Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecības un ikdiena

Reitings 202
Reģ: 25.06.2012
Labvakar, meitenes!
Vēlos "izkratīt sirdi". Jau kārtējo reizi sastrīdējos ar draugu par mūžseno tēmu - par mājas darbiem, manu laiku un ieguldījumu attiecībās... Draugs uzskata, ka es nedaru pietiekami. Viņš vēlas ģimeni, kārtību mājās, perfekti tīru mājvietu, lai katru dienu būtu pagatavotas pusdienas / vakariņas. Es strādāju no 9 līdz 18, stunda uz darbu un atpakaļ. Parasti visu dzīvokli tīru katru sestdienu, bet pa nedēļu dažādus sīkumus. Ēst gatavoju cik nu varu, iespējams, neesmu labākā vai daudzpusīgākā pavāre, bet gatavoju normāli. Ne katru dienu, bet kādas 4 reizes nedēļā sanāk gatavot. Mums ar draugu ir vienošanās - es taisu sarakstu ar pārtikas produktiem, kurus viņš iegādājas / atved mājās un es savukārt gatavoju ēst. Protams, viņš bieži neko nenopērk slinkuma pēc, vienmēr aizmirst kaut ko svarīgu, bet aizbildinās ar to, ka nevēlas neko tajā dienā ēst. Mēs nevaram atļauties to, ka es nestrādātu. Tajā pat laikā, es nogurstu no darba, gribu atpūsties, bet neslinkoju nekādā ziņā. Es saprotu, ka liela daļa sieviešu paspēj gan ēst gatavot, gan māju sakopt, gan bērnus pabarot / apģērbt / nomazgāt / audzināt, gan vīru pabarot / apmierināt viņa vajadzības un vēl bez tā gan atpūšas, gan nodarbojas ar kādu hobiju... bet es tiešām nesaprotu, kā to visu paspēt? :( Attiecības negribu zaudēt, bet draugs saka, ka nepietiekami, vajag vairāk / rūpīgāk / pilnvērtīgāk... Dažreiz es domāju, ka neesmu radīta ģimenes dzīvei, attiecībām (s):-(
Tādas pārdomas šovakar (t)
06.09.2016 22:18 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Ja cilveks dzivo viens varianti tikai divi, vai visu dara pats, vai algo kalponi. Veidojiet vecpuisu un vecmeitu temu tur to apspriezat!
08.09.2016 17:07 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Jā, kad tev mājās nav neviena, kurš bojā nervus, tad arī tie ir veselāki. :-D:-D:-D
SI TEMA IR GIMENE SIEVIETEM

Neprecējies draugs un nulle bērnu ... Tā šajos laikos jau skaitās ģimene? :-D:-D:-D
08.09.2016 17:10 |

Reitings 23705
Bremzei! TEMA NAV DOMATA VECPUISIEM UN VECMEITAM.
Tema ir tam SIEVIETEM kas dzivo ar draugu, viru vai kam ir paliela gimene.:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
08.09.2016 17:14 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Mūsdienās ir iespējams iegādāties tādu veļas automātu, kuram 20 pāri zeķu vai 40, - starpības nekādas. Dažas manipilācijas ar atvilktnītēm, podziņām un slēdzīšiem, un viss notiek. Tas pats - ar traukiem. Ir, vai zinies, tādas trauku mazgāšanas mašīnas.

Nu, a kur problēma tad vīrietim pašam veikt tās dažas manipulācijas ar atvilktnītēm, podziņām, slēdzīšiem?
Man mājās ir trauku mazgājamā mašīnā, bet zini, tā mašīna pati tos traukus nedz iekrāmē, nedz izkrāmē un saliek pa skapīšiem. Nu iespējams, ka ir kāds jauns modelis, kas to dara, bet manējā spītīgi atsakās to darīt, viņa tikai mazgā.
08.09.2016 17:39 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
Kad man vienreiz bija kaškjis par šīm vienkāršajām manipulācijām, vīrietis attaisnijās, ka nemāk ieslēgt veljasmašīnu. Es vinjam piedāvāju parādīt un iemācīt, bet vienreiz vinjš atteicās, otrreiz piekrita, bet savas jauniegūtās zināšanas tāpat nekad neizmantoja :D
08.09.2016 18:23 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
sievietēm, kuras ap to vecumu paliek vienas, kopā ar savu milzīgo ... brīvību ... un, protams, - bērniem, ja tādi ir.

Nu bet tieši tāpēc arī daļa izvēlas palikt vienas ar savu brīvību un 5 bērniem - ja attiecības nozīmē tikai papildus pienākumus un atbildību, tad tur vajag baigo kvēlo mīlestību, lai uz kaut ko tādu parakstītos vecumā, kad rozā brilles uz acīm turas ļoooti īslaicīgi. No tāda sadzīviskā viedokļa sievietei ar brīvību un bez rozā brillēm ir izdevīgāk staigāt uz randiņiem un pavadīt retas nedēļas nogales kopā, nekā sākt dzīvot kopā ar vīrieti.
08.09.2016 18:56 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Zigfrids vai tu uzskati,ka vienkāršās veļasmašīnas un trauku mašīnas, un citas tamlīdzīgas lietas ir jādara tikai sievietei?
08.09.2016 19:55 |

Reitings 202
Daudzas raksta, ka vīrietis nenovērtē. Ko Jūs saprotat ar vārdiem "vīrietis novērtē"?
Bez tā, ka mans draugs aizmirst produktus veikalā un uzskata, ka visi mājas darbi ir jādara sievietei, viņš izrāda savas rūpes citādā veidā - tiesa tikai materiālā. Bet tas nav jāuztver tā, ka viņš norēķinās par to, ko es daru. Viņš citādāk neprot izrādīt mīlestību / rūpes. Es saprotu viņu no pusvārda un viņš nebūs no tiem, kas katru otro dienu teiks, ka mīl, kāda es laba saulīte zaķītis mīļumiņš, bet attiecībā uz mājas darbiem un manu brīvo laiku es bieži dzirdu pārmetumus.
08.09.2016 20:28 |

Reitings 202
Jā, mums ir gan trauku mašīna, gan veļasmašīna, bet viņš principiāli neieliek pat netīros traukus iekšā mašīnā, bet atstāj izlietnē kaudzē. :-/ Jūs mani pārliecinājāt :-D
08.09.2016 20:30 |

Reitings 202
Questionize - aprakstīji dažas detaļas ļoti precīzi no manas dzīves, it īpaši to, ka es nevēlos būt supersieviete un es emocionāli sāku justies slikti, rodas nervozitāte, produktivitāte darbā samazinās, seksu arī vairs negribas...
08.09.2016 20:32 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Viņš mīl tevi tādu, kāda tu reāli esi, vai tādu, kādu viņš gribētu tevi redzēt?
Kompromisi, pielāgošanās, daļēji arī ziedošanās - tas viss ir labi un skaisti, bet ---- līdz zināmai robežai.
Mums katram tārobeža atšķiras, jautājums vai tavējā ir vai nav parkāpta.
08.09.2016 20:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
uzskata, ka visi mājas darbi ir jādara sievietei, viņš izrāda savas rūpes citādā veidā - tiesa tikai materiālā.
Ideāls risinājums - mājpose! Būs rūpes par Tevi, kas skars viņa maciņu ;)
08.09.2016 20:40 |

Reitings 23705
Nu diez vai tas virietis tam teres naudu. Citadi sen ta butu darijis. Busim godigas;-)
08.09.2016 20:41 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Tavs mīļotais varētu vairāk mājas darbos Tev palīdzēt.
Mums mājas darbi ir sadalīti - putekļus slauku es un dzīvokli tīru es,ēst lieklākoties taisu es un iepērkos arī es.
Draugs - labo,ja kas ir saplīsis,iet uz veikalu pēc skrūvēm,krāna u.t.t. Ir pircis gludināmo dēli.Sūc grīdu,mazgā traukus,taisa ēst un iznes miskasti,gludina savas drēbes.
Man draugs nekad nav pārmetis,ka kaut kas ir netīrs.Viņš mani bieži vein nomierina,lai neuztraucos par bardaku mājās. :-D
It sevišķi tā kā man ir maiņu darbs - viņš aizvien biežāk gatavo ēst un tīra.
08.09.2016 20:41 |

Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
bērnu ... Tā šajos laikos jau skaitās ģimene?

Protams, ģimene, vai vismaz kopīga saimniecība, kas arī ir laulības pamatā :)
09.09.2016 14:06 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Nu bet tieši tāpēc arī daļa izvēlas palikt vienas ar savu brīvību un 5 bērniem - ja attiecības nozīmē tikai papildus pienākumus un atbildību, tad tur vajag baigo kvēlo mīlestību, lai uz kaut ko tādu parakstītos vecumā, kad rozā brilles uz acīm turas ļoooti īslaicīgi. No tāda sadzīviskā viedokļa sievietei ar brīvību un bez rozā brillēm ir izdevīgāk staigāt uz randiņiem un pavadīt retas nedēļas nogales kopā, nekā sākt dzīvot kopā ar vīrieti.

Es taču par to pašu. Tad tik - uz priekšu! Palieciet brīvas! :-)
09.09.2016 18:56 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Nu ir jau arī vīrieši, kuri spēj apgūt tik ļoti sarežģītās sadzīves tehnikas palaišanas iemaņas un pat pielietot šīs prasmes dzīvē. Un spēj arī veikt tās mistiskās burvestības, kas liek dažādiem pārtikas produktiem pārvērsties vakariņās. Un tajā pašā laikā nezaudēt ne kripatiņas savas vīrišķības. Ar tādiem vīriešiem dzīve nekļūst kā darba nometne, kurai neredz galu. Nevajag būt kopā ar izlutinātiem puišeļiem, tad arī nebūs tāda veida problēmu.
09.09.2016 20:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits