Puuuuce pēciesnu degunu parasti iesmērēju ar higiēnisko lūpukrāsu. Nezinu, cik palīdz, bet mitrina un uzlabo pašsajūtu. Vai arī ir Oriflame (vai Avon?) tie mazie bundulīši, Maigās rūpes agrāk saucās, tie arī labi nomierina pēciesnu ādu. Bet man tas kokosa aromāts nedaudz traucē.
Labrīt!
Vakardien pārdzīvoju pirmo etapu manu zobu kroņu likšanā. Tieši tā, pārdzīvoju. $%^*(te ir rinda ar visiem lamuvārdiem, kurus es zinu), kā man sāpēja, zirga deva anestēzijas nepalīdzēja, šie tik piešpricē klāt, un mani nemaz neņem... Laikam biju jau pārstresojusies un psiholoģiski pilnīgi kaputt.
Meitenes, kurām ir zobu kroņi, lai noņemtu pēdējo, trešo, atspiedumu, jums arī starp zobu zem smaganas instalēja kkādu diegu, lai tās kontūras kroņiem labāk izskatās? Tas bija pats nepatīkamākais.
Pašreizējās sajūtas arī ir daudz trakākas nekā pēc zoba raušanas.. Labi, ka draugs būs šodien no komandējuma mājās, būs, kas mani pažēlo.
Atnācu uz darbu, ieraudzīju, ka sekretariātā neko no maniem uzdotajiem darbiem nav izdarījuši, visas pirmdien iedotās paciņas nosūtīšanai tur tā arī stāv.
Bišķiņ jāatslābst, jāuztaisa tējiņa un jādomā, kā šodien pastrādāt.
Man prieks par tiem, kam viss kārtībā un jūtu līdzi visiem, kam kautkas sastiepts, sasists, baciļains, besī vai vienkārši sāp. 8-)