Jautāju, lai uzraksta man analīzēm nosūtījumu, uztaisīja tādu seju, ka bail paliek un sāka skaidrot, ka man būšot sazin kādas veselības problēmas ar laiku... Tas mani diezgan nokaitināja...
Nu bet tä jau ari ir, ka vegetärieshiem ir lieläks risks veselibas probleemaam. Ärsta pienäkumos ietilpst informeet par to, varbuut dazzi to vienkärshi uztver saasinäti. Tas ko pashi pacienti izveeleesies peec tam jau ir cits jautäjums un uz pasha atbildiibu. Noteikti papildus ir jäuznjem vitamiini un nosuutiijums uz analiizeem bez liekas vilcinäshanäs buutu jädod jebkurä gadiijumä.
Tak aizej pati uz poliklīniku un nodod analīzes un rezultātus nosūtīs tevis izvēlētajam ārstam, ne oligāti tavam ģā. Pilna aina bez nosutijuma man izmaksāja 14 eiro
Tie arsti, kuru pacientiem ir sliktas analizes, lai labak iesaka risinajumu! Bet nevis galas esanu, bet sabalansetu vegetaru uzturu! Ak, ja, laikam tomar nav gana izgligoti un vienkarsi to nespej. Vieglak jau vienkarsi ieteikt est galu
Nezinu, manējā neko sliktu neteica. Ieteica padzert granātābolu sulu, kad bija zems hgb. Un reāli palīdzēja, pēc 2 nedēļām jau bija pietiekams hgb, lai varētu ziedot asinis kā donors. :D Un tikko taisīju b12 analīzes intereses pēc - ļoti labs.