Nedomāju, ka tā ir maģija, bet ticu, ka ir cilvēki, kas kaut kādā veidā spēj 'redzēt' vairāk. Es pati varu pēc fotogrāfijas pastāstīt diezgan precīzas lietas par to cilvēku (dzīvs/miris, veselības problēmas, dzīves notikumus, u.c.) Piemērs: māsas draudzene - redzu problēmu ar ribām, redzu auto avāriju, redzu pelēku audi, kurš brauc garām un dzirdu vārdu, pieņemsim, Rihards. Tas viss meditatīvā stāvoklī, protams.
Nu lūk, izrādās, viņa jaunībā bija cietusi autoavārijā, Rihards bija tas, kurš viņu izglāba, viņam bija pelēks audi. Avārijā viņa lauza ribas.
Vēl viens - bildē sieviete gados, līdz viduklim. Es redzu, ka mirusi, dzīves laikā klibojusi uz vienu kāju, trīs bērni (precīzi pēc dzimumiem un kārtas), vecākajai meitai 47 gadi. Pirms 4 gadiem bēres tuvam vīrieškārtas cilvēkam (aprakstot izskatu). Ok. Nu izraadass, mirusi, kājai bijusi gūžas operāciija un tādēļ kliboja. Par bērniem precīzi,par gadu skaitu meitai arī, arī bēres tieši pirms 4 gadiem brālim.
Vēl par paziņas mammu pēc foto : redzēju viņas jaunības dienu profesiju, kā izskatījās jaunībā( kardināli citādi kā bildē) un tumšu pleķi plaušās. Viss bija taisnība, bet ar plaušaam it kaa viss bija ok uz to brīdi, bet pēc dsžām dienām atrakstīja, ka mamma tikusi slimnīcaa ar smagu plaušu karsoni.
Es nevaru neticēt tam, ko pati redzu. Un ja es šaadi varu palīdzēt cilvēkiem, tad man tas rada gandarījumu.