Bikses uz darbu

Reitings 112
Reģ: 13.08.2009
Sveikas!
Drīz jāsāk strādāt ofisā, kur vilkt džinsenes noteikti nebūtu piemēroti. Liela daļa auduma bikšu veikalos man vai nu izskatās pēc tantu biksēm vai arī tomēr pārāk ne-ofisa stilā, kā džinsas tikai no cita auduma. Svārkus vilkt visu laiku nevēlos, tas noteikti nav mans apģērba gabals, neesmu tik sievišķīga un svārki manā skatījumā vienmēr drusku uzšķiļ tādu seksuālu koptēlu (šis, protams, diskutējams un tikai mans subjektīvais viedoklis uz ko nekoncentrēsimies), ko es nevēlos. Kur un kādas Jūs pērkat bikses darbam ofisā? :-/
07.09.2016 15:35 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Meitenes, iesakiet, kur Rīgā iegādāties military style bikses tumšā krāsā? Nu kko līdzīgu šīm, kur esat redzējušas, nav ne jausmas kur vispār meklēt..
07.09.2016 18:33 |

Reitings 35
Reģ: 19.09.2015
Man arī ir problēmas ar ofisa biksēm. Bumbierveida augums, klasiskās bikses uz manis tiešām neizskatās skaisti un sajūtas nav tās labākās, kad bikšu apakša ir brīva. Šādām biksēm vajadzētu apavus ar papēdi, man daudz jākustas darbā, no viena stāva uz otru, tad pie notāra jāiet, papēžu kurpēs tik ātri, cik vajag-neizdarīsi. Savukārt, bankā stingra etiķete. Tāpēc lieliski Tevi saprotu.
Vienas ir nopirktas, neveiksmīgi, lina, izrādās lins burzās, pamatīgi :-D , tāpēc nākošajā reizē jāpievērš uzmanība audumam. Monton ir atrodamas bikses, tie ir ~50 EUR. Bija ok bikses pierre cardin, bet tur ap 80 EUR, kas ir dārgi.
07.09.2016 18:34 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Labas ofisa bikses arī maksā, labāk iztērēt šuvējai ar audumu, bet būs perfektas..

nedomāju , ka tas ir labs variants . Ir tad kaut ko jāsaprot no dizaina , kādu tieši vēlas , to jāprot izskaidrot , parādot , pretējā gadījumā pateiksi "man vajag klasiskas bikses" un saņemsi "omju tipa" ar bumbieri pakaļai un šaurākiem lejā . Veikalā vieglāk un nav tā , ka labas ofisa bikses arī maksā . HM labas , Zara labas bikses dažādām jsoatsvietām -gan zemākas , gan augstākas . Piemēri , kaut kas nepiestāv , liec malā , bet ar šūšanu ir kā ar kaķi maisā . Ko pasūtīsi , to dabūsi , bet nav zināms , vai beigās tomēr tas bija tā vērts .
07.09.2016 18:35 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
sodien mango veikalā redzēju smukas bikses. diemžēl nebij mana izmēra tur bij līz 38. Tādas melnīgi puumpainas, ne tas lielās pumpas bet mazās. un vēl meičas skatījas uz vēlvienām biksēm, kuram izskatījas priekša takā ada aizmugure audums, shaurās, labi izskatas, bet ne prieksh manis. Vēl bij montona labas bikses ja ej iekša galerija centrs uzreiz pirmās bikses. izmērs bij bet nepatika kā apsēžoties aizmugurē dirsa redzama, un priekšā kunkuļi. Nepērc tās bikses kuras ir ar šauru apaksu pie kājām, tas piestāv ļoti tievām meičām. pērc tagad bikses, uz atlaidām labo bikšu nebūs. tur pa vienam izmēram ir dažos veikalos.varbut ka noliktava vel stav
07.09.2016 18:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits