Līdz ar saules pazušanu iestājies totāls enerģijas trūkums. Neko negribas darīt un jūtos kā želeja. Ko darīt? Kādi spēka rituāli uztur jūs modras visas dienas garumā? :) kafijai un enerģijas dzērieniem nē!
Man tas pats. Visu dienu vārtos pa gultu, vakarā jāiet uz darbu, bet labprātāk aizietu pagulēt. 2 kafijas pat nelīdz, arī atvērts logs, no kura nāk foršs vēsumiņš, nelīdz... Vai nu tāds laiks vai arī vitamīni trūkst.
Skrējiens pirms darba/dienas gaitām no paša rīta ir tas, kas var uzturēt enerģiju, pieskaiti klāt daudz ūdens un būsi žirgta. Man tas palīdz, ja es noguļu pus dienu, tad neko citu par seriālu un ēdienu nevēlos redzēt. :D
trolys, vai tad to mildronātu nav jādzer tikai tad, kad intensīvi ir slodze ?! Man personīgi svaigs gaiss ir tas click , seju noskalot ar aukstu ūdeni un lietas notiekās! Kāds vitamīns, varbūt? Jeb brokastīs kāds viegls auglis. :-)
nu man ir tā, ka ja es kaut kur eju, kaut ko daru, tad enerģija ir, bet kā iegāžos dīvānā tā viss... pazūdu uz pāris h un negribu pasaulē neko :D Tā kā man palīdz kustēšanās un darbošanās.
Pilnīgi piekrītu. Tāpat kā ir, ja man slikta oma, parasti pieēdos, lai justos labāk, bet pēc tam jūtos vēl sliktāk :D Ja eju un daru, izdaru daudz, ja gulšņāju mājās, neizdaru neko...
ja nē.. tad tad daudz kas ir atkarīgs no uztura, režīma, tam, kā iesāc dienu, vai aktīvi, vai nē. utt. cilvēks apmēram zin, kam viņš gatavojas , ceļoties. Un sevi regulē kaut kādā mērā.