Manai 3,5 gadus vecajai meitai ir pašai savs koferītis ar ēnām, vaigu sārtumiņu, vegānu higēniskajiem lūpu balzāmiņiem ar maigu tonīti. No manis piesavinājusies laika gaitā visādas otiņas :D meitai ir pašai savas vieglas smaržiņas (veikalā abas kopā meklējām un viņa izvēlējās), kuras uzūšam uz jaciņas pirms iziešanas no mājām (viņa taču redz, ka gan es, gan tētis sasmaržojamies un arī vēlas). Viņai ir krellītes, rokassprādzītes, galvas rotas, vairākas rokassomiņas. Viņai ļoti patīk klteitas un svārki. Mājās uzvelk tilla svārkus, pati sazieķē sev vaigus sārtus, uzliek sev pielīmējamos auskariņus un stāsta, ka ir princese. :)
Man patīk, ja meitenes izjūt nepieciešamību sapucēties. Man patīk vērot kā meita uz mani raugās un cik ļoti vēlas man līdzināties. Ja es uzvelku kleitu, arī viņai vajag (l)
Uz ielas arī, ja ierauga līgavu, tad skaļi man saka :" Mammu, skaties, rekur princese!" (l) Cik reizes jau šādi nācies iepriecināt topošās sieviņas :D
Ja redz kādu skaisti ģērbu sievieti, meiteni, bērnu, arī rausta man roku un saka, lai apskatos, cik skaisti! :D
Man svarīgi, ka meitai pucēšanās un rūpēšanās par sevi, savu ķermeni, higiēnas ievērošana būs vienkārši pašsaprotams. Mēs dzīvojam tādā vietā, kur sievietes pa lielam ir ļoti nolaistā paskatā. Man uzvelkot vasarīgu kleitiņu, lai aizbrauktu iepirkties un ar meitu apēst saldējumu, jau daudzos izraisa jautājumu, vai man esot svētki (t)