Selīna, :D
krila eļļa labāka, kaut vai tāpēc, ka tā labāk uzsūcas, jo ir fosfolipīdu formā, zivju eļļa nav, viņa peld pa virsu un tāpēc jēgas īsti nav! arī tas, ka viņa iekšā ir vēl visādi dabīgie vitamīni un astaksantīns, kas ir antioksidants, kas nav zivju eļļa! ir baigi daudz un dažādu iemeslu!
variet piesekot šitai lapai- šitā ir reklāma, jā zinu, bet nu savādāk jau info neiegūsiet :)
https://www.facebook.com/LYL-572520512759347/?ref=aymt_homepage_panelte var lasīt gan par krila eļļu, gan par citiem produktiem, varu tiešām galvot, ka ir labi, jo es pati lietoju gan krila eļļu, gan astaksantīnu!
man nagi šausmīgi šķēlās, pilnīgi besīja un mati lūza, dzēru krila eļļu un par 100% viss ir uzlabojies! ar astaksantīnu atkal ir tā, kad smēkēju, tad obligāti vajadzēja antioksidantu lietot, bez tā nekā! un tiešām palīdzeja, enerģija vairāk, bet nu tas strādā šūnu līmeni vairāk, neredz, bet ir labs tiešām!!
jā zinu, ka šitas tiešām pēc reklāmas izklausījās, bet nu nav! es tiešām iesaku, tā LYL Krila eļļa (jebkura no viņām) ir laba ļoti! pati dzeru tagad B ACTIV, jo vajag man B grupas vitamīnus!!!