Gadu mans darbs bija saistīts ar zeķbikšu jomu, tā kā tajā lietā esmu mazliet lietpratēja. Par izslavēto Pierr Cardin, šīs zeķbikses īstenībā ir ražotas Ķīnā salīdzinot kaut vai ar Imagine, Bellissima, Golden Lady u.t.t, kuras tiek ražotas Itālijā. Bija viena laba firma, kura bija Polijā, bet nu jau ir aizmirsies (kādu laiku jau ar to nestrādāju).
Līdz ar to var būt, ka Pierr cardin īsti neder vai šļūk nost, bet ja jau pērk regulāri tad, gan jau zina kurš izmērs der. Tikai neteiktu, ka cena atsver kvalitāti. Bet tas ir tikai mans viedoklis.
Zeķbikses parasti mēģinu sapirkt Rimi vai Maximā, kad tur visām zeķēm, zeķbiksēm ir 40% atlaides. Uz ziemu nopērku Immagine 300 un 150 den melnās zeķbikses. Līdz ar to zinu, ka dibens nesals. Vēl man ļoti patīk (no biezajām), ja nemaldos bija 100 den, firmu aizmirsu, bet modelis bija Olga. Šīs zeķbikses esmu tikai XXX Maximās atradusi rudens/ziemas sezonā. No plānajām pērku Immagine vai Golden lady lielākoties, miesas krāsas 40 den vēsākā laikā un 20 den siltākā laikā. Vasarā vairāk mīlu valkāt garās zeķes, esmu atradusi savas perfektās Voila, tikai cena ir pie 8 eur, bet ir tā vērts. Nešļūk nost un jūtos ļoti ērti :-)