Meitenes, gribētos nedaudz iebilst par ieejas maksu. Manuprāt, ir ok, ka pircējiem ir ieejas maksa. Tas uzreiz atsijā tos cilvēkus, kas nāk vienkārši paskatīties, jo ir "bezmaksas pasākums" (jā, ir tādi, kas par pasākumiem uzskata ne kultūras pasākumus, bet iepirkšanos), plus atsijā daļu kabataszaglēnu, kas zina, ka drūzmā varēs ieslidināt roku svešās somiņās. Tāpēc es atbalstu ieejas maksu, jo tā pašiem pircējiem ir ērtāk - tie ir mazāk un adekvātāki. Tomēr atzīšos, ka man kā pircējam 3 eiro šķiet pārāk liela summa ieejai "humpalās". Jā, ok, Andele varbūt ir kvalitatīvu lietotu drēbju iepirkšanas iespēja, bet tomēr, rupji sakot - humpalas. Un man nešķiet ok, ka man jāmaksā pietiekoši liela summa par to, ka man tiek dota iespēja tērēt savu naudu. Eiro būtu ok, divi eiro - pieļaujami, bet 3 eiro tiešām šķiet pārāk daudz. Un ne pašas summas dēļ, jo principā tos 3 eiro veikalā var iztērēt un nemanīt, bet gan principa dēļ.
Un par reklāmu. Es kā cilvēks, kurš par šo pasākumu speciāli neinteresējas, par to uzināju tikai ŠODIEN. Un arī tikai tāpēc, ka Andeles mājaslapā no vienas meitenes iegādājos lietu un viņa ieminējās, ka gatavojas Mandelei. Tātad tiešām - par pasākumu informācija bija tiem, kas par to interesējas, nevis nejaušiem "garāmgājējiem". Ok, varbūt es esmu tāds izņēmums, kas nezināja, tomēr kā aktīva FB lietotāja, nevienā mirklī nemanīju uzpeldam attiecīgo informāciju.