iidziniece-es nesaaku dziivot kopaa ar turiigu onkuli peec dazaam dienaam,iebraucot ASV.Es zinaaju so cilveeku 16 dienas,tas tiesa,pirms appreceejos.Tajaa laikaa priecaajaas,jo zinaaja ,ka paliidzeesu ar naudu-kaa jau tiiniisi!atcerejos kaiminiene gadus 17 ir atpakal ieperecejas ASV oficiali lai apprecetos ilgi kartoja papirus, noteikti ne 16 it dienas...ari tagad tas nereali...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nav ne jausmas par ko runā, bet noteikti neesmu rīdziniece, Rīga kā suga riebjas un jau pēc vienas pavadītas dienas galvaspilsētā, man sāp galva. Esmu lauku skuķis. Nu tāds - puslauku, valmieriete. Bet par jautājumu- jā, man bija 18, viņam 29. Nebiju nekāda svētā, bet jau tad, pirms 19 g.zinàju, ka viņš būs mans vīrs. Gadās arī tā dzīvē. Man māsa vispār, savu vīru satika 14 gados. Nu jau 24 gadi kopā un precējušies.SarmaD @ 20.02.2024 18:49O, vecā Rīdziniece ?
nevajag domāt, ka forumam ar gadiem nenāk klāt jauni personāži. Nāk un kā vēl. Bet, cik lasu vecās tēmas, atbildes snieguši kaut kādi pusaudži, lasu un rēcu par tām atbildēm.Pilgrim @ 20.02.2024 20:19Haha, atkal Rīdziniece sapinusies savos melos. Ja skuķiem tagad 32 un Kalnos 52, ar veci 18 g kopā, bet šis esot knapi pilngadīgs bijis toreiz? Oi, ņemogu. Muldoņa, tak pieraksti, ko saki!
Veiksme @ 20.02.2024 21:04nav ne jausmas par ko runā, bet noteikti neesmu rīdziniece, Rīga kā suga riebjas un jau pēc vienas pavadītas dienas galvaspilsētā, man sāp galva. Esmu lauku skuķis. Nu tāds - puslauku, valmieriete. Bet par jautājumu- jā, man bija 18, viņam 29. Nebiju nekāda svētā, bet jau tad, pirms 19 g.zinàju, ka viņš būs mans vīrs. Gadās arī tā dzīvē. Man māsa vispār, savu vīru satika 14 gados. Nu jau 24 gadi kopā un precējušies.
Mīļā sirds, tas nav par Tevi, bet par mūsu Minhauzenu - Kalnos aka Rīdzinieci, Kubieti vai vienkarši L.K. 😂Veiksme @ 20.02.2024 21:04nav ne jausmas par ko runā, bet noteikti neesmu rīdziniece, Rīga kā suga riebjas un jau pēc vienas pavadītas dienas galvaspilsētā, man sāp galva. Esmu lauku skuķis. Nu tāds - puslauku, valmieriete. Bet par jautājumu- jā, man bija 18, viņam 29. Nebiju nekāda svētā, bet jau tad, pirms 19 g.zinàju, ka viņš būs mans vīrs. Gadās arī tā dzīvē. Man māsa vispār, savu vīru satika 14 gados. Nu jau 24 gadi kopā un precējušies.
jums te vesela sava dzīvīte, kā izskatās 😁Pilgrim @ 20.02.2024 21:22Mīļā sirds, tas nav par Tevi, bet par mūsu Minhauzenu - Kalnos aka Rīdzinieci, Kubieti vai vienkarši L.K. ?