkārši pats saskatīja Tevī ko wow un gribēja iepazīt tuvāk - nē, neredzu problēmu! Pirmais variants ir vienkārši maucība, otrais - 2 gadus nepareizie cilvēki dzīvoja koā, ja reiz pret Tevi jūtas spēcīgākas. ;)
18.10.2016 19:46 |

Reitings 4962
neapzināti sarksti, svīst plaukstas, ja visu laiku sanāk ķiķināt neapzināti..

Tas Tavās izpratnē ir flirts? :-D:-D:-D Nu vismaz man jau sen kā vairs nav padsmit gadu, nesarkstu un neķiķinu pat ar vīrieti, kurš mani tiešām saista kā vīrietis.
18.10.2016 19:48 |

Reitings 954
dr567309, PATIKT var daudzi, bet ne jau visi ''patīkamie'' ir iemīlami.
Manuprāt, ja ir stipras, mīlestības pilnas attiecības, tad vienkāršas simpātijas nav iemesls pacelt cepuri un aiziet.
18.10.2016 19:49 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Dažreiz dzīvē tā vienkārši notiek. Jā, sāpīgi un nepatīkami, bet neviens cilvēks nav otra īpašums, tāpēc var vienā dienā ņemt un pārtraukt attiecības jebkāda iemesla dēļ.
"Nocelšana" vispār ir tāds dīvains apzīmējums. Un es nedomāju, ka dzīvi cilvēki ar sirdi krūtīs domā "šai sievietei parametri X, Y un Z ir labāki nekā manai draudzenei, labāk būšu ar viņu". Biežāk jau šādās situācijās vājā vieta ir tas, kā otra sieviete (vai vīrietis) liek justies. Vīrišķīgākam (sievišķīgākai), iekārojamākam (-ai), gudrākam (-ai), spējīgākam (-ai) utt.? Cilvēks, kura dēļ pārtrauc iepriekšējās attiecības, var būt arī smukāks un gudrāks, bet tikpat labi arī nesmukāks un dumjāks, nedomāju, ka tam ir liela nozīme.
Un ir jau, protams, arī tāda "riska grupa" kā sērijveida monogāmisti, kuri visu mūžū lēkā no vienām attiecībām pa taisno nākamajās. Gan jau katram daži tādi ir zināmi.
18.10.2016 19:57 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Nu neviens te neruna par tīņa gadiem utt. Man ir viena paziņa, kura visu laiku ar visiem flirtē apzināti, tad brīnās, kādēļ viņa nevienai meitenei nepatīk :-D Es joprojām pastāvu pie tā, ka tu tēlo, ka nesaproti ko es ar to domāju. Nu ir cilvēkiem kaut vai instinktu līmenī saprašana, kad kaut kas divu cilvēku starpā briest. :)
18.10.2016 20:09 |

Reitings 4962
Nu ir cilvēkiem kaut vai instinktu līmenī saprašana, kad kaut kas divu cilvēku starpā briest.

Jā, var rasties savstarpējas simpātijas, kaut kāda pievilkšanās, bet tas nebūt nenozīmē, ka tiešām kaut kas arī būs un, ka tajā pašā mirklī ir jāizbeidz attiecības ar esošo partneri.
Es netēloju, ka nesaprotu, bet zinu, ka katrs flirts nenoved pie kaut kā vairāk. Un ļoti labi zinu, kāpēc nepatīku savu draugu sievietēm, bet tikpat labi zinu, ka tam nav pamata. Var jau būt, ka esmu kaut kāds izņēmums, bet man katrs pretējā dzimuma pārstāvis manā dzīvē nav potenciāls mīļākais, partneris vai vīrs.
18.10.2016 20:33 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Ir dažādi cilvēki, ir tie, kas attiecības pārtrauc tiklīdz vairs nejūt "dzirkstelīti", tādi, kas veido attiecības un problēmu gadījumā cenšas tās risināt, tie, kas padodas, utt.
Ja cilvēks ir uzticīgs, viņu nevar nocelt, bet, ja viņš/viņa ir ar vāju raksturu, vai arī nav tik pārliecināts par savām jūtām, attiecībās radušās problēmas, partneri ir atsvešinājušies viens no otra, tad problēma nav trešajā cilvēkā, bet gan attiecībās. Tāpēc partneris ir jāizvēlas ne tikai ar sirdi, bet arī ar prātu. Diemžēl nav iespējams uzzināt, cik stiprs vai vājš būs partneris situācijā, ja uzradīsies kāds kārdinājums, vai arī problēmas. Vai viņš/viņa padosies kārdinājumam, vai problēmu gadījumā cīnīsies par attiecībām...
18.10.2016 21:11 |

Reitings 9
Reģ: 20.09.2016
Neredzu neko sliktu puiša vai Tavā rīcībā, ja iepriekšējās attiecības tika izbeigtas pirms uzsākāt savas. Un pat ja tā nebija - tā vienkārši notiek, galvenais ir izrunāties un saprast kur un kas nogāja greizi vai kāpēc tā notika, lai pēc tam nebūtu šādi varianti - "tu man viņu nocēli". Jā, no sākuma var sāpēt un parādīties naids, bet ne uz ilgu laiku. Kā jau meitenes te minēja - trešais var ienākt tikai tad, kad jau ir plaisas un ne visas attiecības beidzas ar "ilgi un laimīgi".
18.10.2016 21:13 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Būšu mele, ja apgalvošu, ka baigi atbalstu, ja vīrietim ir "draudzenītes", bet es arī noteikti neuzskatu, ka draudzenes vai paziņas ir vainīgas, ja vīrietis pamet draudzeni un aiziet pie kādas citas, ko pazīst. Jaunu attiecību/sakaru veidošana tomēr nav tikai tās otras sievietes vienpersonisks lēmums, bezmaz likumīga pavēle vai kaut kāds absolūti negrozāms fakts. Vienmēr esmu domājusi, ka attiecības ir tā joma, kurā ir vērts piestrādāt pie sava gribasspēka. Ja otra pusīte ir svarīga, tad pat nekāda ne citas sievietes "kāju virināšanas tieksmīte", ne baigā mīla un uzmākšanās no sievietes puses neliks tam "nabaga vīrietim" pamest esošo draudzeni. Jā, ir vieglprātīgi vīrieši. Jā, ir vāji vīrieši. Jā, ir brunču mednieki. Ir dažādi vīrieši. Bet es neuzskatu, ka nocelšana ir kaut kas tik vienkāršs, ka pilnīgi pietiktu ar otras sievietes vilinošo acu skatienu un mini bruncīšiem. Skatos uz to arī no otras puses tieši tāpat. Ja man ir attiecības, bet kāds cits uzrodas tuvumā, es uzskatu, ka manis nocelšana būtu ne tā otra vīrieša vaina, bet mana izvēle, ja tas pirmais (attiecību partneris) kāda iemesla dēļ nebūtu vairs svarīgs un saistošs. Tāpēc arī nopietnas un atbildīgas attiecības sauc par nopietnām! Ne jau ķeksīša pēc taču. Tajā atbildībā pret otru cilvēku ietilpst arī sekošana savām domām, nolūkiem un, ja vajag, arī laicīga citu kandidātu atbīdīšana maliņā. Ļoti banāli saīsinot, manuprāt, gājējs tāpat aizies.
18.10.2016 21:40 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Laikam izklausījos mazliet negatīva, bet es gribēju autorei pateikt, ka, nē, neuzskatu, ka viņu varētu vainot vīrieša nocelšanā. Vīrietis tak arī piedalās sevis nocelšanas procesā :-)
18.10.2016 21:43 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Vārds "nocelt" liek domāt par cilvēku kā par priekšmetu. Kaut ko, ko var paņemt, atņemt. Gluži tik vienkārši tas nenotiek. Bet, lai arī it kā mums visiem ir saprāts, sava galva uz pleciem u.tml., liela daļa cilvēku nav imūni ne pret manipulēšanu, ne pret retu vājuma mirkli. Cits ir vieglāks mērķis, ar citu nekas neizdosies. Piemēram, jauns cilvēks, kura pirmajās attiecībās ir apmiruši taureņi, ir samērā viegls mērķis. Uzstājīgākai "nocēlējai" (vai "nocēlējam") ir tīri labas izredzes.
Protams, ka it kā jau tas trešais cilvēks no malas nav vainīgs, jo pāra attiecībās ir problēma. No otras puses, ja "noceltais" ielec no vienām attiecībām uzreiz otrās... nu, reti kad jaunais partneris ir tiešām nevainīgi pārsteigts par atklātajām jūtām. Ļoti bieži tomēr iespējas tiek izošņātas (tiek aktīvi flirtēts, noskaidrota trešā cilvēka gatavība/vēlme veidot attiecības utt.), pirms tiek pārtrauktas vecās attiecības. Savukārt tāda veida komunikācija ar aizņemtu cilvēku daudziem šķiet neētiska, jo bija taču zināms, ka cilvēkam ir partneris - un tāpēc rodas dusmas, apsūdzības par "nocelšanu" un tā tālāk.
18.10.2016 21:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits