Es noteikti nevarētu un nemaz nemēģinātu sadzīvot.
Pietiek ar manu bijušo labāko draudzeni, kura pilnībā nopīpējusi savas smadzenes.
Te neiet runa par to, ka skolu nomaina darbs, ka cilvēkam mainās kaut kādas dzīves vērtības, bet, nu, reāli mainās visss... liekas, ka tam cilvēkam smadzenes ir izņemtas un vate atpakaļ ielikta. Humora izjūta pilnīgi pretēja. Jociņi par kuriem kādreiz būtu smējušās vēderu turēdamas tagad ir pilnīgs tabu. Melnais humors - no, no, no.. domā, ka runāju nopietni.
Es pilnībā piekrītu par to, ka tie cilvēki paliek čillīgi tikai tad, kad uzpīpē. Visu pārējo laiku tādi stresaini, trauksmaini. Nu, zinu vairākus, bet ar draudzeni man ir vissliktākā pieredze. Vienkārši lēnā garā paliku bez draudzenes. Mēs visu darījām kopā - bērnudārzā, skolā, treniņos gājām, arī izklaidējāmies kopā, draugu loks puslīdz kopīgs. Un manā acu priekšā viņa mani sāka besīt, pati atsvešinājās, jo interesantāk bija ar tiem, kuri pīpē zaļo un godīgi man pat neinteresēja ko viņa dara.. cerēju tikai, ka attapsies, bet nēēēēēē - tagad nožēloju, ka nepateicu viņai acīs atklāti savas domas. Varbūt tas ko būtu mainījis, jo uz doto brīdi praktiski vispār nekontaktējamies.
Ā, un par atmiņu nerunāsim! :D