Ka rīkotos Jus?

Reitings 306
Reģ: 17.01.2012
Situācija tāda ,ka man riebjas vira māte. Viņu redzu reti ,bet tajās pat reizes parasti notiek strīdi ,vienai otras nesaprašana. Vina vēlas satikt mazdēlu . Tādēļ grib pievienoties pasākumam ,kur mes būsim . Tas bus izbrauciens ,kur viņu netiku aicinājusi . To,ka piedalīsies izdomāja pati. Apsveru domu nemaz tur nedoties un dēls ari lai paliek majas . Jus dotos un paciestu viņu ,vai ari nedotos un lai mazdēlu nesatiek?
28.08.2016 18:20 |

Reitings 306
Raven, viņi ir šķīrusies jau sen . Bet attiecības labas . Mana mamma baidās dot padomus ,jo zin ka man tas nepatik!:-P
28.08.2016 20:54 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Man liekas, ka Tev steidzami jādodas pie ārsta!
28.08.2016 21:12 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
dora_, zinu, kā tas ir, kad tevi visu laiku māca, uzskatot, ka tikai viņa zina, kā ir labāk. Un ar laiku tas var izraisīt nepatiku pret to cilvēku. Māsai bija tā pat at vecvecmammu. Itkā jau saproti, ka tie padomi nāk no laba prāta, bet vienlaikus tas rada sajūtu, ka tavs viedoklis netiek ņemts vērā, itkā tu būtu tikai bērns, kas nezina labāk.
...
Mana vīramāte ir pāris tūkstošu kilometru attālumā. Tas laikam arī palīdz ar viņu uzturēt labas attiecības :-D Tiekamies reti, tā kā viņa nepaspēj sabojāt priekšstatu par sevi, bet zinu, ja būtu bieži jātiekas, būtu grūti :-P Viņai ir tāds īpatnējs rakstus (tipisks skorpions) :-D
...
Izskatās, ka tev ir diezgan smags rakstus. Dzīvot ar tādu ir grūti.
...
Ja tu pateiktu "Paldies par padomiem, bet man tie nav nepieciešami. " Kāda varētu būt viņas reakcija?
...
Varbūt izmanto to savā labā, ja gribi kaut kut ar vīru divatā pavadīt laiku, paprasi viņai, lai pieskata mazdēlu. Šis padoms derēs, ja viņa neizmanto šo laiku slikti runājot par tevi.
28.08.2016 21:13 |

Reitings 306
Raven,nezinu par reakciju ja ta pateiktu. :-D vina jau tāpat zin ka viņas padomus neizmantoju .
28.08.2016 21:51 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Man tomēr ir kaut kāda neticība šim stāstam! Bieži ir gadījumi, kad vecāki cilvēki savu padomu uzskata par pavēli, bet autore pat nespēj konkrēti aprakstīt situāciju.
28.08.2016 22:04 |

10 gadi
Reitings 3712
Reģ: 29.01.2009
ar ko esmu izpelnījusies to ,ka vina man ka par spiti boja dzīvi?

Jēziņ.. Tu esi normāla? No visas šīs gaudošanas 6 lapu apmērā es neredzēju pat ne mazāko problēmu. Izņemot to, ka problēma esi tu. Ne viss tas, ko saka ir jādara. Un ne visas drēbes ir jāvelk sīkajam mugurā, ko ir sadāvinājuši. Un sorry, bet nu neesi tu pasaules naba, kurai ir jāpievērš uzmanība visu laiku- tas ir tikai normāli, ka vecmāmiņa spēlējas ar sīko.
Kopumā..ja negribi braukt uz to pasākumu, nebrauc. Palaid vīru ar sīko. Jo savādāk skaties, ka tavs sīkais beigās neapprec tādu pašu dīvu kā tu un savu dēlu un viņa bērnus vecumdienās neredzēsi (kā mēdz teikt- what goes around, comes back arount).
28.08.2016 22:08 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Dora, man liekas, ka Tu esi ieciklējusies pārāk uz viñu. Pamēgini ieklausīties viñā un pieñemt dažus padomus (mīłā miera labad), jo izklausās, ka viñai Tavs dēliñš tiešām rūp ( tas nav maz). Es saprotu, ka dažreiz piekāpties ir łoooti grūti, bet paturi prātā, ka Tu centies dēla dēł.
28.08.2016 23:02 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Tad, kad dēlam būs attiecības, arī nevarēsi ciest to meiteni, kas gribēs pavadīt laiku ar viņu? Izklausās, ka gribi būt vienīgā noteicēja sava bērna dzīvē. Grūtniecības periods sen jau beidzies. Ļauj omei ar mazbērnu tikties. Ja tik drausmīgi ienīsti sievieti, kas tavam vīram devusi dzīvību, tad man ir ļoti žēl tevis. Ir lielākas problēmas. Citas sievietes sapņotu par vīramāti, kas palīdz. Un ieteikumus var uzklausīt. Nekas, ka neizmantosi, bet cieņai jābūt. Tad jau vari ar dēlu pārvākties uz mežu un miers - neviens neuzbāzīsies tev.
28.08.2016 23:40 |

Reitings 165
Reģ: 16.07.2014
Patiesībā ļoti labi tevi saprotu. Ja lasi anglsiki tad forumi pilni ar sievietēm kurām problēmas ar vīramaāti. Ja nemaldos tas bija galvenais iemesls ģimenes strīdiem pēc dzemdībām. Ja vīra māte grib spēlēt mammu, ņem tev bērnu ārā no rokām, dod visādas piezīmes, kuras tev liek justies kā sliktākai mammai, nepārtraukti brauc ciemos neņemot vērā tavu dienas ritmu, runā ar tevi "caur" bērnu (piem. "mamma tev jau apnikusi, nāc pie omes" utt.). Ļoti izplatīta problēma. Diemžēl risinājuma te nav. Daudzi saka, ka tā uzbāzīgā attieksme ir no tā, ka vīramāte jūtas atstumta. Varbūt ir vērts paretam kānebūt pieciest viņas klātbūtni, lai viņai ir sajūta, ka tu viņu neizslēdz no mazdēla dzīves? Vīram var pateikt, ka tev ir ļoti svarīgi pavadīt kvalitatīvu laiku ar bērnu un nelūgti ciemiņi tevi nogurdina, bet tad protams vīramāte šad tad ir jāielūdz apciemot mazo.
28.08.2016 23:52 |

Reitings 306
Tiesi ta jau ari bija - mamma ir nogurusi tevi nesot ,nāc pie omes .
29.08.2016 07:51 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
To viņas basanos virsu manam delam un taisīšanos par mammu nav iespējams izturēt .
Man tikai viena lieta sakama, ej arste savus kompleksus. Un nepamatotu, slimigu greizsirdibu.
29.08.2016 08:37 |

Reitings 7682
Ja slims tad prasa vai dodu zāles
Iesaka kādos pulciņos iet
Pērk visādas spēles ko grib spēlēt ar viņu kopa .
Vel jautā visu ko kas uz viņu neattiecas . Kad mazāks bija kads svara pieaugums utt.

Un tiesi kurs jautajums nav normals? Ja tos pass uzdod tava mate, tad gan viss labi vai ne? Slimaa sikaa neaudzinata skukje.
29.08.2016 08:39 |

Reitings 7682
Tiesi ta jau ari bija - mamma ir nogurusi tevi nesot ,nāc pie omes °
Kas tur slikts? Nu jei bogu nesaprotu. Vina tev palidzet velas, mil to bernu.
29.08.2016 08:40 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Kaut kā līdz galam nespēju noticēt diskusijas autorei, ja ir tik liels aizvainojums, kā pati raksta, tad situācija parasti ir nopietnāka un to var aprakstīt sīki un smalki, jo viss ir sakrājies. Te izklausās tā netiicami.... Ja ir kā raksta autore, tad esmu šokā, mīļas, gādīgas un ieinteresētas vecmāmiņas tagad ir noziegums, nabaga vīra māte, tādā gadījumā.
29.08.2016 08:44 |

Reitings 306
Ahā,protams ka ir viss sakrājies . Regulari tiekoties vina par mani "aizmirst " ,grib izstumt . Ieņemt manu vietu . Lien mūsu lietas iekša . Spēlējot spēles ,izstumj mani un it ka "aizmirstot " atstāj mala .
29.08.2016 08:51 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Ak, dievs, cik bērnišķīgi. Izaudz un iemācies pārvarēt savus kompleksus.
Liedzot savam dēlam tikties ar viņa omi, tu viņu apzodz. Kā arī, bērns nav tavs privātīpašums, viņš nevar piederēt tikai tev, viņš nevar turēties visu mūžu pie mātes brunčiem. Ļauj viņa izbaudīt arī citu cilvēku sabiedrību, mīlestību un rūpes, neļauj viņa iedzīvoties kompleksos. Un strādā ar sevi.
Man pašai dēliņš, vēl jau pavisam maziņš, pat divi gadiņi nav, es ar lielāku prieku dodu viņu gan savai mātei, gan uzticu viņas vīram, arī pie vīra vecākiem sūtu, jo viņi arī vienmēr lūdz mazdēliņu satikt, bet dzīvo ļoti patālu no mums. Pateicoties tam man bērns aug ļoti komunikabls, sabiedrisks, patstāvīgs un ticu, būs arī pašpārliecināts. Un arī mūsu ģimenē pa laikam rodas kādi paaudžu konflikti, tā teikt, bet tas, ka mums pieaugušajiem kādas nesaprašanās kādreiz, tas nedrīkst ietekmēt bērnu. Turklāt, viņš nav tikai mans bērns, viņš ir arī savu vecvecāku mazbērns, viņi viņu gaidījuši, pārdzīvojuši, cerējuši, man nav tiesību kādam liegt šīs radnieciskās saites. Nevienam nav tādu tiesību.
29.08.2016 09:11 |

Reitings 3647
Un tiesi kurs jautajums nav normals? Ja tos pass uzdod tava mate, tad gan viss labi vai ne? Slimaa sikaa neaudzinata skukje.

Varbūt izlasi visu diskusiju? Viņas māte tā nedara.
Ja kāds tev bāztos virsū ar padomiem, ko tu neesi prasījusi, tev tas ļoti patiktu, ne? Pēc kāda laika neapniktu?
Un ieteikumi norīt "krupi"... šādi visu uzņemot sevī var tikt pie pamatīgām slimībām.
Autore neuztver dzīvi tik viegli kā tu, bet tāpēc viņu apvainot? Ja savā vecumā neesi pamanījusi, ka cilvēki mēdz būt dažādi, tad tas par kaut ko liecina... ;-)
29.08.2016 09:23 |

Reitings 3647
Lien mūsu lietas iekša . Spēlējot spēles ,izstumj mani un it ka "aizmirstot " atstāj mala .

Tas ir tad, kad viņi ir divatā, vai arī bērna tēvs ir iesaistīts?
Piemēram, ja spēlē iesaista tikai mazdēlu un dēlu un vedeklu ignorē, tas būtu diezgan rupji, ja ne īpatnēji.
Ja jūs trijatā kaut kur ejat un tu tiec atstumta malā, tas varētu šķist nepatīkami, saprotu.
Varbūt tiešām izmanto to savā labā, ļauj viņiem divatā kaut ko darīt un pati to laiku velti sev?
Kādas attiecības viņai ir ar pārējiem mazbērniem?
29.08.2016 09:30 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Cik saprotu, Tev vel pirmsskolens? Ja ta, tad trijata vinus (bernu, berna tevu un vina mati) nekur nelaistu. Sadas sievietes var visadi smadzenes saskalot gan viram, gan berninam un beigas pati vien busi zaudetajos. :(
Brauc lidzi un ignore to sievieti vai ari nebrauciet vispar.
Meitenes, jus tacu saprotiet, ka ne jau bez iemesla autorei tads aizvainojums. :-| Un bernam stasti, ka ne visiem cilvekiem patik visi cilveki, paskaidro, kapec Tev nav labas attiecibas ar viramati, pajauta, ka vins jutas...
29.08.2016 10:03 |

Reitings 306
Paldies tam,kuras saprot mani un nenosoda. Man vel ir doma izrunāt šo ar viņu un pateikt kas man nepatik. Iespējams kaut ko esmu pārpratusi . Ar pārējiem mazbērniem attiecības labas . Uztraucas ka par saviem bērniem.
29.08.2016 10:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!