Asaras sāka tecēt,lasot tavu rakstu.Tas man atgādināja pirms pusgada zaudēto sesku puiku.:'-(
Viņam konstatēja vēzi,ko nebija iespējams izārstēt.Mocījās ar barības ēšanu.Iešpricēja vienreiz poti,kas palīdzēja nodzīvot vēl trīs nedēļas,tā itkā nebūtu slims.Kad palika atkal sliktāk,iedeva otru poti,palika mazliet labāk divas nedēļas,bet nebija vairs tik žiperīgs.Varēja redzēt,ka mocījās.Pēc tam devu zāles,ko vetārsts izrakstīja,bet teica,ka ilgi neizvilks.
Kopš parādījās problēmas,deva mēnesi,lai dzīvotu.Ar divām potēm un zālēm pagarināju viņa dzīvi par 1,5 mēnesi.Es redzēju,ka mokās,bet cerēju,ka varbūt paliks labāk.Tagad atskatoties uz šo 1,5 mēnesi varu teikt,ka man vajadzēja ļaut aiziet viņam pēc otrās potes.:'-(
1,5 mēnesis bija fiziski un morāli smagi,kad šķita,ka eksistēju nevis dzīvoju,nemaz nerunājot par manu sesku puiku...Pārdzīvoju un raudāju gandrīz katru vakaru.Tas bija smagi...
Un dienā,kad aizvedu uz pēdējo poti,atteicos no līdzdalības,lai būtu ar viņu kopā vetārsta kabinetā.Es vienkārši emocionāli nespēju būt blakus un skatīties kā viņa dzīvība izdziest.Pēc tam trīs nedēļas sajūta,ka kāds mani gaida mājās,bet tad saprast,ka vairs jau nē...:'-(
Tāpēc varu teikt,ka pareizi izdarīji.Tā ir fiziski vieglāk sunim,kā arī fiziski un morāli tev.Vajadzīgs laiks,kaut joprojām atceroties savu puiku,acīs sakāpj asaras un gribas samīļot,kā to darīju.Teikt,ka mīlu 1000 reizes dienā.Viņš bija vienīgais,kuru mīlēju visvairāk par visiem,vienīgais,kuram teicu,ka mīlu,vienīgais kurš dabūja bučas.Nenoliegšu,mīlēju pārāk daudz,kaut seska daba nav īpaši pateicīga.Un viņam bija tikai 4 gadi,kas seska mūžā ir niecīgs skaitlis.Pēc vairāk kā mēneša būtu palikuši 5 gadi.