Ienīstu topošo vīra māti

Reitings 278
Reģ: 30.01.2014
Sveiki. Lieta sekojoša, tikko kā iepazinos ar savu topošo vīra māti, likās, ka man ir paveicies vairāk par visu uz pasaules.. Es kļūdijos.. Mums bija lieliskas attiecības..
Viss sākās pirms pāris mēnešiem, kad viņa sāka iet pie saviem zīlniekiem, sāka staigāt pa kapsētām.. Bet tas jau ir cits stāsts.. Tagad notiek ļaunākais.
Esmu grūtniece, jau 3,5 mēnesī..
Mana topošā vīra māte, cenšas mani izšķirt ar manu vīrieti.. Viņa zvana viņam (ikdienā, paldies Dievam nevar satikt ikdienā, jo dzīvojam citā pilsētā), viņa zvana viņam, pirmais ko viņa sāka viņam teikt ir, ka bērns ko gaidu nav iespējams viņa, ka es viņu izputināšot, ka izmetīšot uz ielas.. Tas man ļoti aizskāra, mans vīrietis man to pats izstāstīja, es protams tēloju nesalaužamo un pasmējos par to, un abi padomājām, la viņa nav viss ar galvu..
Tad pēc nedēļas sekoja nākošais gājiens, viņa zvanīja un bez puķēm sāka teikt, ka es savu vīrieti esot mainījusi, viņš nesmaidot, viņš esot nelaimīgs, lai viņš savācot mantas un ejot pie viņas dzīvot, lai pametot mani. Ka viņa esot kļūdījusies manī..
Nu protams es visu stāstu saīsinu un stāstu to galveno, ir ļoti daudz sīkumi vēl.. Bet es nesaprotu, ko viņa vēlas panākt..
Kā var būt (Dievs piedod) tāda kuce, taisīt šādus pigorus manā grūtniecības laikā.
Pietam, sakiet ko gribiet, bet no pēdējā zvana, kad viņa zvanīja viņam man vēders sāp katru dienu.. Mamma mana uzskata, ka tā ragana labprāt gribētu šo mazo izraut no manis, bet viņai nekas nesanāks. Mani protams ļoti sāpina tas, ka viņa šādi pret mani izturās, un ka viņa ar savām domām ir gatava uz jebko un noteikti iet pie savām kāršu tantēm un kur nu vēl, lai izdotos viss pēc viņas prāta. Bet es nesaprotu, kas viņai ir slikti?
Es viņas dēlu izvilku no parādiem, no dzīves kuras viņš muka pats.. Viņa man teica paldies par to, kas notiek tagad? Kas ar to sievieti ir noticis?
Kāds ir jūsu viedoklis par šo? Kā Jums ir jūsu vīra/drauga māti?
11.08.2016 23:09 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Trīne, palasi kādu izglītojošo literatūru par psihiskajiem traucējumiem.
12.08.2016 14:59 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Trīne , tev ir ljoti paveicies dzīvè, ka nav nàcies saskarties ar psihiski nelīdzsvarotiem cilvèkiem, kurus tvaika ielà bàzt jègas ípaši nav, bet tuviniekiem dzīvi sabojàt riktīgi màk.
Labàk tirèties pa gabalu no tàdas, kamèr nav tev tèjai piebèrusi kàdu mušmiri klàt.
12.08.2016 15:02 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
inga, iesaki, lūdzu, konkrētas grāmatas. :)
paldies jau iepriekš.
12.08.2016 15:03 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Heh, pat ārsti nekad neuzstāda diagnozi caur internetu, forši, ka cosmo ir sastopami šādi augsta ranga speciālisti, kuri to var izdarīt :D
Par tēmu, saki, ka viņa iet uz kapiem, jo grib dabūt savu vīru atpakaļ, vai šis zaudējums ir nesens? iespējams, cilvēks aizvien pārdzīvo un nevar to pieņemt, tāpēc meklē palīdzību pie zīlniekiem, kuri tad arī manipulē ar viņu. Jebkurā gadījumā, tā nav Tava problēma, bet vīra, viņam jau gan vajadzētu palīdzēt mātei, parunāt un noskaidrot, kas par vainu. Iespējams, ka viņa ir greizsirdīga, jo baidās, ka dēla jaunā ģimene, atņems viņai viņa uzmanību. Cilvēki ir dažādi, cits savu sāpi norij, cits skrien pie ārstiem, cits pie zīlniekiem.
Bet, kas attiecas uz Tevi, jādomā par gaidāmo bērniņu un sevi. Lai draugs tiek galā ar savu mammu. ;)
12.08.2016 15:06 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
un sasmējos par Ingas nākotnes pareģes spējām, ka zina, ko tā sieviete darīs nākamo. :D
12.08.2016 15:07 |

Reitings 5497
Rūta, neviens taču neminēja konkrētu diagnozi.
Trīne, ja Tev i patiesa interese, iegoglē pēc RSU psihiatrijas studiju literatūras un aidā.
12.08.2016 15:11 |

Reitings 1414
inga, man ir, nemāku atrast grāmatas, tikai kaut kādus lektorus un par studiju programmu. tas mani neinteresē. iesaki ārzemju grāmātas, tās man vieglāk pieejamas. :) paldies.
Rūta, diez gan iespējama tava versija. ;)
12.08.2016 15:16 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Brīnišķīgs diskusijas pavērsiens, Brunītis pārvarēja savu nepatiku pret golddigerēm ar savu vēl lielāko nepatiku pret grūtniecēm. Apsveicu! :D
12.08.2016 15:30 |

Reitings 5497
trīne, pameklē pati. noteikti amazonē pēc atslēgasvārdiem var atarst ļooti daudz lasāmā.
12.08.2016 15:38 |

Reitings 1653
Reģ: 25.05.2016
K.C.- Pret grūtniecēm man nav nekādu nepatiktu, ja vien vinas no sevis neiodomājas nez kādas princesītes, tikai tapēc ka ir grūtnieces ;-)
12.08.2016 15:49 |

10 gadi
Reitings 572
Reģ: 30.08.2010
Taisnība, ka forums nav instruments, ar kuru mērīt kāda cilvēka garīgo veselību, tomēr, pēc apraksta spriežot, iespēja, ka cilvēks sirgst ar šizofrēniju, ir jāpatur prātā. Ja tas izrādītos patiesība, tad tā ir slimība, kam nepiecieciešama specifiska ārstēšana, tāpat kā, piemēram, tuberkolozei, kaulu lūzumiem u.c. Ja vien, protams, arī šīs slimības Jūs nepiedāvājat ar... izrunāšanos?:)
12.08.2016 15:59 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Man ar drauga mammu ir lieliskas attiecības, ne par daudz, ne par maz.
Problēma tev izklausās jau krietni iesakņojusies, ka ar vienu vienkāršu sarunu kaut ko labu nebūtu iespējams izdarīt. Ja viņa tev ir nepieciešama dzīvē, ieteiktu mēģināt aprunāties, bet nekļūt pa kājslauķi, ja viņa tev nav nepieciešama, tad ļauj draugam tikt galā ar šo situāciju un pati centies būt neitrāla vai vienkārši nebūt redzeslokā. Ja draugs uzskata, ka viņa pārāk sāpina vai biedē tevi un vēlas, lai viņa nepiedalās jūsu sadzīvē, tad jau tas arī tā paliks, viņa ir viņa mamma, ne tava.
Lai nu kādi būtu sievietēm hormoni, bet šādas lietas nevar izdomāt un piefantazēt sajūtu pārpilnībā.
12.08.2016 15:59 |

Reitings 1414
Taisnība, ka forums nav instruments, ar kuru mērīt kāda cilvēka garīgo veselību, tomēr, pēc apraksta spriežot, iespēja, ka cilvēks sirgst ar šizofrēniju, ir jāpatur prātā. Ja tas izrādītos patiesība, tad tā ir slimība, kam nepiecieciešama specifiska ārstēšana, tāpat kā, piemēram, tuberkolozei, kaulu lūzumiem u.c. Ja vien, protams, arī šīs slimības Jūs nepiedāvājat ar... izrunāšanos?

uzrakstīt var jeb ko, kā ir realitātē mēs nezinām un bieži vien cilvēki visu ko izdomā, pat trakāku, nebūdami stāvoklī. grūtniecību ar spēju fantazēt ne vienmēr var sasaistīt.
ja nepieciešama ārstēšana pie ārsta jāiet, nevis jādomā, ka viss pats sadzīs, bet pēc šī ieraksta nevar viennozīmīgi sūtīt cilvēku uz trako māju.
12.08.2016 17:31 |

Reitings 5497
Vai nav tā, ka šiet rakstīto mēs pirmkārt mēģinam uztvert kā patiesību, nevis klaju diršanu?
12.08.2016 17:59 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Labak butu pati aizbraukusi un atvainojusies (pat ja nezin par ko) un vel ir variants ir lai vina parvacas uz laicinju dzivot pie jums un lai virietis vinai kadu laicinu pievers daudz vairak uzmanibas neka tev. Varbut tad vina atmaigs un mainisies.

Nopietni-neko absurdāku un stulbāku sen neesmu dzirdējusi. Atvainoties, ja pati nezin, par ko? Un vēl aicināt dzīvot pie sevis? Nopietni?! Tavuprāt, autorei jāizklājas kā tepiķim vīrieša mātes priekšā tikai tāpēc, ka viņa viņu piedzemdējusi?!
Man, acīmredzot, ir ļoti paveicies, par spīti tam, ka esam divreiz precējušies, visādas, diezgan publiskas drāmas bijušas, mana vīramāte ir ļoti pieklājīga un emocionāli inteliģenta sieviete, lai ko arī par mani, sava dēla un manām attiecībām domātu, nekad nejaucas. Un viena pret otru saglabājam cieņu.
Taču, ja tā nebūtu, un viņa izturētos tā, kā izturas autores vīrieša māte, pat, ja tā izturētos mana māte, es uz ceļiem nelīstu un patikšanu izlūgties nemēģinātu. Ja nav elementāras cieņas, tad nav.
12.08.2016 18:06 |

Reitings 253
Reģ: 31.05.2016
Izklausās, ka tā sieviete ir traki greizsirdīga uz tevi. Ir mātes, kuras grib, lai viņu dēli pat pieauguši visā viņām izdabā. Parasti tas bēdīgi beidzas. Var jau būt, ka tā māte no sākta gala tāda bija, tikai izlikās par labiņo. Ja turpina iet sviestā, tad jāignorē vai jābrauc prom. Ne jau tev tie strīdi, bet vīrietim jārisina. Kad streso, pati jau to negatīvi izjūti :-/
12.08.2016 18:06 |

Reitings 278
Tieši priekš Tevis Rvis, neesmu nekāda golddigere, esmu pati visu izcīnijusi, nāku no labas ģimenes kā tā vispār, pašai ir savs dzīvoklis, savs auto un sava nauda! Patreiz, jā, es nestrādāju, jo man ir diezgan lieli sāpju viļņi grūtniecībā, aizgāju no darba prom!!! Un šobrīd pa lieliem tēriņiem mani uztur mans vīrietis.. Bet mans vīrietis braukā ar manu un nu jau mūsu auto un dzīvo manā, nu jau mūsu dzīvoklī!!!
Es neko neslēpju un neko nenoklusēju, kāda jēga tad man būtu to noklusēt forumā? Es meklēju izeju un viedokļus. Ja būtu kaut ko izdarījusi es būtu to šeit pastāstījusi, bet šoreiz, es tiešām esmu bez vainas!!!
12.08.2016 20:06 |

Reitings 278
Es tiešām runātu ar topošo vīra màti, bet man ir šobrīd bail, lai viņa tiešām kaut ko neizdara manam mazulim, kuru ļoti gaidu.
Par viņas laulību, nu jau kādu gadu viņas vīrs ir aizmucis pie citas sievietes.. Uz ko viņš atbildēja, ka pati mana vīra māte to panāca.
12.08.2016 20:10 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Uzaugu ar tādu cilvēku netālu.. Ar gadiem nekas nav mainījies, tāds pats cilvēks palicis, tikai beidzot vīrietis pieņēma skarbo lēmumu samazināt kontaktu līdz minimumam. Cilvēkam vienkārši anormāli spēcīgs enerģijas lauks, pēc tam nedēļu nezināja kā izvēdināt mājokli, lai tiktu no tās vaļā.
Lādēja, kašķējās, visu ko teica; mēģināja gan pa labam, gan pa sliktam, viss viens. Labi bija tikai tad, kad vairs nerunāja un ignorēja. :)
Veiksmi un izturību. Un tā absolūti nekādīgi nav tava problēma. Lai cilvēks, kurš vienīgais var ko mainīt, kaut ko arī dara.
12.08.2016 20:33 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Pēc tā, cik krasi mainījies cilvēks, kurš pirms tam bijis patīkams un labs, bet pēkšņi kļuvis tik nejauks, pat riebīgs, tiešām pirmais, kas ienāca prātā, bija tas vai zīlnieki, kurus vīramāte apmeklē un kuros ieklausās, nav pamatīgi izskalojuši smadzenes. Vismaz man negribas ticēt, ka cilvēks, kurš bijis patīkams, var pēkšņi vienā mirklī mainīties. Jo aprakstītā situācija neizklausās pēc apvainota vai par kādu nieku sadusmota cilvēka izgājieniem, bet gan pēc apvārdotas personas gājieniem tīšuprāt izjautk sava miesīgā dēla ģimeni. Varu ieteikt iespēju robežās norobežoties no konkrētā cilvēka un, ja ir tāda iespēja, ignorēt jebkādus telefona zvanus. Arī vīrietim, neskatoties uz to, ka tā ir viņa māte, vajadzētu darīt to pašu, īpaši tagad, kad stress noteikti nav tas, kas Tev ir vajadzīgs. Sargi sevi un gaidāmo mazuli! Neļauj visām tām šausmīgajām negācijām pienākt vēl tuvāk!
12.08.2016 23:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits