2 nepatīkamas lietas attiecībās

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Var jau būt, ka cepos par niekiem, bet lai nu kādus komentārus es par sevi saņemtu, es saņēmos, lai padalītos ar jums šajās 2 problēmās, kas tiešām krīt uz nerviem. Gribas apzināt viedokļus, kāda būtu citu meiteņu attieksme.
Tātad problēmas ar draugu.
1. Lieta. Es pa dienu, vienu vai divas reizes apjautājos, kā iet darbā, vai kaut ko tml. Nu traka uzbāšanās būtu traka, bet vienreiz pajautāt kā iet taču ir okey, vaine? Labi, cilvēks strādā, tad neatbild. Par to es neapvainotos. Bet darbalaiks beidzas 17os. Un vienmēr ap 16iem klientu skaits jau sāk sarukt,dažreiz nav vispār, tad redzu ka ir bijis gan iekš facebook, gan draugiem, nu, kā saka, apzinājis kas kur jauns. Uz manām sms atbildēm nav bijis. Kā iet man nav prasījis. Kad atnāk mājās dažreiz uzprasu kāpēc man neatbildēja. Nebija laika. Kā pabeidza darbu tā devās mājup. Nu kāpēc jāmelo? Pusstundu soctīklus čekoji. (t)(t)(t)
2. Lieta. Kā jau meitene māju kārtoju es. Bet viņš to nenovērtē. Labi, man nevajag pateicību, bet vismaz elementāri aizvākt savu krūzi tu vari, spilvenus neizmētāt, atvilktnes aiz sevis aizvērt, trauku nomazgāt, gultu saklāt, tukšo riekstu paciņu nelikt zemē, bet ielikt miskastē (e) Es jūtos kā kalpone! Un tā jau neko nesaku, bet dažreiz iet pāri malām un tā arī pajautāju, tu nevari pats aiz sevis savākt, kāpēc man visu laiku jākārto? Un atbilde ir, ka kas tev jākārto, te viss ir kārtīgs, vispār nekas nav mainījies ne pirms ne pēc kārtošanas. Ak ja? Tiešām? Vienmēr saku - labi, nedēļu nekārtošu, ja jau tu nejauc, tad apskatīsimies kādos mēslos būsim pēc nedēļas(e) Bet vienmēr apžēlojos.
Cerams esmu gatava pat nievājošiem komentāriem, bet labāk rūgta patiesība. Ko jūs par to domājat?:-|:-/
16.09.2016 15:59 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Tā pirmā lieta man tā atgādina manu bijušo draugu.. Tikai apgrieztā situācijā. Viņš mēdza man šitā rakstīt, savus kā iet, ko dari, kāpēc neatbildi, redzēju, ka sēdi facebook, līdz mani tas tā iztracināja, ka vienkārši jeeeeeeeeez gribējās telefonu izmest, un sākās vienkārši histēriskas dusmas! Nu nepatīk visiem, kad viņiem prasa, kā iet! Jo īpaši, ja tūlīt jau tāpat tiksieties. Nekad, neeeekad nedariet tā :D Un nevis man viņš nepatika, bet nepārtraukta komunikācija vienkārši nogalina! Tici man, ja viņš gribētu, viņš tev atbildēt, un tu vari nomirt tur pīkstēdama, nu ja negribēs, tad neatbildēs! Vienu reizi pēc tādas kārtējās īsziņas es viņam tiešām pazvanīju un uzbrēcu, ka es sēžu uz faking poda un visu dienu neesmu neko citu redzējusi kā debīlo klientu sejas, atļauj man ieiet sūda facebokā bez uzraudzības!
Tagad pat rakstot sapsihojos, jo tiešām, nevajag tā darīt :D :D :D
16.09.2016 16:24 |

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Es esmu teikusi, to, ko viņš atbild varat izlasīt pirmajā postā ;-) Nu labi, atkārtošos - tev nevajag kārtot, tu pati to gribi, te jau ir viss kārtīgs...
16.09.2016 16:24 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Bet tiesi ta dari. Ja strada ari tu nogursti un nav tad jatelo majazis. Grib lai maja perfekta? Lai uztur un punkts.
mum sir viens zelta likums ar gadiem izveidojies. Kad atnak vins vai es no darba , buca un nekada tirdisana vai jautajumu. Stundu liekam visn otram mieru, kad grib saks runat.;-)
16.09.2016 16:25 |

Reitings 23705
Vienu reizi pēc tādas kārtējās īsziņas es viņam tiešām pazvanīju un uzbrēcu, ka es sēžu uz faking poda un visu dienu neesmu neko citu redzējusi kā debīlo klientu sejas, atļauj man ieiet sūda facebokā bez uzraudzības!
Tagad pat rakstot sapsihojos, jo tiešām, nevajag tā darīt
16.09.2016 16:24 | nosūdzēt | saite
:-D Tiesi ta!
16.09.2016 16:26 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
TRY :-D
16.09.2016 16:27 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Kā sieviete nekad neesmu iespringusi uz mājas kārtošanu, jo no paša sākuma esmu tā sevi nostādījusi - māja jākopj abiem, jo abi pa lielam ir aizņemti. Viss, katrs aiz sevis vāc, vai, ja saprot, ka otram akūti nav laika, izdara visu pats. Neiespringstu, ja kaut kas kaut kur nav vietā.
Esmu no tiem, kam izbesītu arī viena bezjēdzīgā īsziņa ar "kā iet", kur nu vēl vairākas. Sazvanāmies un sarakstāmies tā pa dienu un darba laikā tad, kad risināms kas svarīgs, vai otram dzīvē notiek kas svarīgs, tad gan sarakstāmies, sazvanāmies, dalāmies.
Tā kā reiz pati strādāju ofisā un darba dienas bijušas ļoti saspringtas, es zinu, cik citreiz ir forši darbavietā brīvi atlaisties krēslā, nomest kurpes, ieiet soctīklos, vienkāršu tupi nolūrēt ārā pa logu kaut pusstundu no vietas. Man tas laiks bijis svēts. Besītu, ja kāds zvanītu tai laikā un prasītu - nu tu jau uz mājām, tu ceļā, tu kur, tu ko?
Es tā puiša vietā ar tādu skabargu pakaļā kā autore dzīvot negribētu. Justos nekomfortabli tieši tādos sīkumos. Principā man ir nereāli svarīga tāda privāta telpa un šie īsie, no malas maznozīmīgi mirkļi sev. Tāds mirklis restartam.
16.09.2016 16:29 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Vispār labprāt gribētu uzzināt, ko jūs, lielie "Kā iet" rakstītāji gribat saņemt kā atbildi. n-to reiz - man labi, kā tev, vai vēlaties saņemt detalizētu aprakstu - atbraucu uz darbu, izčurājos, paskatījos uz ilzītes ģīmi, sagribējās dirst, izrintēju līgumu, padzeru ūdeni, aizgāju pusdienās.
Jēga kur???? Jūs vēl kā bērnudārznieku ķertās mamašas sākat izjautāt - ko ēdi, ko dzēri, vai pačurāji.
16.09.2016 16:35 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
tev nevajag kārtot, tu pati to gribi, te jau ir viss kārtīgs...

Manuprāt, attiecībās ir jārespektē otra dzīvošanas paradumi. Un pat, ja tu būtu pedants, viņš taču to zinātu jau sākumā, bet nu nezinu kā alus pudeles pie gultas var skaitīties kārtīgs.:-|
16.09.2016 16:35 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Haha, te ļoti labi var redzēt kurš ir dzīves/darba izkaitināts, lai psihotu par štrunta sms, no cilvēka kuram jūs pietrūkstat. :D
16.09.2016 16:41 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es gan nesaprotu kā var traucēt 1-2 sms no mīļotā cilvēka. Tā jau nav nekāda kontrole. Ja nav laika, ok, neatbild, bet nu citādi par to besīties , nu nezinu gan....
Nu par 2.punktu, skaidrs, ka viņam nav taisnība.
16.09.2016 16:53 |

Reitings 23705
Tas ir pilnigi nelogiski. Cilvks pec stundas bus maja vares runat! Un kadu atbildi jasniedsz uz jautajumu ka iet ja esi darba ? Izversastu 40 sms garu atbildi sikumos? Jeb katru doenu raksti labi, ok. sudigi, ciesami? Kads paskaidros?:-D
16.09.2016 16:58 |

Reitings 1832
Jā, no cilvēka, kurš ir vienkārši emocionāli nestabils, jo no 24h dienā mēs esam šķirti tikai 8, un arī brīvdienas pavadām kopā :D Nu šausmīgi sāka pietrūkt manis, ja pats aizveda uz darbu, savāca no darba un visu vakaru blakus sēdēja, un pa nakti blakus arī gulēja, un brīvdienās 48h bija blakus. Es arī viņa vietā sailgotos :D :D
16.09.2016 17:00 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Pusdienslaika pārtraukums draugam darbā nav? Sazvanaties tad.
16.09.2016 17:02 |

Reitings 1832
Un tā viņš man rakstīja KATRU DIENU, kaut arī pats pēc 3h atbrauca savākt no darba. Es jau pati stulba, ka uz ko tādu ielaidos, to jau nu zinu gan, bet anyway, nav normāli visu laiku jautāt, turklāt jo īpaši (!) tad, ja otrs nevēlas atbildēt. Ja otram liekas ok rakstīties visu dienu un būt arī kopā pēc tam visu dienu, tad ok, bet ja otram nepatīk, nu tad nepatīk, un tāpēc viņš nav sliktāks cilvēks. Viena sms dzīvē neko neizmaina, bet vairāk nekā gada garumā gribas matus no galvas noplēst otram, goda vārds.
16.09.2016 17:04 |

Reitings 3267
Nu bet ko jūs projicējat savas attiecību problēmas uz autori?
Viņa pat nepateica, cik ilgi ir attiecībās, varbūt viņa vēl pa rozā mākoņiem staigā, bet jūs kā tādas vārnas - besī, tracina, ut. :D :D
16.09.2016 17:07 |

Reitings 23705
1. MUMS JAUTA MES ATBILDAM AR SAVU PIEREDZI UN SAVU VIEDOKLI! LOGISKI TAK:-P
2. ari attiecibu sakuma man tadi gajieni liekas tizli un nelogiski. Nu mos 15 it gados patiktos...:-P
16.09.2016 17:16 |

Reitings 3267
Rīdziniec, jums ir savi iemesli kāpēc jūsu vīrieša uzmanība jūs besī. Visticamāk tāpēc, ka jūs gaidiet un nesaņemiet no viņa kko citu. :D
Nevajag automātiski iedomāties, ka autorei ir tāpat. :)
16.09.2016 17:23 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
1. Man arī tracina tādi cilvēki, kuri bezjēdzīgas sms darba laikā sūta. It sevišķi, ja vēl dzīvo kopā. Ja viņš tev uz – ko dari? kā iet? atbildētu divos vārdos - normāli. strādāju. Tu atkal taisītu tēmu par to, cik neiejūtīgs tev čalis.
2. Esmu ļoti spītīga. Nekārtotu neko kaut vai mēnesi. Savāktu tikai aiz sevis un viss, neesmu nekāda mamma, lai vāktu pa zemi izmētātas riekstu paciņas aiz pieauguša vīrieša.
16.09.2016 17:26 |

Reitings 23705
Es sanemu uzmanibu stundu velak DZIVAJA maja esot:-P tam nav vajadzigi bernudarza limena gajieni:-P
16.09.2016 17:28 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
1.Mani pashu pat 1 regulaara sms dienaa kaitinaatu.
2.Taadu bardaka taisiishanu un nevaakshanu gan nepienemtu- tas nav normaali. Vieniigi, man shkiet, taadu iipashiibu nevar mainiit, vai nu tu esi kaartiig pats par sevi, vai nee.
16.09.2016 17:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)