Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vīrietis mainījies grūtniecības laikā

 
Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, meitenes!
Gribēju viedokli no malas un varbūt kāda var padalīties ar savu pieredzi.
Esam nesen precējušies un gaidu ļooooti ilgi gaidītu/mēģinātu bērniņu. Gaidījām ABI un centāmies ABI. Vīrietis piegāja procesam ļoti atbildīgi un patiešām centās no visas sirds, pārdzīvoja arī emocionāli, ka nesanāca tik vienkārši. Kopā esam 5 gadus un esmu 6. mēnesī.
Viss izklausās lieliski - kāzas, bērns, stabilas attiecības, taču šķiet kopš viņš uzzināja par bērniņu (vai varbūt laiks tieši tā sakrita), viņš šķiet pilnīgi izmainījies. Kļuvis vēss, šķiet viņam viss vienalga par mūsu kaltajiem nākotnes plāniem, par mūsu vēlmēm un kopīgiem sapņiem par skaistu dzīvesvietu utt. Uzvedas diez gan nesaprotoši. kad gribu no ballītes iet prom ātrāk, jo gluži vienkārši dzīvībiņa iekšā paņem sev diez gan daudz manu spēku, bez maz vai dusmīgs, jo gribēja vēl palikt patusēt. Vairākas lietas, protams, tagad īsti nevaru vai vienkārši negribu darīt, lai sevi pasaudzētu, bet izskatās, ka vīrietim tas ir kā brīnums. Bez maz vai vainīgai jājūtas par to, ka tagad ir tā, kā ir. Strīdamies diez gan daudz. Strīdā pat izspļāva, ka nejūtot vairs mīlestību pret mani. Mīļumu, jā, bet ne mīlestību. Tas vispār, protams, ir pēdējais, ko sieviete grib dzirdēt no sava mīļotā cilvēka, gaidot ilgi gaidītu bērniņu... Nezinu, vai tiešām vīrietis var būt tik ļoti apjucis, kad beidzot TAS notiek?
Ko jūs ieteiktu darīt? Kādai varbūt ir bijusi līdzīga pieredze?
21.09.2016 21:42 |
 
Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
varbūt kāda?
21.09.2016 21:58 |
 
Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Viņš tieši tā arī pateica, ka nemīl tevi? Ja jā, kāpēc Tu vēl esi ar viņu kopā? Liekas mocības tev un bērnam.
21.09.2016 22:00 |
 
Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
es ar paceltu galvu aiziet prom, ja nemīl tevi tad nemīl
mīlestību ar varu neuzspiedīsi, ne pat ar bērnu
21.09.2016 22:03 |
 
Reitings 169
Reģ: 29.10.2015
Sabijies no pārmaiņām, viss nebūs kā ierasts, spriežu pēc tā kā reaģē, ja tagad ballītes jāpamet ir agrāk kā ierasts, Par to mīlestību... Nu normāli tas nav, bet ieteiktu Tev izrunāties, kas zem tiem vārdiem "es Tevi vairs nemīlu" slēpjas. Ja tā patiešām ir, tad secinājumus izdari pati.
21.09.2016 22:05 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Man tiešām žēl, ka pārdzīvo šādi. Pamēgini koncentrēties uz savu labsajūtu un nekreñkjēties (zinu, ka viegli teikt) - negribu izklausīties kaitinoši, jo gan jau esi dzirdējusi šo simtiem reižu, bet varbūt Tu pagaidām skaties uz situāciju jūtīgāk? Varbūt pamēgini atpūsties un ej gulēt, kad vēlies, lai vīrietis paliek ballēties?
21.09.2016 22:07 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Izklausās pēc tā,ka vīrietis cenšas tikt galā ar pārmaiņām. Varbūt ļauj viņam vienam iet ballēties,vai ļauj ilgāk palikt? Saprotams,ka tev negribas, bet vajag arī viņam atpūsties.
To,ka nemīl tevi, pateica strīda karstumā? Es tikko dzirdēju to pašu, mans var dusmās daudz ko sarunāt,kad nomierinājās pateica,ka mani mīlot.Ja nemīlētu, tad jau sen būtu prom un necenstos kaut ko uzlabot un mainīt.
21.09.2016 22:14 |
 
Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Nav tā, ka hormonu ietekmē viss izskatās sliktāk nekā ir patiesībā? Kā pati uzvedies, netaisi kaut kādas drāmas, kaprīzes par sīkumiem? Ir sievietes, kas grūtniecības laikā grib, lai visi izturas kā pret jēlu olu, tas spēj jebkuru izbesīt. Par ko parasti strīdaties?
21.09.2016 22:15 |
 
Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
Paldies tām, kuras pagaidām izteikušās!
Nu, visādas dumības var cilvēki sarunāt emocionāli nestabilā laikā (to lielāko sviestu tieši tajā trakajā pilnmēnesī pateica). Bet, protams, tas īsti neattaisno un neliek tagad domāt, ka viss forši. Un tomēr - 5 gadus ilgas,rūpīgi būvētas, skaistas un foršas attiecības neuzskatu, ka uz karstām pēdām būtu jābeidz pie šāda vājuma. Protams, ar varu mīļš nekļūsi un ja būs gals, tad būs... To tik laiks rādīs.
Nekāds saldumiņš vai cukurgailītis viņš nekad nav bijis, bet pat pēc tā strīda jūtu rūpes un gādīgumu, tiesa, joprojām ne tā kā pirms pus gada.
Pasadena, Tev taisnība, es noteikti skatos saasināti uz visām situācijām šobrīd! asaras sprāgst pie pirmās iespējas! Toreiz bija variants, ka eju mājās un viņš paliek, bet teica, ka es taču nevarot viena pati mājās pa nakti iet (aptuveni 5 min tas bija no mūsu mājām). Tad nu nāca un pukojās.
Visvairāk interesē vai kādai ir pieredze ar emocionāli "nobrukušiem" vīriešiem grūtniecības laikā vai tikai man tā paveicies?
21.09.2016 22:16 |
 
Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
ērzeli, paldies! nu, viņš joprojām nav pateicis, ka mīl, bet uzvedas diez gan sakarīgi, salīdzinot ar to kā bija strīda dienā un laiciņu pirms tam. Strīda karstumā to nepateica, bet tas bija ļoti, ļoti īsu brīdi PĒC strīda. Man gan viens puisis teica, vīrieši reizēm ir tik stulbi, ka viņiem atzīt savu kļūdu un izlabot teiktu ir "vājuma izpausme". Viņš to teica pēc savas pieredzes un es viņam lūdzu pateikt sievai, ka viņš mīl viņu tomēr. Jo tur bija stipri, stipri līdzīga situācija.
Rowan, reāli sadzīviskām lietām. Viņš man piekasās, es viņam un aiziet... Sīkums principā.
21.09.2016 22:21 |
 
Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
*teikto, nevis teiktu
21.09.2016 22:22 |
 
10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Nezinu, bet mans bija tāds pats kāds bija. Nu vairāk pievērsa man uzmanību, sargāja. Ja gribēju ātrāk mājās, tad noorganizēja kā aizvest mani mājās un tad pats atpakaļ brauca, ja vēlējās, es neiebildu. Vispār man hormoni netrakoja baigi. Ja papukojos kaut ko, tad par sīkumiem, bet es tā reti ko. Es biju vīrietim zelts ne kaprīza grūtniece. :D Viņš tā saka, kad paklausas kā apkārt draugiem iet.
21.09.2016 22:23 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Es negribu šeit izplūst,ko man ir nācies dzirdēt, bet visā visumā, jāgaida,kad nomierinās. Es briesmīgi pārdzīvoju tos vārdus, bet nu salabām. Ja atrodas 5min no mājām, varbūt nākamreiz piedāvā viņam tevi pavadīt un doties atpakaļ, ja nevēlas,ka viena dodies?
21.09.2016 22:24 |
 
Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
nav bijusi konkreti sada pieredze, bet berninu ari gribejam abi, planojam abi un virietis bija tas, kas uzstaja, ka jabeidz planot un vienkarsi tagad un viss.
pa celam radas sarezgijumi ar darbu, finasem, dzivosanu, vesleibu, lidz septitajam menesim bij anu tads musu attiecibu parbaudijums, ka maz vai neliekas!
virietis nebija vesaks, bet... nakotnes plani un visi skaistie vardi pirms, ka bus ta un visn daris ta un jebkura gadijuma izkulsies un viss bus labi, nu tas viss bija tikai vardi... loti daudz sedeja un vienkarsi neko nedarija!! un nezskatoties uz to, ka man bija veselibas problemas, bernins un simts un viena lietas, kur bija jasagatavot! jutos loti viena!
bija mums sarunas un daudz, ari stridi un tadi nopietni, lidz pat es teicu, ka varu ari iet prom, ja tas ir drosi, ka vins negrib pacensties un atcereties to ko solija utt!
sanemas, tagad viss ir ok, uztraucas loti, seko visam lidzi utt
no pieredzes varu teikt, ka pirmie grutniecibas menesi viniem vienkarsi neaiziet, ka viss jau notiek, ka bernins jau ir, vel tikai punci, bet vins ir,un viss, kas ir ap vinu ietekme to! vini to nesaprot, viniem liekas, ka mes pa daudz cikstam, pusam ziloni no muas utt! mans ik palaikam izsplava, ka bija domajis, ka esmu stipraka, sikstaka! uh...
tagad, kad reali kuru katru bridi bus, tagad vinam sak pielekt, ka vins jau visu laiku te ir bijis, bernins! bet noteikti apjausma atnaks kad reali piedzims!
ieteikums- izrunajaties, lai jums ir skaidrs vienam par otra nodomiem, gatavosanas planiem!! dazreiz mums liekas, ka viss ir skaidrs, ko ka darit, bet viritis nejut musu kermeni vins nezina, kad daudz ir par daudz!
ja galigi nelidz, mekle psihologa konsultaciju!! sis noteikti nav tas bridis, kad nesaprasanas vajadzetu atstat bez ieveribas!
bet ka tas ir nav milestibas, bet ir milums!? man liekas ir iespejama milestiba, bez miluma, bet nav iespejams milums, bez milestibas!! vai es neko nesaprotu!
P.S. ka jums ar seksualo dzivi!? sorry, bet citreiz vienkarsi ta var but ari problema!
21.09.2016 22:39 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Mans darba kolēgis atklājās, ka viñiem bija maza krīzīte, kamēr sieva bija stāvoklī. Kopā nonācām pie secinājuma, ka šausmu stāstu (negulētas naktis, seksa neesamība, sievietes 100% pārvēršanās Urzulā no Mazās Nāriñas, normālas dzīves beigas, utt) teicēji situāciju neuzlabo. Plusā sapratne par atbildību, sievietes izmaiñas (tieši uzvedības, kurās vismaz mans kolēgis nekādi nevarējis 'iebraukt', jo "nebija pilnīgi nekādas logikas") un citi faktori. Viñi tagad audzina divgadīgu dēliñu kopā un vismaz izskatās laimīgi.
21.09.2016 22:42 |
 
Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
havaja, liels paldies par iedrošinājumu un viedokli! Jā, seksuālā dzīve droši vien arī ietekmē. Viņš nečīkst, neprasa no manis un neņaud, bet izskatās, ka tas viss emocionāli kaut kur nosēžas. Ārste ieteica ar to neaizrauties un tā arī, protams, darām. Man šķita, ka viņš ar to labi tiek galā, bet visdrīzāk vienkārši negribēja izrādīt vājumu. Kā jums ar to ir?
Ar to mīļumu... nu mana versija ir, ka viņš pats nesaprot, ko jūt šobrīd, jo ir apmulsis. Atbildība, emocijas, nepiepildīta seksuālā dzīve + darba un dzīves vietas jautājumi, tas viss rada haosu un mana nepieciešamība pēc uzmanības droši vien to neuzlabo. Mums arī sākumā grūtniecība (īpaši tāpēc, ka tik ilgi gaidīta), prasīja daudz nervu, tas viss noteikti ir atstājis iespaidu. Nu un, jā, tas, ka vīrieši nesaprot, ka bērns tur ir no pirmās apaugļošanās dienas, nevis vienkārši uzrodas dzemdībās no resnas sievas, tas tiešām viņiem ir grūti saprotams.
Pasadena, paldies liels liels! Redzu, ka daļai tā ir "norma", ka pie šāda "spiediena" salūzt... šķiet tiešam atliek vien būt pacietīgai un lieki nezāģēt.
ērzeli, noteikti tā arī darīšu nākamreiz!
21.09.2016 22:54 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
sincity, cik viņam gadu. Jebkuram cilvēkam kaut cik saprātīgā vecumā būtu jāsaprot, ka grūtniecība un bērns kaut kādā veidā izmainīs dzīvi. Ja godīgi, viņš izklausās pēc maza puišeļa. Un ko tad viņš darīs, kad bērns piedzims? Gribēs turpināt ballēties līdz rītam?
21.09.2016 23:00 |
 
Reitings 90
Reģ: 23.08.2010
Par laimi man šādas pieredzes nav, šobrīd esmu tūlīt 6.mēnesī, vīrs rūpējas arvien vairāk, taču - tas noteikti nav jaunums, kuru vīrietim ir viegli pienjemt, ja vien ir sapratne par to, kāda atbildība gaidāma. Vai vīrs ir bijis Tev līdzi uz USG, ir redzējis mazo? Manējam skiet, tāda riktīgā sapratne radās pēc 1.USG. Saprata laikam, ka sievietei tiešām šis ir īpašs laiks, jo vinjā aug vėl viena dzīvība.(l)
21.09.2016 23:08 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
no pieredzes varu teikt, ka pirmie grutniecibas menesi viniem vienkarsi neaiziet, ka viss jau notiek, ka bernins jau ir, vel tikai punci, bet vins ir,un viss, kas ir ap vinu ietekme to! vini to nesaprot, viniem liekas, ka mes pa daudz cikstam, pusam ziloni no muas utt! mans ik palaikam izsplava, ka bija domajis, ka esmu stipraka, sikstaka! uh...

Tas laikam atkarīgs no vīrieša audzināšanas un vecuma. Pieaudzis, labi audzināts vīrietis mēģinās iesaistīties arī grūtniecībā cik vien iespējams un atbalstīs savu draudzeni/sievu cik vien viņa spēkos. Varbūt fiziski viņi nesaprot, bet tas nenozīmē, ka viņi neprot lasīt - var papētīt literatūru par grūtniecību (kā to darīja mans vīrs) un tad viņiem būs arī vieglāk izprast pārmaiņas, kas notiek ar sievietes ķermeni gan fiziski, gan emocionāli.
21.09.2016 23:10 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Man nebija šitik traki, bet uz to pusi bija gan. Pats atzinās, kāpēc. Ja interesē iemesli, raksti vēstuli.
21.09.2016 23:21 |
 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
sincity, vai Tavs partneris vispār vēlējās bērnu? Bijāt pārrunājuši šo jautājumu?
21.09.2016 23:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits