Kopā esam gandrīz 1 ar pus gadu (visu šo laiku arī dzīvojam kopā) un situācija ir tāda, ka neraugoties uz to, vai viņam ir bijis brīvs vai tikai darbs vai tikai skola vai darbs + skola, nevienu reizi neesmu sagaidījusi, ka viņš, sagaidot mani mājās, pagatavotu pusdienas/vakariņas pastāvīgi. Māju arī piekārto ļoti retos gadījumos tikai pēc mana lūguma un arī tad tā lielākoties ir tikai sīkumu izdarīšana nevis uzkopšana. Tagad aizbildinās ar to, ka man ir praktiski brīvs, bet viņam darbs no 15:00 līdz 23:00.
Nē, nav man grūti to visu izdarīt, jo pati saprotu, ka esmu brīvāka, bet lieta tāda, ka bijām pašķīrušies, kur šis arī bija viens no iemesliem un tā kā tika teikts, ka viss mainīsies, esmu pamatīgi vīlusies.
Pirms pašķiršanās kamēr katru dienu gaidīju viņu ar siltām vakariņām mājās, viņš pamanījās mani čakarēt, tāpēc sajutos kā muļķe, kas gaida mājās, visu darba, kamēr otrs dara ko iegrib un melo.
Un vēl papildus jāsaka, ka pēc tam, kad viņš man bija solījis laboties, sanāca situācija, kad viņam bija veselības problēmas līdz ar to man viņu 2 mēnešu garumā bija jāaprūpē - taisīju ēst, mazgāju, tīrīju, ģērbu utt.
Pēc tā visa - čakarēšanas, kamēr gaidīju mājās ar siltām vakariņām un aprūpes - gribējās sagaidīt to solīto mainīšanos, kaut kādu pateicību par to, ka 2 mēnešus visu laiku viņu aprūpēju...
Godīgi sakot, tas ir nenormāli apnicis, jo pat brokastis nevar pagatavot pastāvīgi (vienmēr vajag kaut ko palīdzēt sagriezt, piemēram). Vīriešu darbus arī nedara - aizdambējušos izlietni pati tīru, skapīša plauktu, kas izkritis atbraucot salabo tētis, tapetes, kuras virtuvē atlīmējušās tā arī stāv atlīmējušās. Aizbildinājums nr. 1 : nav instrumentu ar ko visu salabot, lai es, kad braucot uz mājām, paņemot no tēva (Depo ir max 7 minūšu gājiena attālumā no mūsu mājas). nr. 2 : ja es nopērku, tad viņš var salabot, bet savu naudu netērēs uz to, jo to šobrīd mamma dod.
Nesaprotu - vai es tiešām pārspīlēju vai beidzot jābeidz sev ļaut kāpt uz galvas?:-/