Atradu interesantu mājaslapu (gluži kā agrāk bija myheritage). https://www.celebslike.me , kur nosaka, kurām slavenībām līdzinaties. Man personiski praktiski visām bildē met laukā Abbie Cornish un Laura Vandervoort. Nezinu, vai ir kaut kur līdzība, vai nav :D Ko jums rāda? Ir līdzība? Tīri interesanti :-)
Es atceros, ka bija tāda mājaslapa, kur vienkārši cilvēki no visas pasaules meklēja savus līdziniekus. Būtu interesanti atrast, piemēram, Amerikā savu dubultnieku. Cik atceros, katram pasaulē esot apmēram 7 ļoti līdzīgi cilvēki.
Saka, ka esmu līdzīga Hunter King un Lea Seydoux (un vēl dažām - dažādām bildēm bija arī citas līdzīgās, tā kā šis jau ļoti aptuveni :D ), bet realitātē domāju, ka neesmu gan.
Diversija, bet abas dāmas ir kaut kur pat līdzīgas. Varbūt kāda nianse jums tur sakrīt :) Es nezinu kā visas cosmo meitenes izskatās..instagramā nepaspēju izsekot līdzi, tāpēc grūti izvērtēt līdzību :( :D
Ja dalībnieces līdzās slavenību attēliem ievietotu arī savu foto, tad būtu interesanti salīdzināt un izteikt komentārus, bet šādi es varu paziņot, ka līdzinos Denijam Treho.
:D vairākas Meitenes man arī ir teikušas ka līdzinos, nu frizūra un matu krāsa gandrīz identiska, sejas forma nedaudz savādāka, bet jā diezgan liela līdzība ir :-D
Tā sajūta, kad esi līdzīga mazai meitenītei. Nezinu, priecāties vai raudāt.:-D Un neērtā sajūta, ka visas bildes pielīdzina šo kā ar lielāko līdzību. Bet laikam arī pati saskatu to, ka ir līdzība.(s)
Otra, bet laikam ne visai atbilst, vismaz neredzu pati īpaši kaut ko līdzīgu.:-D
Man tā pirmā liekas tiešām līdzīga Tev. :-) Man neko sakarīgu neparādīja, ar visām maz procenti, un man pašai liekas nelīdzīgas. Bet man arī nav tādas sejas bildes. :-D