Labrīt(l) Šodien laba diena būs es tā jūtu, ja jau no paša rīta mīlotais pie gultas pienes kafiju, puķes, šokolādi, kārbiņu ar skaistu rokassprādzi(l) (l)
Kobra-fuuuj, nee, man, kad bez narkozes taisiija, visu dienu vajadzeeja no shoka peec tam attiet! Labi, ka aarsts bija labs un staastiija, cik sekundes palikushas:D Jaa, prieksh kaazaam shodien izcils laiks!:)
Mans variants ir tāds. Es ņemu cietās dienas 1dien, 3dien un arī 5dien. Garās stundas visas. Viņai lai paliek garās dienas 2diena un 4diena. Tā kā viņai 2 darbs, lai ņem 6dienas. :-D Mani viss apmierina. :-D
Kobra ir resna, nosacīti mīksta caurule, kuru norij, tur iekšā ir kamera un tāds mazs ķeksītis ar ko reizēm ņem paraudziņu, izkniebj, lai iegūtu rezultātu :-D kā arī šķidrumu var atsūkt, nu primitīvi stāstot kaut kā tā :-P Esmu rijusi kādas 5x un bez narkozes 8-)
Sokoprieks kobra ir ta sakot kunga apskate..ievada tev trubinu caur rikli ar kaeru un kur kas kaiss. Izmanto gastruta un citos gadijumos. Sauc ari par endoskopiju.
Hellish! :-D Tev vnk neveicas, bet ir arī pozitīvā ziņa. "Muļķiem veicas. Man neveicas. Tā tad neesmu muļķis" :D Man vīra brālis iekrita bedrē. Skaidrā prātā. Tumsā gāja un ievēlās vecā pagrabā. Salauza roku, kājai šuves un tā. Vot, tā vajag mācēt! Teicu, ka būtu vismaz dzērumā, bet skaidrā :D
Šoko, visu viņa nevar gribēt. Nav forši, ka viņai gribās divus darbus un vēl brīvas brīvdienas. Kas paliek Tev? Kādas priekšrocības? īpaši tāpēc, ka Tev neļāva studēt. Nepiekāpies!
Ai, mani vsp kaitina tā otra meitene. Nu jej bogu, kā sieviete savos 30 var būt tik bezatbildīga. Darbu beidz regulāri stundu ātrāk, tad ar kasi un žurnālu taisa sūdiņus, tad esmu naktī skrējusi durvis slēgt ciet, jo nav bijušas pārbaudītas visas izejas. Aiiii.
Nu, a kāda Šoko daļa par to, ka tai otrai divi darbi, viņa jau nedzina viņu strādāt to otru darbu. Un, ja cilvēks izvēlas strādāt divus darbus, tad acīmredzot ir padomājis, kā tas atsauksies uz brīvo laiku.
a kāda Šoko daļa par to, ka tai otrai divi darbi, viņa jau nedzina viņu strādāt to otru darbu
+ tieši tā, man darbā arī nebija atlaides, kaut bija jau bērns un vēl paralēli studēju (pilna laika, dienā), tā bija mana izvēle, attiecīgi pati menedžēju savu laku, nevienam neinteresēja, ka pāris gadus guļu vidēji 4 stundas diennaktī, bet paspēju visu, arī ar bērnu būt kopā... labi uz dažām BD eglītēm bērnam netiku (t) bet tas jau cits stāsts.