Tie, kas runā par pašnāvību, to nedara. Tie, kas dara, par to nerunā.
Tā ne vienmēr ir! Diemžēl zinu gadījumu, kas beidzās traģiski, tiesa gan, viņš to nedarīja sievietes dēļ.
Bet autores gadījumā izklausās pēc prastas manipulēšanas, ja reiz uzsver, kā viņa būs vainīga. Tā ir visa cilvēka dzīve, ko reti kurš pārtrauks, lai kādam ieriebtu emociju uzplūdā. Izdarīs varbūt tad, ja viņam ir depresija vai ilgstošas problēmas, kurām neredz ne galu, ne malas.
Autore ļoti pareizi izdarīja, ka paziņoja viņa ģimenei. Tie ir cilvēki, kuri (cerams) var palīdzēt, ja tas ir kas vairāk par tukšiem draudiem. Ja viņš tikai mēģina manipulēt, nu, tad varbūt paliks kauns.
Tas ir mans subjektīvais viedoklis, bet es neatbalstu cilvēku izsmiešanu vai aicināšanu piepildīt solījumus šādās situācijās. Ja arī viņš pašnāvību neizdarīs, tas nenozīmē, ka viņš tāpat tobrīd nav dziļā emocionālā bedrē; es nedomāju, ka vajag spert guļošajiem. Manuprāt, labākais rīcības plāns ir pastāvēt uz to, ka attiecības nav iespējamas, bet darīt to zināmu cilvēkiem, kas vajadzības gadījumā varēs viņam palīdzēt.