Cik reizes jums dzīves laikā līdz šim ir sanācis pārvākties? Interesē tikai tāpēc, ka es esmu pārcēlusies vairākkārt citur dzīvot vismaz 10x, vai tas ir daudz? :D
es ļoti pieķeros vietām un lietām , tapēc man pārvākšanā ir nu ļoti liels pārdzīvojums .... es te neskaitu , padzīvošanu pie draudzenēm 2 mēnešus vasarā ....
Man ir bijis gan tā, ka ar autobusu vedu drēbes lielā somā, gan mašīnā blakus sēžot puķu pods klēpī (jo vietas jau bija tik maz, ka mašīnai pakaļa nosēda) :D
Divas reizes. No vecāku mājām uz dzīvokli un tad vēlreiz uz citu dzīvokli, bet nu tā dzīvokļu maiņa arī tāda so so, jo abos jau tāpat dzīvoju pa biškai. Drīzāk es nevis pārvācos, bet izvācos no viena pavisam :D
Esmu pārvākusies 1 reizi dzīvē - no vecāku mitekļa uz atsevisķu mājvietu. Un labi, ka tā, jo tas jau nav nekāds patīkamais process, visa tā mantu pakošana, krāmēšānās, YUCK.
Četru gadu laikā esmu pārvākusies četras reizes :) Viena no tām bija piespiedu kārtā. (t) Patīk pārmaiņas, arī nevarētu ilgstoši vienā vietā nodzīvot. Cita lieta, ja mājoklis ir savs ne īrēts.