Godīgi sakot, sen nebiju tik labi smējies! Nē, beztēma (p)ar Raivi bija lieliska. :-) Laikam jāpiekrīt, ka cilvēka izskats parasti liecina par intelektu (un otrādi): Raivis tam ir pierādījums. :-) Iztēlojos Raivja (R) sarunu ar savu sievu (S):
R: Čau! Kas šovakar ēdams?
S: Neesmu vēl neko paguvusi pagatavot; nesen atbraucu.
R: Nepaliec slinka! Jau tā esmu kā vergs darbā, man tur visi ***** virsū, kam nav slinkums, bet jāvergo arī mājās. Pietiek jau, ka es tev mācu taisīt ēst, a tu domā, ka vēl pats ****** pa virtuvi. Mana mamma vienmēr taisīja ēst...
S: Nesāc atkal to stāstu par savu māti! Apnicis jau, ka tu visu mūsu dzīvi salīdzini ar viņu!
R: Beidz apvainot manu mammu! Viņa ir mana mamma, nevis kaut kāda māte!
S: Kas tev uznācis? Savu mammu sabiedrībā saucu par māti.
R: Viņa ir mana mamma, nevis kaut kāda māte, ***! Pievaldi savu ******* muti!
S: Nespēju to vairs izturēt!
Raivis draudīgi pienāk pie nobiedētās sievas, saķer viņu un sapurina.
R: Ja vēlreiz aizvainosi manu mammu, es Tev sadošu pa tavu ******!
S: Labi, labi, es ļoti atvainojos! Viņa ir Tava mamma! (valdot asaras)
R: Davai, uztaisi kaut ko ēdamu!
Sieva sāk mizot kartupeļus.
R: Šodien kaut kāda ***** teica, ka es neesot līdzīgs Ronaldo. Tāda izbesījos! Gribēju viņu atspārdīt, ****** nelaimīgā!
S: Mīļais, tu noteikti esi skaistāks par to Ronaldo. Man tik ļoti patīk tavi vaidziņi. (smaida)
R: KO??? Tu ar sāksi!?
S: Mīļais, kas? (izbrīnīta)
R: Klausies, ******, es neesmu nekāds Kvadrātbiksis! Kaut ko tādu pateiksi, uz momentu Tevi nositīšu!
S: Mīļais, ko tu runā!?
R: Tu tak vienreiz ņirdzi par manu seju. (draudīgi)
S: Mīļais, tas taču bija tikai joks! Man patīk Tavi četrkantīgie vaidziņi. (smaida)
R: ***** tāda! Es tev rādīšu, kā ņirgt par mani! (iesit sievai pliķi, tā sāk raudāt)
R: Turi savu ***** muti, *******, ja negribi, lai es tevi ********! *****! (nogrūž sievu uz grīdas un iesper ar kāju)
R: Esmu skaists, dzirdi, *****? Nevis es esmu līdzīgs Ronaldo, bet, ***, Ronaldo ir līdzīgs man, ***!