Sveikas! Tās, kuras vēl nedzīvo kopā ar saviem vīriešiem, cik bieži jūs tiekaties un pavadiet laiku kopā? Un ko pārsvarā darāt tajā kopā būšanas laikā? Kaut kur ejat, braucat, vai viens pie otra braucat utt. Lai jauks atlikušais vakars!
Nu ilgstoši es nevarētu tā vienkārši tikties 1x mēnesī. Taču, ja zinu, ka tam visam ir mērķis un saprātīgs termiņš, noteikti palīdzētu vīrietim to mērķi sasniegt, vismaz nezāģējot viņu. Ilgstoši gan es tā nevarētu.
Par ko tur dusmoties? Jāizvēlas tāds vīrietis, kas apmierina Tavas vēlmes.
piekrītu. Nevar dusmoties uz cilvēku, ja viņš neattaisno tavas vēlmes, prasības un cerības :) jo cilvēki ir kopā, tomēr katram savi mērķi un uzdevums dzīvē. Pagaidām paskatoties atpakaļ pagātnē varu secināt, ka iepriekšējās attiecībās mani vīrietis ļoti "kavēja". Runājot par pašu tēmu - šobrīd tiekos ar vīrieti vidēji 1x nedēļā, bet tā drīzāk ir tikai iepazīšanās.
Meitenes, bet kā būtu, ja jūs tiktos reizi mēnesī, puiša darba dēļ? Dusmotos, nedusmotos, vai pieņemtu to?
Atkarīgs no tā, kāds darbs un kādi tie attālumi, lai tiktos. Taču būtībā jaunam puisim būtu jābūt pietiekoši enerģijai un vēlmei tikties biežāk par reizi mēnesī, pat pie smaga darba. Man liekas pavisam normāli, ka puisis ar kājām noiet n-tos km, min pedāļus lietus laikā, naktī atbrauc ar mašīnu vai tamlīdzīgi izgājieni - ka tik tikties kaut uz 5 min. (l) Iemīlējies vīrietis spēj kalnus gāzt burtiskā nozīmē!
Ja pārim ir nopietni nākotnes plāni (un valda savstarpēja mīlestība), tad nesaskatu lielu problēmu attālumā un retākās tikšanās reizēs.. Nevēlētos tā pavadīt 10 no saviem dzīves gadiem.. Tomēr tik ilgā termiņā pieļauju, ka ir iespējami alternatīvi risinājumi. :-)
Kad nedzīvojām kopā, tikāmies reizi 2-3 mēnešos. Un tā 2,5 gadu garumā. :D Bet tagad priecājos, ka tas posms ir cauri, un varam tikties katru dienu! (l)
Kad nedzīvojām kopā, tikāmies gandrīz katru dienu. Paldies Dievam,ka dzīvojam kopā, tā mantu staipīšana līdzi, taisīšanās, pēc tam uz darbu, nepatika. Protams,kad palika pie manis,iebildumu nebija.:-D Un nē,es netiktos ar puisi,kuru varētu 1x mēnesī satikt.:-)
Mēs ar draugu dzīvojam kopā nu jau gadus 3 vai 4..bet reāli tiekamies retāk, nekā pāri, kuri dzīvo atsevišķi. Mūsu darba grafiki bieži vien ir pilnīgi nesaskanīgi, tādēļ ir reizes, kad nedēļā redzamies tikai pāris reizes uz pusdienām un dažas naktis. Tā kā esam kopā jau ļoti sen un kopīgi lēmuši par studijām, darba iespējām, utt.. zināju, ka viņa darbs būs šāds un pretenziju man nav - nav jau tā, ka staigā apkārt un nav mājās savas vēlmes vadīts.
āprāc, kā es gribētu tagad atkal ar savu vīru satikties tā :D :) mēs parasti tikāmies Rīgā. Gājām uz kino, vnk pastaigāties vai kur paēst. Pēc kādas nedēļas jau braukāju pie viņa uz pāris stundām. Tad vilciena biļete maksāja tikai 69 santīmus :D Tā kā mēs satikāmies pirms vasaras brīvlaika tad bieži braucu pie viņa dzīvoties un braukājām kaut kur pie ezeriem atpūsties. :)