sprīdītis, tikai savā zemē
Savā ziņā taisnība.
..........................................
Par bankām bija tikai piemērs. Vnk ir nozares kur piever acis tikai ja tu zini angļu valodu, bet ja esi augstas kvalifikācijas darbinieks. Ja tieši par bankām, tad ne jau par gados jaunu, nepieredzējušu ārzemnieci te iet runa. Bet ja būtu ar lielu pieredzi, zinošs un tā tālāk, tad domāju,ka tāds cilvēks nepaliktu bez darba šajās valstīs. Bet nu katrā valstī ir sava situācija, tur jāinteresējas kādi speciālisti trūkst. Bet nu autore pagaidām ir bez specializācijas...tā kā.
..........................................
Ironiskā replika par ''vieglo dzīvi'' ārzemēs bija domāts tādā ziņā, ka šajā tēmā un citās esmu ievērojis to, ka autore ir izfantazējusi, ka tur ''ārā'' ir viss labāks.
Es jau nenosodu, vnk man vienmēr smīns par tādiem cilvēkiem nāk. Jā, it kā ir iespēja pelnīt vairāk, bet ir arī daudzi mīnusi.
Man pašam māsīca dzīvo Londonā + brālēns savulaik ir pa vasarām braucis strādāt uz Norvēģiju. Tā kā es patiešām nenosodu, lai gan pats tā nedarītu.
.........................................
Autorei es tiešām iesaku visu līdz galam apdomāt. Ja patiešām vilina citas kultūrtelpas, tad varbūt labāk izvēlēties angliski runājošu valsti? Piemēram Austrāliju?
Lai ko tu izlemtu atceries tikai to, ka ārzemēs tu būsi viena (ja vien tev kāds līdzi nebrauc), tev būs jāpaļaujas tikai pašai uz sevi. Veiksmi!
https://www.youtube.com/watch?v=36aCq5FuDfM