Sveikas! Iesakiet man kādu tiešām labu un ilgnoturīgu acu zīmuli par sapratīgu cenu! Šobrīd, kuru lietoju, man burtiski drīz vien pazūd. Mana sejas āda mēdz diezgan svīst dēļ paplašinātajām porām, līdz ar to arī efekts no acu zīmuļa ir īslaicīgs.
Es lietoju šādu. Viņš ir ūdensnoturīgs. Es gan neaizraujos ar š'dām lietām tāpēc salīdzināt man ar īsti ar ko, bet esmu ļoti apmierināta un maksāja līdz 3 eiro.
Tagad gan gadiem neesmu krāsojusi waterline, bet pusaudžu gados ļoti nepatika Maybelline master drama, jo ātri sagāja kaktiņos un izplūda, toties patika Bourjois un Artdeco acu zīmuļi.
Wallee pieminētais zīmulītis ir labs, par ļoti labu cenu , no dārgāka gana MUFE ūdensnoturīgie zīmuļi ir labi, no vidējās cenu kategorijas Gosh zīmuļi ir noturīgi un man patīk.
Man ir savā ziņā dīvainas acis, liela daļa acu zīmuļi izsmērējas un nosmērē pat zem acīm. Pat make-up meistare brīnijās. Tad nu retais noturīgais acu zīmulis, kurš nesmērē acis (tātad ilgi turas) ir Catrice Long lasting eye pencil. Maksā zem 2eur.