Vai jūs saskaņojat...?

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Lai gan pati pamazām atbrīvojos no māmiņas un omītes ieaudzinatajiem striktajiem stila un gaumes likumu valgiem, kas paredz saskaņot visu ar visu, daudzu lietu saskaņošana joprojām šķiet nomierinoša un jauka. Tāpēc jautājums jums - vai jūs saskaņojat:
- somu un apavus
- pulksteni un auskarus/citas rotas
- telefona vāciņu un "tapeti"
- manikīru un pedikīru?

Varbūt ir citas lietas, kuras jums prasās saskaņot, vai tieši pretēji - nē, un nekad nesaskaņojat? :-)
10.09.2016 21:23 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Runaajot par zalo toni.Man loti patiik sievietei kaa izskataas atteelaa,bet sev es nespeeju iedomaaties so kraasu !Nepatiik arii auseejaa atteelaa beernam tie toni!Savu meitinu gerbtu tikai baltaa,gaisi peleekaa un maigi rozaa,vecrozaa!
12.09.2016 04:32 |

Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Es teiktu, ka tās nav Karen Gillan krāsas, izskatās jancīgi un nekomplimentē viņas ādas toni. Viņai vairāk piestāv pasteļtoņi un maigāki salikumi.
Šīs vairāk līdzinās manām krāsām (bet arī ne īsti), lai gan es nelieku kopā šīs divas krāsas. Agrāk mēdzu, bet tas nav priekš manis un liek man justies ne savā ādā.
Vairāk patīk šāds tevis nosauktais krāsu salikums: https://www.google.lv/search?q=dark+green+bordo&client=ms-android-google&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjaveKn14jPAhWBWiwKHXrcAHIQ_AUIBygB&biw=360&bih=512#tbm=isch&q=green+red+outfit&imgrc=7z-LUpJQ9IYDuM%3A
12.09.2016 04:43 |

Reitings 129
Reģ: 02.08.2016
Pirmos divus saskaņoju, otrōs divus nē.
12.09.2016 08:12 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Somu un apavus cenšos saskaņot. Tas bija viegli, kad soma un apavi bija tikai melnā krāsā, bet pēdējos gados manā garderobē dominē krāsas, kas nav melnas. Tagad mēģinu variēt ar krāsām un atklāju, ka ja soma un apavi nesaskan, tad tas nav pasaules gals. Galvenais, lai koptēls nav atombumba :D
Par pulksteni un rotām runājot.. nēsāju tikai zeltu, sudrabu neciešu un tāpēc nav nedz sudraba rotu, nedz sudraba detaļu. Easy..
Telefonam neko nesaskaņoju, vāciņu nelietoju. Telefons ir debesszilā krāsā, ekrānā stāv mana kaķa bilde
Manikīru un pedikīru nekad nesaskaņoju. Pedikīrs vienmēr ir francis, manikīrs var būt da jebkas. Pašlaik brūns
Apakšveļu saskaņoju reti
12.09.2016 09:15 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Cenšos saskaņot visu.. Tiesa..ikdienā tikpat kā rotas nenēsāju, tāpēc nav nepieciešams pie tā piedomāt :-)
12.09.2016 09:26 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Auskarus ar pulksteni saskaņoju un somu ar apaviem, pārējo nē.
12.09.2016 09:37 |

Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Man ir pamatotas aizdomas, ka manis norādītajā linkā nav tas, ko biju domājusi. :-D
12.09.2016 09:54 |

Reitings 190
Reģ: 14.09.2013
Manikīru un pedikīru vienmēr 100% saskaņoju. Tāpat arī nējaucu zeltu ar sudrabu- nēsāju tikai zeltu. Pārējo kā kuru reizi sanāk :)
12.09.2016 10:42 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Jā, zelts un sudrabs ir tas, ko kopā nenēsāju (ja runa ir par cēlmetāliem), bet bižutērijā man pat patīk kombinēt zelta un sudraba elementus. Citu neko īpaši nesaskaņoju, jo mans stils ir diezgan brīvs, maz tajā ir klasisku lietu. Taču, ja runa ir par lietišķu izskatu, kaut arī reti mani tādā var redzēt, cenšos iespēju robežās ievērot etiķeti un saskaņot to, kas nepieciešams, tai skaitā arī apavus un somu, dažādus materiālus, utt.. :) Manikīrs un pedikīrs ir līdzīgā stilā, ne vienmēr vienāds. Drīzāk, piemēram, tā, ja uz rokām ir pasteļi, arī kāju nagi būs pasteļtoņos un tamlīdzīgi. Bet, ja taisu franču manikīru, arī uz kājām būs francis
Un, ja man godīgi jāsaka, pirmo reizi dzirdu, ka tiek saskaņots telefona vāciņš ar tapeti :D Man vāciņš ir visu laiku viens, melns un matēts, savukārt bildes vienmēr ir skaistas ainavas, nav pat prātā ienācis, ka varētu saskaņot
12.09.2016 10:55 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
- somu un apavus
Agrāk ļoti saskaņoju. Ja nopirku kādas sarkanas vai jebkuras citas košas krāsas kurpes, tad vajadzēja atrast tieši tādu pašu somu. Melns+brūns=fuu, pee. BET, laikam ejot, kaut kā palika vienalga. Tagad ikdienā staigāju ar brūnu somu un melnām kurpēm. Piem, šodien, man ir viss melns, izņemot somu, nedomāju, ka izskatās k kā baigi nesaskaņoti.
Jā, noteikti.
Man ir caurspīdīgs vāciņš, nevaru iedomāties, kā tur kaut ko saskaņot. Ja nu vienīgi kādu zeltītu ekrānsaudzētāju varētu uzlikt, lai aizmugurei pieskaņotu. :-D
- manikīru un pedikīru?
Nē, reti kad ir saskaņoti.
12.09.2016 11:07 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Velu nepavisam nesaskanoju, bet jasaka, ka man visa vela ir diezgan neitralos tonos un tapat izskatas ok kopa.
Somu un kurpes parasti nesskanoju. Man sobrid ir tikai divas somas, viena tumsa bordo toni un otra melna. Es vienkarsi skatos lai koptels ir saskanots.
Kajam nagi man nav uzkrasoti nekad. Rokam sobrid gelish francis, citreiz neitrali toni.
12.09.2016 11:46 |

Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Iespeejams, ka nemaz arii nee. Es nedomaaju ka interesantums obligaati sleepjas kontrastos, raibumaa un nesavienojamos salikumos. Vienaa tonju gammaa un pat vienaa tonii mieriigi var apgeerbties pat ljoti interesanti, daudz izsaka arii piegriezums un piegriezumu salikumi, materiaali, faktuuras utt.
Luuk zals un sarkans. Tieshaam tik nesavelkami?

nu.. es nevilktu. :D Nav jau itkā tik traki, bet klāt vēl jāpievelk apavi un soma. Zaļš + sarkans, neatkarīgi no toņiem, vienmēr asociēsies ar Ziemassvētkiem.
12.09.2016 13:38 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
- somu un apavus
biežāk sanāk saskaņot jostu ar somu, vai jostu ar kurpēm. pārsvarā kurpes un somas man ir klasiskās krāsās, tapēc tik diži nesekoju līdzi.
balto ar dzelteno nejaucu, bižutēriju nevalkāju. ikdienā mani reti var sastapt ar rotām, pat auskari man ir reti.
nē, man telefons ir melns un uz ekrāna ir saulespuķes.
- manikīru un pedikīru?
pārsvarā jā.
Patīk ļoti saskaņot apakšveļu, līdzīgi kā Fiorie. Man viss lielākoties ir komplektos, ar dažādiem rakstiem, kurus nespēju vilkt atsevišķi. Pārsvarā nekas nespīd cauri, piemēram, šodien pieskaņoju komplektu tumšajai blūzei, jo svārkiem ir apakšsvārki, kaut tie ir gaiši oranži, neko nevar redzēt, bet zem blūzes baltu krūšturi varētu saskatīt, ja vēlētos. ;-)
12.09.2016 13:56 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Saskaņoju lietas tikai tik daudz, lai galīgi "nekostos" savā starpā, piemēram, lai nav spilgti zili džinsi ar spilgti sarkanu džemperi vai hūdijs ar izejamo teātra somiņu. Veļas ziņā ir pilnīgs ķīselis un raibums, reizēm vienīgi piemeklēju savstarpēji līdzīgus toņus vai stiliņus, bet viss pārējais - kā sagadās.
Patīk atsvaidzināt it kā saskaņotu un neitrālu apģērbu ar spilgtām kurpēm vai somu, kaut gan pārsvarā man tāpat vienmēr ir vismaz viena dīvaina manta koptēlā. Maciņš ar kaķīšiem, kurpes ar galvaskausiem vai kas tamlīdzīgs.
Patīk košas krāsas un nestandarta kombinācijas, klasiskais stils un salikumi sevišķi nesaista, arī uz ielas nekad neiekrīt acīs tie supersaskaņotie, pieklusinātās krāsās ieturētie apģērbi. Nevienam tāpat nav laika pētīt desmit dažādas bēša mētelīša faktūras vai piegriezumus :D
Nesaprotu aizspriedumus pret zelta un sudraba miksēšanu, manuprāt, tas izskatās lieliski :)
12.09.2016 14:12 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Es esmu no tām jocīgajām, kas saskaņo 1. telefona tapeti ar telefona slēgtā ekrāna tapeti 2. telefona tapetes un vāciņus (lai gan parasti vāciņš ir melns, tāpēc saskaņošana atkrīt, taču bija iepriekš arī krāsainie un raibie, tad saskaņoju), 3. datora ekrānu un slēgto ekrānu 4. skolas mapes, klades 5. utt. Man saskaņošana nesaistās ar 1:1 vienādām lietām, bet ar saskaņotām, vienādām, piemēram, viss vienā vai līdzīgos toņos vai vienā tematikā utt.
Apģērbu un apakšveļu ideālā kārtā saskaņotu perfekti, bet man nesanāk, tomēr tā kā apģērbi nav nekādi košie, tad nekas baigi raibs nesanāk, pa lielam ir neitrālie, viegli sakombinējamie toņi. Apakšveļu pa komplektiem sanāk reti uzvilkt, jo vairāk pērku atsevišķi augšiņas un apakšiņas. Bieži arī velku augšiņu, piemēram, bēšā tonī, lai nespīd cauri blūzei, bet apakšu - pelēku, rozā vai tml.
12.09.2016 22:07 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Nesaprotu aizspriedumus pret zelta un sudraba miksēšanu, manuprāt, tas izskatās lieliski
+
12.09.2016 22:09 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Izteikti slimīgi neko nesaskaņoju.
Vienīgi rotas lietas - ja ir sudraba ķēdīte,lieku sudraba auskarus,nevis vienu sudraba,otru zelta. :-D
13.09.2016 21:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!