BRIESMĪGI - tur ir! :'-(
Sākumā pieteicos uz lētāko istabiņu, kādu varēja dabūt - trīsvietīgu!
Mana pirmā nakts, kas bija nakts uz pirmo septembri bija MURGS.
Tā kā dzīvoju tālāk aizbraucu jau iepriekšējā vakarā. Istabiņa nu tā, dzīvot var, nav tā pati trakākā! Izvācu svarīgākās mantas, saklāju gultu, izrādījās, ka pirmo nakti būšu viena, labi ka tā. Naktī viss sākās - tie sīkie monstri - BLAKTIS devās uzbrukumā un viņu mērķis biju es. Protams, pirmā nakts negulēta, gandrīz līdz asarām, jo tas tiešām ir briesmīgi un vēl tā apziņa, ka nākošā dienā ir pirmais septembris jaunā skolā - universitātē! :'-(
Protams, no rīta devos sūdzēties, bet man atbildēja, vai man esot pierādījumi, ka, varbūt, tās nemaz nebija blaktis, bet kāda iemaldījusies blusa. Man protams histērija, jo tur palikt nevaru - zvanīju vecākiem. :-/ Protams, viņi man mīļi un momentā bija šurp, bet gan jau nospēlēja tas, ka blaktis var ļooooti viegli pārnēsāt. Tētim atlika tikai mazliet atlauzt vecmodīgas gultas apakšu un tur jau viņi biji, PILNS, pat vairāki tādi taka mazi pūznīši! Brrr, pretīgi paliek to visu atceroties! :-/ Par to pašu cenu man iedeva pagaidu istabiņu pirmajā stāvā, kamēr to atbrauc speciāli indētāji no Rīgas un tur visu izindē.
Atgriezties, protams, atpakaļ es tur netaisījos, bet pirmais stāvs nav paradzēts LiepU klātienes studentiem. Uzzināju, ka ir iespēja ievākties tikko svaigi remontētā istabā, ar pilnīgi jaunu gultu, matračiem, skapjiem - izvēlējos šo variantu, jā 2x dārgāk, bet 100% drošs, skaists, tīrs. Ar meitenēm ļoti paveicās, mums istabiņa vienmēr bija tīra, skaista un labi smaržoja. (l)
Varu vēl piebilst, ka pēc tiem profesionālajiem indētājiem tajā nelaimīgajā istabiņā blaktis pēc mēneša bija atkal!
___
Par pārējo - pagrabā ir viena liela telpa ar vairākām dušām, kas norobežota tikai ar tām starpsienām, nu kā agrākos laikos bija - nu tur es nekad neuzdrošinājos iet! :-D Un pārējais jau ir pateikts, katrā stāvā pa vienai dušai, vakaros bieži bija garas rindas, it īpaši trešdienās. Vēl ir iespēja iet uz citu stāvu dušām, jo, varbūt, tur būs mazāka rinda vai nebūs vispār. Ko man ieteica - vienmēr dušā iet ar čībām, jo, kas zin, ka kaut kas "nepielīp"! :-O:-D
___
Par LVT kojām. Tajā nelaimīgajā pirmajā septembrī pazvanīju arī tur, jo tajā dienā nepieļāvu domu, ka palikšu dzīvot LiepU kojās! :-D Kā man no malas, summa bija milzīga 70 vai pat 80 eiro par mēnesi + vēl labs gabals līdz skolai jābrauc..
Vot tāda ir mana "veiksmīgā" pieredze! :-/