Man ir augsts pulss, sēžu un lasu ko māte google par to saka, " ar augstu pulsu cilvēki nenodzīvo virs vidējā rādītāja'' un t.t garā, un plusā raudu, un domāju ko lai dara? Varbūt kāda var padalīties ?
pie kāda ārsta? ģimenes ārsta- nē paldies, viņš tik pasmiesies, teiks paskrien vai ko( jā zinu, ka jāmaina mans ģimenes ārsts, bet neesmu vēl paspējusi) pie kāda ārsta vēl varētu vērsties ?
Nu es rakstīju parasti, jo pie stipri zema asinsspiediena un standarta pulsa tad jau no gultas vsp nevar piecelties, ģībonī jākrīt. Bet nu jā - ārsts jāapmeklē un nevis foruma diagnosti. :D
Paātrinātai sirdsdarbībai var būt dažādi cēloņi.. bet nu piekrītu tam, ka derētu sākt ar ārsta apmeklējumu :) Sāc ar to pašu ĢĀ.. vismaz pārliecināsies par to - smiesies vai nē :)
Caloo Muļķības, man visu mūžu zems asinsspiediens un pulss ap 60 ir norma. Pēdējo reizi mērīju asinsspiedienu bija 98 uz 49, pulss toreiz bija 64-65. Neteiktu, ka no gultas nevarēju piecelties, pēc tam vēl izbraucu 20 km ar riteni un jutos ļoti labi. :D