Mēģinājusi neesmu, negribētu arī. Viens ir tas, ka man sekss ir cieši saistīts ar jūtām, līdz ar to ar vienu konkrētu cilvēku. Cita lieta-man šķiet, ka realitātē, ja nav reālas saprašanas, kā to darīt, kā tas notiek, tas var izrādīties sarežģītāk, nekā domāts.
Mūsdienu sabiedrība ir ļoti atraktīva un fantāzijas bagāta, gan jau izdomātu kādu stāstiņu, tip, blakus istabā vecāmāte, kurai krampji... tad nu tur sten un vaid :-D
domāju, ka nē, jo tad jau jāļauj tiem večiem izpausties, bet nezinu vai esmu tam gatava :D ar vienu veci un mēs 2 ir bijis, neteikšu, ka esmu nežēlīgā starā :D
Bija viena nedēļas nogale, kad pārgulēju ar diviem puišiem - pazistamiem labi, abiem biju kopā, ne tajā bridi gan. Vairs neko tādu neatkārtotu, pašai stulba sajuta bija ka neviens ari nezināja, ka bijis otrs. Bet neko vairs nevar izmainīt, ja Tev sirdsapziņa nemoca pec tam, tad tikai dari ;)
Ir bijis. Toreiz nepatika, nebija īstie. Ja būtu viena (bet daudzus gadus jau neesmu tā kā ir 1 partneris), tad es noteikti pamēģinātu vēlreiz, tikai tie būtu super izmeklēti vīrieši.
Es arī nesaprotu, ko jūs te tā ņematies. Par kādu sirdsapziņu runājat? Jā, ir bijušas tādas fantāzijas. Realizējusi neesmu, bet ja būtu, diez vai mani tagad mocītu sirdsapziņa. Drīzāk, varbūt nākotnē būs drusku žēl, ka jaunībā, kad jūra bija līdz ceļiem to tomēr nepamēģināju.