LiepU kopmītnes

Reitings 8
Reģ: 07.08.2016
Vēlos uzzināt kā ir ar LiepU kopmītnēm no citu cilvēku pieredzes. Pastāstiet par savu pieredzi. Kā arī plusus un mīnusus.
Vai tajās ir ērti un patīkami dzīvot? Kā ar dušām un tualeti? Vai dušas ir domātas gan puišiem, gan meitenēm? Vai ir pieejama kāda maza telpa ar dušu, kur viens pats normāli ieiet, nomazgājas un miers? :D Es nekad neesmu bijusi kopmītnēs un man jau izveidojies kaut kāda - cietumu dušu kopaina :D!
Kā ar virtuvi? Vai nav tarakānu problēma un citu mošķu ciemošanās?
Paldies!
Ak, jā, un kur gardi aiziet un nosvinēt studiju uzsākšanu Liepājā :)?
08.08.2016 20:40 |

Reitings 186
Reģ: 10.07.2016
Es uzzināju, ka kopmītnēs esot arī blaktis, bet te neviens tās nav pieminējis... :-D tici nu! + tas cilvēks, kuram ies ceturtais gads Liepājā un kopmītnēs varbūt pats ir baigais sušķis!
Man bail tās blaktis salasīt un nedod Dievs vēl mājās ievazāt. Nu labi, tad jau izdomāšu - kā man būt!
09.08.2016 19:03 |

Reitings 186
Es pateicos par meiteņu ieteikumiem. Mīļš paldies :)!
09.08.2016 19:04 |

Reitings 73
Reģ: 19.03.2014
Es pirmo gadu dzīvoju, un tā kā visu laiku braukāju uz mājām, tas bija izdevīgākais variants. Dzīvokļiem Liepājā ir kosmiskas cenas, un pilnīgi piekrītu par to kopā dzīvošanu - nevar jau tā ar pirmo pretimnācēju sākt kopā īrēt dzīvokli. :-D Es pus gadu nodzīvoju viena savā divvietīgajā istabiņā, ar bailēm nedaudz gaidu jauno mācību gadu, nezinot, kas būs pielikts man klāt dzīvošanai. :-D Par blaktīm arī esmu dzirdējusi, bet man pašai nenācās sastapties, paldies dievam.
Būs laikam arī jāpainteresējas par tehnikuma kojām, paldies par ideju.;-)
09.08.2016 20:09 |

Reitings 255
Reģ: 28.05.2013
BRIESMĪGI - tur ir! :'-(
Sākumā pieteicos uz lētāko istabiņu, kādu varēja dabūt - trīsvietīgu!
Mana pirmā nakts, kas bija nakts uz pirmo septembri bija MURGS.
Tā kā dzīvoju tālāk aizbraucu jau iepriekšējā vakarā. Istabiņa nu tā, dzīvot var, nav tā pati trakākā! Izvācu svarīgākās mantas, saklāju gultu, izrādījās, ka pirmo nakti būšu viena, labi ka tā. Naktī viss sākās - tie sīkie monstri - BLAKTIS devās uzbrukumā un viņu mērķis biju es. Protams, pirmā nakts negulēta, gandrīz līdz asarām, jo tas tiešām ir briesmīgi un vēl tā apziņa, ka nākošā dienā ir pirmais septembris jaunā skolā - universitātē! :'-(
Protams, no rīta devos sūdzēties, bet man atbildēja, vai man esot pierādījumi, ka, varbūt, tās nemaz nebija blaktis, bet kāda iemaldījusies blusa. Man protams histērija, jo tur palikt nevaru - zvanīju vecākiem. :-/ Protams, viņi man mīļi un momentā bija šurp, bet gan jau nospēlēja tas, ka blaktis var ļooooti viegli pārnēsāt. Tētim atlika tikai mazliet atlauzt vecmodīgas gultas apakšu un tur jau viņi biji, PILNS, pat vairāki tādi taka mazi pūznīši! Brrr, pretīgi paliek to visu atceroties! :-/ Par to pašu cenu man iedeva pagaidu istabiņu pirmajā stāvā, kamēr to atbrauc speciāli indētāji no Rīgas un tur visu izindē.
Atgriezties, protams, atpakaļ es tur netaisījos, bet pirmais stāvs nav paradzēts LiepU klātienes studentiem. Uzzināju, ka ir iespēja ievākties tikko svaigi remontētā istabā, ar pilnīgi jaunu gultu, matračiem, skapjiem - izvēlējos šo variantu, jā 2x dārgāk, bet 100% drošs, skaists, tīrs. Ar meitenēm ļoti paveicās, mums istabiņa vienmēr bija tīra, skaista un labi smaržoja. (l)
Varu vēl piebilst, ka pēc tiem profesionālajiem indētājiem tajā nelaimīgajā istabiņā blaktis pēc mēneša bija atkal!
___
Par pārējo - pagrabā ir viena liela telpa ar vairākām dušām, kas norobežota tikai ar tām starpsienām, nu kā agrākos laikos bija - nu tur es nekad neuzdrošinājos iet! :-D Un pārējais jau ir pateikts, katrā stāvā pa vienai dušai, vakaros bieži bija garas rindas, it īpaši trešdienās. Vēl ir iespēja iet uz citu stāvu dušām, jo, varbūt, tur būs mazāka rinda vai nebūs vispār. Ko man ieteica - vienmēr dušā iet ar čībām, jo, kas zin, ka kaut kas "nepielīp"! :-O:-D
___
Par LVT kojām. Tajā nelaimīgajā pirmajā septembrī pazvanīju arī tur, jo tajā dienā nepieļāvu domu, ka palikšu dzīvot LiepU kojās! :-D Kā man no malas, summa bija milzīga 70 vai pat 80 eiro par mēnesi + vēl labs gabals līdz skolai jābrauc..
Vot tāda ir mana "veiksmīgā" pieredze! :-/
09.08.2016 20:31 |

Reitings 73
Diana38
Un es vēl domāju, ka manas pirmās naktis koka dēļu gultā bija trakas. :-O Par čībām to vienmēr nodomāju, redzot, ka kāds nāk plikām kājām no dušas. :-D
09.08.2016 20:42 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Futi, par tām blaktīm pretīgi sametās. Es pilnīgi iztēlojos, kā Tu juties.
09.08.2016 20:46 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Ja es uzzinātu, ka manā istabiņā dzīvo blaktis, nākamajā dienā laikam meklētu, kur dzīvot, jo nekas nelīdz tur.. :(
Mums kojās arī bija iemitinājušās stāvu vienā pusē, tā, paldies visiem svētajiem, nebija mūsējā, tagad neviens nav sūdzējies, varbūt izdevās tikt vaļā, nezinu, bet, liekas, ka tas varētu būt briesmīgi :(
09.08.2016 20:48 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
LiepU kojas man patika. Pašas labākās atmiņas. :D Man paveicās ar pašu istabiņu, gan ar istabas biedrenēm, pašas labākās atmiņas. Komenes jau beigās druškas bija. :D Un administratore arī draudzene. :D Blaktis bija, bet mani nekad nesakoda, istabas biedreni gan dažas reizes un indēšana neko nelīdzēja. Es vnk tādām lietām nepievēršu baigo uzmanību, ja man pašu tas neskar.
Dušas kā dušas, vēl tagad atceros savu pirmo dušas reizi, kad prasījām ar istabas biedreni čaļiem, kur tad mums īsti lejā ir jāiet, ekh, atmiņas. :D Virtuves ir ok, stāvi arī.
Sakārdinājāt mani ar Ganību ielas kojās, būs jāaizbrauc kādu reizi atpakaļ. :'-(
09.08.2016 21:02 |

Reitings 186
70, 80 eiro par vietu tehnikuma kopmītnēs? Dēm, tas gan ir sālīti! Laikam jau nekas cits neatliek kā dzīvot LiepU - ganībās, vismaz pirmajos mēnešos, ja nu atpeld zelta zivtiņa... :D
Man jautājums, virtuvē taču ir ledusskapis, riiight? Nebūs tā, ka cilvēki vienkārši ņems manu pārtiku un beigās man paliks maza sviesta pickiņa? :D
09.08.2016 21:12 |

Reitings 73
Rudzumaize
Pašiem jāgādā par ledusskapi, bet visbiežāk kāds no vecajiem iemītniekiem jau ir atstājis. Tas tieši tā iemesla pēc, lai nebūtu jādzīvo badā, jo citi apēd visu tavējo. :-D
09.08.2016 21:15 |

Reitings 186
Kāpēc visi nevar dzīvot saticīgi un draudzīgi? :D Studentu dzīve tāds dārgs prieks sāk likties.
Ar šitādu ietērpu likšos gulēt :D
09.08.2016 21:21 |

Reitings 255
Reģ: 28.05.2013
Rudzumaize
Varbūt, tagad kaut kas ir mainījies ar LVT kopmītnēm, painteresēties vari! :-)
Un par ledusskapi neatceros, jo mums pašām bija, aizvilkām no vienas citas meitenes pagaidu istabiņas! :-D
Lielākoties istabiņās parasti ir, bet nu tie vecie - mums arī vienu brīdi pat durvis krita ārā! :-D
Manam draugam ir gadījies, ka viņš uzcep kartupeļus, kamēr padziest, ātri aiziet uzpīpēt - atnākot, pāris kartupelīši uz šķīvja palikuši. :-D Bet tas citās kojās.
09.08.2016 21:23 |

Reitings 1
Reģ: 06.05.2016
Jā, izklausās briesmīgi. Man kā cilvēkam, kurš arī plāno uzsākt mācības LiepU un vēl dzīvot Ganību kojās tas viss ir nedaudz par traku, bet hey- varbūt paveiksies ar istaba biedreni un viss nokārtosies. Man mēnesī būs jāmaksā 56 eiro, jo dzīvošu kopā ar vienu cilvēku, bet teica, ka istaba būšot drausmīga- sienas apzīmētas, grīdās spraugas, tāpēc esmu nedaudz nobijusies, bet gan jau, ka viss būs labi. Ā, un arī es vēlētos noskaidrot kur var labi nosvinēt studijas uzsākšanu- protams, izņemot Rokkafējnīcu. :-)
17.08.2016 12:06 |

Reitings 79
Reģ: 20.09.2015
Labi nosvinēt var Fontaine ;-) zinu, ka meitenes pašas ar vecāku spēkiem ir remontējušas istabiņas, lai būtu patīkamāk dzīvot , nu neko lielu, tīri tapetes izlīmējušas vuenvārdsakot, kosmētisko uztaisījušas:-)
17.08.2016 12:11 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
kiss me, Rokkafejnïca jau vairākus gadus nepastāv. Drïz būs gads kā tur ir Vecais vikings :-D
17.08.2016 12:39 |

Reitings 165
Reģ: 22.09.2012
Parasti 1. septembrī (šogad LiepU tas gan būs 5.septembris) vakarā Fontaine notiek pasākums tieši studentiem, tā kā domāju, ka par to, kur svinēt studiju uzsākšanu, nebūtu jāuztraucas un daudz jādomā. :) Jāskatās līdzi, kā ir šogad, drīz jau vajadzētu parādīties kādai informācijai.
18.08.2016 21:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)