Tieši otrādi! Tu man stāsti, ka kāds atlidoja ar domu spēku un mācīja mīlēt. Es tev devu diezgan daudz iespēju kaut kā šo savu teoriju pamatot, bet tu man vienā gabalā stāsti, ka, ja tik garīgi pietiekami attīstās, tad var visu. No tavas teorijas izriet, ka ir ticamāk, ka kādas būtnes X, kuru eksistencei nav nekādu dokumentālu pierādījumu ir spējušas lauzt praktiski jebkuru mums zināmo likumsakarību pēc kuras darbojas universs, tajā skaitā ģenerālo relativitāti, gaismas ātrumu, to kā dzīvība vispār pastāv un reproducējas, veidolu kādā pastāv apziņa (ar neiroķīmisko impulsu palīdzību), utt, bet fakts, ka pēc pāris simtu gadu intensīviem eksperimentiem inženierijā tūkstošiem labi organizētu, motivētu un labi izglītotu amatnieku (kuru klātbūtne ir arheoloģiski pierādāma) varētu atrast veidu kā ar kamanām pa slapjām smiltīm vilkt akmens bluķus un ar trīšu sistēmu tos pacelt un nostiprināt, tev šķiet pagalam neticams. Tiešām?
Turklāt vēl ir jautājums par motivāciju - citplanētiešu motivāciju tā arī nesapratu, ēģiptiešu motivācija, lai arī visai ekscentriska, tomēr ir ļoti labi saprotama (un uzskatāma piramīdu sienu ilustrācijās).