Arī viennmēr apdrošinos (uz Lietuvu, Igauniju nē, bet tālākos braucienos obligāti). Ārzemēs ārstēšanās var izmaksāt simtos un tūkstošos, tāpēc nevēlos lieki riskēt. Pēdējos gados izvēlos If, jo ļoti labas atsauksmes dzirdētas, esmu pirkusi arī Baltas apdrošināšanu.
Agrāk vienmēr apdrošinājos, bet nekad apdrošināšana tā arī nav noderējusi (tfu tfu) un pēdējos gadus vairs neapdrošinos. Lai gan pēdējā ceļojumā uz eksotisku zemi, palika slikti ar veselību, bet apmeklējums pie ārsta ļoti dārgs bez apdrošināšanas! Ceļojot Eiropas robežās neapdrošinos. Braucot uz ASV noteikti ieteiktu apdrošināties, jo veselības aprūpe tur ir kosmoss.
Man, ceļojot pa Eiropu, nozaga maku, labi, ka biju apdrošinājusies, jo gala rezultātā nekādi zaudējumi nebija. Veselība nav vienīgais iemesls, kādēļ, manuprāt, vajadzētu apdrošināties.
Apdrošinos vienmēr (izņemot LT un EE) jeb mani apdrošina. Mamma strādā apdrošināšanas kompānijā un viņa kā jau mamma uztraucas un tpc apdrošina mani. Tā summa nav milzīga ņemot vērā kādi zaudēji būtu jau kaut kas notiktu un nebūtu apdrošināšana. Nav jau jāņem arī pati krutākā polise par 30eur nedēļā, pilnīgi pietiek par 10 eur. :)