Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sos matiem

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Sveicinatas meicas,es zinu si tema jau ir bijusi simtiem reizu,bet man ir liela problema man ir mati loti loti sabojati,tie ir vairakas reizes balinati,krasoti un atkal krasoti,sausmas ko es esmu sastradajusi,esmu izmeginajusi dazadas maskas,ellas,bet tas palidz islaicigi mati ir normali tikai pec tikko izmazgasanas pirmo dienu,pec tam ir vnk sausmas,es domaju kadai ari ir bijusi tada situacija,kas ir tas,kas ir izglabis matu stavokli,maska kada ipasa,majas gatavota recepte vienalga kas ,bet kas ir reali palidzejis ,padalaties ludzu ar padominiem
02.08.2016 15:57 |

Reitings 31
Reģ: 01.08.2016
Man arī mati ir bijuši drausmīgā stāvoklī. Arī gan balināti, gan krāsoti, ikdienā ar taisnotāju cepināti tie izskatījās vēl trakāk kā vārnas ligzda. Sapratu, ka visu laiku iet pie friziera un griezt nost beigtos galus (kas reāli bija 1/3 no matu garuma) nav risinājums. Atvadījos no matu balināšanas, taisnošanas un fēnošanas. Šobrīd krāsoju matu saknes ik pa 5-6 nedēļām, matus mazgāju katru dienu, bet vairs nefēnoju un netaisnoju, lietoju Hask matu eļļu. Nav ilgs laiks pagājis, bet mati jau daudz labākā stāvoklī. Man šķiet, ka ļaunuma sakne bija fēns un taisnotājs ikdienā.
02.08.2016 16:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!