Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ienīstu topošo vīra māti

Reitings 278
Reģ: 30.01.2014
Sveiki. Lieta sekojoša, tikko kā iepazinos ar savu topošo vīra māti, likās, ka man ir paveicies vairāk par visu uz pasaules.. Es kļūdijos.. Mums bija lieliskas attiecības..
Viss sākās pirms pāris mēnešiem, kad viņa sāka iet pie saviem zīlniekiem, sāka staigāt pa kapsētām.. Bet tas jau ir cits stāsts.. Tagad notiek ļaunākais.
Esmu grūtniece, jau 3,5 mēnesī..
Mana topošā vīra māte, cenšas mani izšķirt ar manu vīrieti.. Viņa zvana viņam (ikdienā, paldies Dievam nevar satikt ikdienā, jo dzīvojam citā pilsētā), viņa zvana viņam, pirmais ko viņa sāka viņam teikt ir, ka bērns ko gaidu nav iespējams viņa, ka es viņu izputināšot, ka izmetīšot uz ielas.. Tas man ļoti aizskāra, mans vīrietis man to pats izstāstīja, es protams tēloju nesalaužamo un pasmējos par to, un abi padomājām, la viņa nav viss ar galvu..
Tad pēc nedēļas sekoja nākošais gājiens, viņa zvanīja un bez puķēm sāka teikt, ka es savu vīrieti esot mainījusi, viņš nesmaidot, viņš esot nelaimīgs, lai viņš savācot mantas un ejot pie viņas dzīvot, lai pametot mani. Ka viņa esot kļūdījusies manī..
Nu protams es visu stāstu saīsinu un stāstu to galveno, ir ļoti daudz sīkumi vēl.. Bet es nesaprotu, ko viņa vēlas panākt..
Kā var būt (Dievs piedod) tāda kuce, taisīt šādus pigorus manā grūtniecības laikā.
Pietam, sakiet ko gribiet, bet no pēdējā zvana, kad viņa zvanīja viņam man vēders sāp katru dienu.. Mamma mana uzskata, ka tā ragana labprāt gribētu šo mazo izraut no manis, bet viņai nekas nesanāks. Mani protams ļoti sāpina tas, ka viņa šādi pret mani izturās, un ka viņa ar savām domām ir gatava uz jebko un noteikti iet pie savām kāršu tantēm un kur nu vēl, lai izdotos viss pēc viņas prāta. Bet es nesaprotu, kas viņai ir slikti?
Es viņas dēlu izvilku no parādiem, no dzīves kuras viņš muka pats.. Viņa man teica paldies par to, kas notiek tagad? Kas ar to sievieti ir noticis?
Kāds ir jūsu viedoklis par šo? Kā Jums ir jūsu vīra/drauga māti?
11.08.2016 23:09 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja būtu kaut ko izdarījusi es būtu to šeit pastāstījusi, bet šoreiz, es tiešām esmu bez vainas!!!
Bieži vien nav īsti iespējams novilkt strīpu - vainīgs/nevainīgs. Iespējams, šis konflikts auga pakāpeniski.. kaut kas aizvainoja drauga mātes attieksmē Tevi.. Tava reakcija saasināja viņas pārdzīvojumu utt.
Manā skatījumā, 2. pusītes vecāki kļūst arī par savējiem ģimenes locekļiem. Tāpēc.. neatkarīgi no diagnozes, uzvedības utt. ir vēlams rūpēties par viņiem.. nevis uzgriezt muguru kā vienkārši netīkamai paziņai no malas.
Lasot komentārus, var sajust, ka Trīne ir ģimeniska sieviete.. :)
13.08.2016 00:16 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es piederu pie tās daļas, kura šādā situācijā visu nogrieztu pilnībā, ja vien tā varētu ar vīrieti vienoties.
Mana vīramāte gluži tik slikti neuzvedās, bet tomēr. Un nevajag neko izdarīt, lai tas sāktos, jo es nevaru,kas tad jāizdara, lai sāktu savus izlēcienus jau vakarā, kad dēls atvedis meiteni iepazīstināt ar saviem vecākiem.
13.08.2016 11:55 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
dienvidija, tu vadies no savas pieredzes, es no savas, bet šī ir cita situācija, ne tava , ne mana. ja ārsts konstatēs, ka viņa slima, ok, let it be,bet ja,nu, ne?

Protams, ka autore darīs tā, kā pati uzskata par pareizu u viņa zinās vislabāk kā rīkoties un laika gaitā sapratīs pati, kas varētu būt par iemeslu šādai krasai attieksmes maiņai. Tomēr jāpatur prātā, ka iemesls varētu būt šāds un tāpēc stāstu savu pieredzi, jo no citu pieredzes var mācīties. Katrā ziņā ar savu komentu nemēģināju iestāstīt, ka viņai tiešām ir putni atlidojuši, ja radās tāds iespaids, sorry, ātri un emocionāli rakstīju, kādu stilistikas kļūdu pielaidu. Mani sadusmo, ka pret grūtnieci tik cūciski izturas, ka pieaugušam cilvēkam ir svarīgāks savs ego, nevis mazais cilvēciņš. Tas taču ir zemiski un pat bīstami.
P.S. nevis dienvidija, bet dienvida.
13.08.2016 12:10 |

Reitings 403
Reģ: 30.06.2016
Es izlasīju Tavu tekstu, bet nelasīju visus komentārus, tad nu cenšoties saprast Tavu situāciju es noteiktu darītu tā:
1. Atrodi vīramātes vājo punktu, ilgi jau nav jādomā Tavs vīrs-viņas dēls, viņai svarīgi ir saglabāt ar viņu kontaktu
2. Uzaicini vīra māti uz caffe/restorānu parunāt un pasēdēt, runā neitrāli un tieši bez apvainojumiem, uzdod tiešu jautājumus un tad savukārt neaizmirsti to visu ierakstīt, vai nu telefonā uz galda, vai nu noziedo 20eur nopērc tos mazos magnetafoniņus un ieraksti visu
3. Izvelc pēc iespējas vairāk riebuma no savas vīras mātes un to ieraksti
4. Par cik Tev tagad pieņemu, ka ir info/teikumi no viņas pusi, kādā veidā viņa var dēlu pazaudēt rīkojies asi, un aizstāvi sevi un savu ģimeni, piezvani viņai un pasaki, ka Tev ir ierakstīts viss sliktais, tas ko viņa teica, un ja nenomierināsies prezentēsi to vīram
4.1 vai 4.2 scenārijas
4.1 Ja vīra māte Tevi pasūta sāk dirsties, nu tad uzaicini vīru uz sarunu, prezentē ierakstu, un pasaki lai viņš izvēlas, Tevi vai savu vīra māti, cerams izvēlēsies Tevi un atskaņo protams visu ierakstīto, lai redz kāda viņa māte ir, lai zina ko varone ēdusi...
4.2 Ja vīra māte apdullusi no tā, kā centies viņu šantažēt, tad pasaki skaidri un gaiši, ja nebeigs, paliks bez sava dēla un viss...
Iedomājies, ka Tava problēma ir citrons, ņem to citronu un spied tik stipri, ka vairs sula netek ārā, beidz čīkstēt ņem un dari, bet pirms dari izdomā plānu.
Lai veicas.
13.08.2016 13:34 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
neesmu nekāda golddigere, esmu pati visu izcīnijusi, nāku no labas ģimenes kā tā vispār, pašai ir savs dzīvoklis, savs auto un sava nauda!
Jeb tomēr tavi vecāki priekš tevis to izcīnīja. ;-)
Vīreni nevajag ņemt pierē. Priecājies,ka tavs vīrietis nepavelkas uz viņas gājieniem un dzīvojat savu dzīvi tālāk.
13.08.2016 15:08 |

Reitings 16391
neaizmirsti to visu ierakstīt, vai nu telefonā uz galda, vai nu noziedo 20eur nopērc tos mazos magnetafoniņus un ieraksti visu

Ja 2. pusīte tik riebīgi izrīkotos ar manu mammu... būtu smagi vīlusies partnerī, nu tā ļoti.. :-(
14.08.2016 16:29 |

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Ja 2. pusīte tik riebīgi izrīkotos ar manu mammu... būtu smagi vīlusies partnerī, nu tā ļoti..

un ja citādāk tā otrā pusīte nevarētu tev pierādīt ko māmuliņa liek viņam/viņai dzirdēt? UH, kā es par šito varētu izteikties un izteikties...neviens jau no laba prāta iesākumā negrib ticēt kādu indi paša/pašas māte otrai pusei katru dienu pilina... tā kā flīze-ļoti laba ideja.
14.08.2016 18:01 |

Reitings 16391
un ja citādāk tā otrā pusīte nevarētu tev pierādīt ko māmuliņa liek viņam/viņai dzirdēt?
Varbūt jāatrod 2. pusīte, kura tic.. kuras dēļ nevajag pārvērsties bezmaz par slepeno aģentu :)
14.08.2016 18:06 |

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Jā, es, protams, cilvēcīgi saprotu tavu labo domu, ka nav smuki tā darīt... to tu pareizi saki, un tā arī ir taisnība, ka tā nav īsti pieklājīgi.
Ticēt var visam kam, bet neviens nekad negribētu ticēt, ka paša/pašas māte uz ko tādu ir spējīga. Tā pat nav neticēšana, bet varbūt aizstāvēšana... Un tie, acīmredzot nav sīkumi, ja viens nespēj to aptvert, un saka "nē, beidz, tas nevar būt", bet otrs gatavs ierakstīt...
bet ok, man galīgi negribas vairāk to atcerēties...:-/
14.08.2016 18:14 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
un pasaki lai viņš izvēlas, Tevi vai savu vīra māti,

Nu nopietni? Lai cik slikta būtu vīra māte, es nekad neuzdrīkstētos izdarīt kaut ko tamlīdzīgu. Tāpat nevarētu, ja tas būtu tētis, brālis, māsa vai cits ģimenes loceklis.
Un ja man būtu vīrietis, kurš man liktu izvēlies viņš vai mana māte - viņš ietu pupās, lai cik stipra būtu mīlestība.
14.08.2016 18:14 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Njā, kāds te pamatīgi meksikāņu telenovelas saskatījies... (t)
Tas, ko es īsti nesaprotu ir, kapēc ierosinājums pārtraukt kontaktu, tiek tik asi uztverts. Tas, ka viņas pārstās kontaktēties šobrīd, kamēr acīmredzami nekāda labuma no šī kontakta nav, tikai kreņķi, rupjības, apvqinojumi, utt, nenzīmē, ka "vairs nekad mūžā!". Manuprāt, šis vienkārši ir veids kā strida karstumā uztaisīt pauzi, lai neviens nesarunātu tādas lietas, ko atpakaļ paņemt pēc tam jau vairs nevarēs. Tēmas autorei ir jāstāda savs psiholoģiskais komforts pirmajā vietā, jo no tā ir atkarīga arī bērniņa labklājība, savukārt vīramātei pauze dos iespēju nomierināties (un nomierināt tarakānus). Ja tomēr pastāv nopietnas bažas, ka viņa ir tikusi krāpnieku nagos, noteikti ar tām var dalīties ar citiem ģimenes locekļiem vai tuviem draugiem, bet pašai šobrīd nekas nebūtu jārisina. Piedzims bērns un tas var būt jauns sākums. Var gadīties arī, ka vīramātei pāriet tā epizode un uzaust gaisma un lietas nokartojas pašas no sevis!
Es jebkurā gadījumā esmu par to, ka ne vienmēr vajag aktīvu rīcību un konfrontāciju. Dažreiz visiem ir labāk, ja tiek nogaidīts.
14.08.2016 18:19 |

Reitings 188
Reģ: 10.07.2016
Visu diskusiju nelasīju, bet dīvaini šķiet, ka tik krasi mainījusies viņas uzvedība un man kaut kā šķiet, ka Tu kaut ko noklusē un neesi izstāstījusi līdz galam, taču - kā viņai ir ar veselību? Ļoti pēkšņas izmaiņas uzvedībā man liek domāt par viņas veselības stāvokli un būtu labi kaut ko noķert un ārstēt kamēr var. Tev tagad sevi jāsargā un labi būtu, ja veselīgi viņu ignorētu.
14.08.2016 19:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits