Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Blondo grēku matu kopšanas rutīna

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Tā kā esmu pirmreizēji svaigizcepta blondīne, tad interesē, kādi ir jūsu matu kopšanas paradumi?
Kā arī vai te ir kāda oranžā blondīne? :-D Man ir oranži gali. Ieteica pietonēt ar krievu Tonika atšķaidītu ar matu masku, bet, diemžēl, pirmais mēģinājums rezultējās zaudējumā. Kā jūs cīnaties ar oranžo?
17.09.2016 20:05 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Hello, nu jau blondā :-P:-)
Visi, visi mati ir blondi vai tu šķipsnoji? Man skolā ir Nirvel krāsojošā maska, ja ieliksi lillā masku galos, dabūsi riekstīgu vai pelnīgu toni. Drogās ir tie Scwartzkoph ( :-D neatceros kā pareizi) zilai šampūns, bildē 2 sirmi cilvēki), es gan izvairos pirkt, ļoti sausina matus un var nebūt efekta.
Ar tiem galiem- nu es personīgi aizpildītu ar sirmu pigmentu+ matu krāsa blonda, tad vajadzētu būt pelnīga krāsa.(esmu mèģinājusi) :)
17.09.2016 21:00 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Es pāris reizes mēnesī mazgāju savus blondos matus ar Wellas šampūnu. Łoti labi neitralizē dzeltenīgo toni, kas grib rasties pēc manām diždadžu ełłām. Tik ar tiem violetajiem šampūniem tā uzmanīgi.
17.09.2016 21:22 |

10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Visi zilie šampūni. Man ir Schwarzkopf ar rozā korķi. Nopērkami Stockmann,Frizieru servisā,internetā.
Bet kad lietosi,tad vajag ļoti labu un stipru masku,jo zilie šampūni ļoti sausina matus. Šobrīd man ir no Londa.
17.09.2016 22:05 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
khkh visi vienā piegājienā, mans frizieris uztaisīja kaut kadu krāsas izņemšanas+balināšanas+tonēšanas fokusu un sanāca viss uzreiz. Pat vairāk kā trīs mati uz galvas palika :-D vēlāk tonēšu kā saki, tik līdz tam laikam jāmēģina pēc cilvēka izskatīties :-D
18.09.2016 00:20 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
cik es esmu novērojusi, zilie kondicionieri un maskas darbojas labāk nekā šampūni. Keunei ir forša zilā sērija, tā maska ļoti laba un arī labi mitrina matus, nav tās sausās sajūtas kā pēc šampūniem. tajā sērijā ir arī šampūns, bet to neesmu mēģinājusi. Regulāri pērku arī garnier zilo kondicionieri
19.09.2016 09:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits