Vai, meitenes, jūs te par skolu .. es arī mazliet vairāk kā gadu strādāju skolā, bet šobrīd esmu tiešām laimīga, ka varēšu kādu laiku no tā atpūsties .. :) Darbs man ļoti patīk, bet tas prasa nu ļoti, ļoti daudz :-/ Man gan ir/bija tikai 14 stundas nedēļā, bet es katru vakaru vismaz stundas divas/trīs gatavoju stundas, laboju darbus, tāpat arī vienu no brīvajām nedēļas dienām tam visu veltīju, pati gatavoju prezentācijas, veidoju mācību materiālus, dažādus uzdevumus, lai stundas būtu interesantas un skolēniem saistošas :) Par algu gan es sūdzēties nevaru, bet tas tikai tādēļ, ka biju arī direktora vietniece, tikai par stundām tā alga ir smieklīga, tāpat arī par audzināmo klasi - no sākuma nesapratu, kādēļ daudzi skolotāji ar to nemaz neņemas, tagad gan ļoti labi saprotu, kādēļ tā |-) Un, protams, nav forši, ka ir daudz skolotāju, kam tā attieksme ir tāda - ai, atvēru mācību grāmatu un darba lapas, ko tur daudz iespringt, jo tad pēc tiem ar spriež par pārējiem, kuri iegulda tajā visā daudz vairāk :)