Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pirmdienas beztēma-10.10.2016

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Labrīt!

Kādi plāni šodienai?
10.10.2016 08:25 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Ledussirds,izklausàs vienkārši:-) Paldies! :-)
10.10.2016 18:22 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
KristīnA!, lūdzu! :-) Es ar garšvielām neaizraujos, jo cik esmu lasījusi, tad putni ļoti uzsūc visas garšas un ja garšviela specifiska, beigās viss putns garšos pēc tās.
10.10.2016 18:28 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
wooooohooo, hello ladies!
Kāds brītiņš bijis bez cosmo, jo daudz daudz daaaaaudz darāmā bijis gan darba ziņā, gan pārvācos pagājušajā nedēļā uz savu dream home un renovācijas darbi bez aizķeres rit pilnā sparā no momenta, kad te ienācu. :-D Esmu izcīnījusi malkas apkures katla cīņu, kamīna cīņu, vēl priekšā no kurināmajiem ir palikusi pirts :-D Virtuves 30 gadus vecos skapjus pašlaik demontē un šodien ved prom, lai var uzsākt remontu virtuvē pa brīvdienām.. ahh. Ir pirmdiena, bet es paņēmu aukstu aliņu no ledusskapja pirms stundas, tagad čillou, darba diena gandrīz galā.
Tātad... vai kāda zina labu vietu, kur par nopirkt visādas mēbeles, aksesuārus, lietas interjeram utt? Tā kā šeit nesīšu ārā absolūti visu, tad vajadzīgs ir pilnīgi viss. Pagaidām esmu nopirkusi dīvānu un gultu, neko konkrētu it kā nevajag, bet tai pašā laikā vajag visu...aizkaru štangas, aizkarus, plauktus, kādu komodi varbūt, vēl kaut ko. Redzēju kaut kādu labasmebeles.lv vai kas tāds, bet nu neko baigi labu tur arī neredzēju :/
10.10.2016 18:33 |

Reitings 1076
Reģ: 22.07.2014
Jautājums - ko varētu uzdāvināt mammai v/d? Aptrūkušās idejas.. Turklāt tam jābūt, kam tādam, kas ietilpst lidmašīnas rokas bagāžā.
10.10.2016 18:45 |

Reitings 501
Reģ: 06.10.2016
esi radoša šajos tumšajos rudens vakaros
10.10.2016 18:50 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
kad vecāki 3-4 stundas sēž un kopā ar bērnu pilda mājasdarbus. Nokontrolēt - jā, bet nu ne jau pildīt, tas nav grupu darbs. Kontroldarbā mamma blakus nesēdēs.

es domāju līdzīgi , es varu palīdzēt , parādīt , bet ne jau pildīt bērna vietā ... man smieklīgi paliek , kad FB grupās fočē 4kl uzdevumus un prasa kā izpilīt ?
Atceros man skolā bija meitene , kurai mājas darbi bija uz 7-9 , bet kontroldarbi uz 3-6 un nestāstiet man , ka mājās viņa visu zin , bet skolā neko vairs neatceras
10.10.2016 19:21 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Jautājums - ko varētu uzdāvināt mammai v/d? Aptrūkušās idejas..

Es visiem šodien iesaku biļetes uz teātri
10.10.2016 19:25 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Iespraukšos ar savu jautājumu- Dermatologs ieteica mitrināt ādu,jo tā man ir dehidrēta,ieteica arī palietot sejas eļļas,johaidī,bet es jau nezinu kur ņemt un ko ņemt :-D varbūt kāda var ko ieteikt?
10.10.2016 19:42 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es uzskatu, ka bērnam jāmācās pašam un arī mājas darbi jāpilda pašam, jā, var atbildēt uz kādu jautājumu, bet nu nav normāla situācija, ka vecākam 3-4 stundas jāsēž ar bērnu pie mājas darbiem. Ja pats galīgi neko nevar saprast, tad vai nu pašam uzmanīgāk jāklausās vai skolotājai labāk jāstāsta. Ja ar bērnu jāsēž mājās stundām, tad kāda jēga viņu vispār skolā laist, sēdi mājās un māci pats.
Es tagad iedomājos-mēs ģimenē bijām trīs bērni, ja mammai ar katru no mums būtu jāsēž un jāpilda mājas darbi, tad kad viņa varētu pagatavot mums ēst un elementāri gulēt aiziet? :-D
Un es jau zinu, ka mans viedoklis nebūs populārs.
10.10.2016 19:42 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Neviena jau nesaka, ka jāsēž ar bērnu pie katra mājasdarba vai jāpilda viņa vietā..
10.10.2016 19:53 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Labs vakars.
Nolēmu negaršīgajam šampanietim pielikt klāt konservētus anansu gabaliņus. Ir tagad garšīgi! :)
Skatos "Bez Tabu". Drīz iešu gulēt laikam, nāk miegs. Maz gulēts.
10.10.2016 20:10 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
čau, visu gan neizlasīju, bet sāku lasīt par skolu un bērniem, kas man arī sāks palikt aktuāli drīz. Un par tiem pulciņiem man vnk šķebina :D atvainojos.
Jā, ja bērnam pašam ir interese par kaut ko, tad jā, lai tik iet, bet ja mammuks vai tētis iedomājies, vot tagad mans Janka būs pianists, bet Jānim tiik ļoti riebjas klavieres, ka bail, un ar pātagu dzen uz nodarbībām, tad tas ir galīgi garām. Kā arī tā pārslodze, kad katru dienu pēc skolas ir kkādi pulciņi utt.
Un tagad, piem 5 vai 4 gadīgajiem jau bliež tos pulciņus. Es uzskatu, ka bērniem vajag izbaudīt bērnību, nevis trenkāt pa visurieni, īpaši ja bērns uz turieni iet ar lielu piespiešanos.
Man arī bija nelaimīga pieredze ar mūzikas skolu :D Labi, pati es gribēju, bet sapratu, ka man tas nepatīk, bet nu mamma uzstāja, ka jāpabeidz un vsjo. Tad nu 7 gadus ar riebumu pēc skolas katru vai katru otro dienu braucum, tad vēl brīvdienās bija obligāti jāspēlē instruments 1h vai 2h un tad tikai varēja kaut ko citu darīt. aiiiii kā man tas ir palicis kā vistumšākais dzīves laiks atmiņā :D
10.10.2016 20:53 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Marissa, manā bēnībā (3bērni bijām) nevienam vecāki blakus nesēdēja un mājas darbus nepildīja kopā ar bērniem. Bet,manuprāt, tolaik bija cita programma. Šobrīd bērniem sākumskolas programmā ir lietas, ko es mācījos 6.-7. klasē. Loģiski,ka bērni nesaprot, neuztver untāpēc ir radusies situācija,ka vecāki sēž 3h vakarā un mācās kopā apr bēnu. Un skoltājam visos laikos ir jāiekļaujās tēmās, atbilstošā stundu skaitā,kas ltīts attiecīgai tēmai utt. Problēma savā ziņā ir jāmeklē mūsu valsts izglītības sistēmā, jāsakārto tā vispirms būtu.
10.10.2016 21:53 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Fejja, izlasīju dału par mūzikas skolu - pilnīgi sajutos, ka par mani rakstīts :)
10.10.2016 22:26 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
Laimīte, man ir BiO2U universālā eļļa matiem, sejai, ķermenim. Man patīk. (l)
10.10.2016 22:31 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Vai, meitenes, jūs te par skolu .. es arī mazliet vairāk kā gadu strādāju skolā, bet šobrīd esmu tiešām laimīga, ka varēšu kādu laiku no tā atpūsties .. :) Darbs man ļoti patīk, bet tas prasa nu ļoti, ļoti daudz :-/ Man gan ir/bija tikai 14 stundas nedēļā, bet es katru vakaru vismaz stundas divas/trīs gatavoju stundas, laboju darbus, tāpat arī vienu no brīvajām nedēļas dienām tam visu veltīju, pati gatavoju prezentācijas, veidoju mācību materiālus, dažādus uzdevumus, lai stundas būtu interesantas un skolēniem saistošas :) Par algu gan es sūdzēties nevaru, bet tas tikai tādēļ, ka biju arī direktora vietniece, tikai par stundām tā alga ir smieklīga, tāpat arī par audzināmo klasi - no sākuma nesapratu, kādēļ daudzi skolotāji ar to nemaz neņemas, tagad gan ļoti labi saprotu, kādēļ tā |-) Un, protams, nav forši, ka ir daudz skolotāju, kam tā attieksme ir tāda - ai, atvēru mācību grāmatu un darba lapas, ko tur daudz iespringt, jo tad pēc tiem ar spriež par pārējiem, kuri iegulda tajā visā daudz vairāk :)
10.10.2016 22:46 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Pasadena, es domāju, ka mēs noteikti neesam vienīgās ar šādu mūzikas skolas pieredzi :D
It kā no vienas puses jā - iesākto vajag pabeigt, bet no otras, ja tas nav nemaz tāds nenormāli obligāts pasākums un ilgst 7 gadus traumējot un bojājot bērna atmiņas, tad es nedomāju, ka ir tā vērts.
Ko es ieguvu? Jā, notis es pazīstu, par Mocartu šo to zinu, un tas arī viss :D Nespēlēju tagad, ne klavieres, ne ģitāru, ne dziedu kora mūziku :D
Bet nu kādam, protams, tas ir arī paticis un viņš ar to saista dzīvi, Tāpēc vecākam ir ļoti svarīgi saskatīt to, kas patīk, ne tāpēc, ka vajag.
10.10.2016 23:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits