Nekad nav par velu doties prom, bet darbs arzemes nebut nenozime to, ka tev bus jastrada zivju fabrika utt. Tas, ka visi, kas brauc uz arzemem strada fabrikas vai lasa tomatus ir absolutais mits. Nemacesu konkretak pateikt ka ir visur, bet cilvekiiem, kuri man jautajusi padomu par dzivi Londona, es iesaku FB pievienoties grupai LaLonda, ta ir Londonas latviesu "komuna", var palasit kadi pasakumi notiek, biezi vien savejie publice darba piedavajumus, dzivesvietas piedavajumus utt. Jebkura gadijuma, tagad aizbraukt uz arzemem ir daudz vieglak, neka bija tad, kad es braucu. Toreiz visi bija jamekle pasam, bet tagad daudzviet arzemes ir specigas vietejo latviesu komunas, kuras atbalsta gan jauninos, gan tos, kam kadas grutibas. Divaina karta, dzivojot Londona, es vairak jutu to latviesu saliedetibu un mazastautas nozimi, neka jebkad dzivojot Latvija, nu un pec atgriesanas majas domas pagaidam nav sanacis mainit - arzemes latviesi ir daudz pozitivaki, atsaucigaki un saliedetaki neka seit :-)
Nu tas ta, lai tevi iedrosinatu, ka nav tik traki arzemes, tikai rupigi jaizvelas uz kurieni braukt! :-)