Heisaaa! Tāds skaists laiks aiz loga! (l) Brokastoju un dodos uz darbu, bet domāju, ka ilgi ofisā nebūšu, jāiet baudīt rudens :) Žēl, ka vakaram plānu nav, bet no otras puses - varbūt vajadzētu pamācīties... (s) :D
Selīna, ar attiecībām, viss bija labi, bet viņam ģimenē problēmas, un jābrauc atkal prom:-/ un es nezinu, vai es vēl vienu šitādu šķiršanās periodu izturēšu, tad labāk es esmu viena bez viņa!!
čau! Te šorīt tāda drūma noskaņa. Kas noticis hellish un wee? :-/' Es vēl gultā, pieņemu domu, ka šodien tā arī neko nedarīšu. Kāpēc ne, ja var atļauties. :-D
Labrìt! :-) Strebju kafiju. Pēc tam iešu pastaigā. Laikam uz jūru. Biki izvējoties. Ārā saulīte,bet diez vai ir silti. Sūtu pozitīvas domas tām,kurām šobrīd melnā svītra!
Labrīt! Šodien uz bēbīšgrupiņu un tad diena brīva no maniem kukainīšiem. P.S. Man jau šķiet, ka ir lietas, ko no FB nevajadzētu vazāt pa cosmo... Lai visām jauka diena.
story.. es piekrītu ! dažas vnk nedomā ar pauri... :D tāda nu šim forumam īpatnība ! piedāvāju sākt jaunu tēmu.. jo es arī ne to ko vajadzēja ierakstīju.. bet.. vai mani kāds lasa !??? NĒ Tā ka savai zināšanai!